Προς το περιεχόμενο

370Z με 22χιλιαρικα και GTR με 63?

Septum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το θεσω απλα. http://www.nissanusa.com/ Δειτε τις τιμες για Αμερικη.Αν παω και μεινω Αμερικη μπορω να αποκτησω αυτα τα αυτοκινητα σε αυτες τις αστειες τιμες?Δεν μιλαω για να τα φερω Ελλαδα κλπ(που και αυτο μου φαινεται συμφερον ειδικα στο 370z)

Δημοσ.

Ναι, αυτά είναι τα γούστα... Βέβαια εκεί πας με τα όρια, δεν είναι όπως εδώ που κάνεις ότι καγκουριά σου κατέβει.

Το βαζεις σε πιστα.Εχω διαβασει για Αμερικη πιστα μηχανων 15δολλαρια ολη μερα.Απορω γιατι ειμαι εδω ακομα.

Δημοσ.

Και να ηταν μονο αυτα? Το Golf GTi VI εκει περα εχει 15500 ευρω καινουργιο. Βεβαια 22 χιλιαρικα για ενα 370Ζ ειναι αστειο ποσο και καραξιζει τα λεφτα του με το παραπανω. Βαλε και το γεγονος οτι στο Αμερικα εχουν την βενζινη στο 1/3 της τιμης που την εχουμε εδω στην Ευρωπη και εισαι κερδισμενος τριπλα.

Δημοσ.

Οι τιμές που βλέπετε ειναι οι προτινόμενες από την αντιπροσωπεία και αφορούν τα φθινότερα μοντέλα. Γενικά, όμως δεν υπάρχουν αυτά τα μοντέλα στους αντιπροσώπους. Υπολογίστε ακόμα 2000+ όσο μπορούν να σου πιάσουν τον ποπό συν τη χρέωση για τα extra τους συν τους φόρους.

Δημοσ.

Και βεβαια αφορα τα φθηνοτερα αλλα δεν παυουν να ειναι εξεφτελιστικες τιμες,εστω και χωρις φορους.(βλεπω μια υποσημειωση(1)διπλα στην τιμη αλλα δεν βλεπω που καταληγει)Τι να μου πει το golfακι μπροστα στο 370 ρειιι

Δημοσ.

βρε παιδια, εκει στο Αμερικα δεν κυκλοφορανε 1000αρια και 1200αρια αμαξια... αμα ειναι να κανεις ταξιδι απο πολιτεια σε πολιτεια με το 1200αρι την εβαψες... λογικο δεν ειναι να ειναι πιο φτηνα τα εν ελλαδι "απαγορευμενα" λογω κυβικων..;

Δημοσ.

Απορία: Αν πάω αύριο το πρωί ΗΠΑ και αγοράσω ενα 370Z με 22 χιλιάρικα, πόσο φόρο θα πρέπει να πληρώσω για να το φέρω στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Άμα ήταν τόσο εύκολα στο αμέρικα,τότε όλοι θα είχαν από πόρσε και πάνω

Πάνε μια φορά εκεί,να σου περισσέψουν αυτά τα λεφτά γιατί μόνο το αμάξι δεν είναι,να σου περισσέψουν και λεφτά για συντήρηση...και τότε έλα να μας ξαναπεις πόσο εύκολα είναι στο αμέρικα

Αλήθεια και να το έφερνες ελλάδα πως;Οδηγώντας;Πετώντας;Με πλοίο;

Δημοσ.

υποψιν το nissan gtr Ειναι ισως το καλυτερο αυτοκινητο που εχει βγει ποτε για τα λεφτα του..

ΑΝ ξερεις να οδηγας,και αν μαθεις να το οδηγας τοτε θα εχει νοημα να το παρεις...

τι αμαξι εχεις τωρα?

Δημοσ.

Chevrolet Camaro 3.5 L, με 25-25.000 €..Και η βενζίνη 0.55 € (σε φθηνά βενζινάδικα)..'Nuff said..

αμορτισερ φυλλα, και φρενα ταμπουρα ε?

Δημοσ.

Αμάξι (είτε μηχανή) δε μπορείς να εισάγεις πλέον εκτός Ε.Ε. γιατί οι προδιαγραφές ρύπων είναι διαφορετικές.

Δημοσ.

Αμάξι (είτε μηχανή) δε μπορείς να εισάγεις πλέον εκτός Ε.Ε. γιατί οι προδιαγραφές ρύπων είναι διαφορετικές.

Αυτό δε νομίζω να ισχύει γιατί και ford mustang 2010 να έρχονται, και στη Νορβηγία υπάρχει τρελή απήχηση με τα muscle cars. Τα αγοράζουν συνέχεια κ μιλάμε για μοντέλα του 60-70. Τι ρύποι κ πράσιν΄άλογα. Μάλλον θα έχουν τίποτα ειδικές νομοθεσίες για να εμπλέκονται και οι αντιπροσωπείες στη μέση κ να βγάινουν οι δασμοί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...