maparios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 λοιπόν παιδιά 1τον: είμαι 17 2ον: ο τύπος που με χτύπησε το καλοκαίρι οπως ανέφερα και προτέρου είναι ΦΊΛΟΣ αφτηνού που με απειλή οτι θα φέρει άτομα και μαλακιες.. 3ον: αυτόν π με απειλεί μπορω να τον βάλω κάτω και να του αλλάξω τα φώτα,ειμαι 1.96 και αυτός 1.84 στο περιπου.. 4ον: ΔΕΝ φοβαμαι τον πατέρα μου,οι γενικά τους γονείς μου απλά θα νιόσω πολύ παρα πολύ άβολα αν τους το πώ,απ τν αλλη αμα γυρήσω σπίτι μεσ τα αίματα ή τους πάρουν απο το νοσοκομείο τότε τι κάνω;; 5ον: αυτός με τις απειλές παλια ήταν ''φιλος'' μου,και με ζήλευε επειδή άνηξα παρτίδες με ενα ''γνωστό σχετικα''20άρι της πόλης και απ την ζήλια του έβγαλε φήμες οτι είμαι ρουφιάνος και τέτοια,και όταν τον έπιασα να του τα ψάλω μου φερε 7 ατωμα για να με δείρουν,δεν με ακούμπησε κανείς και δώσαμε συνάντηση 2 ώρες μετα για να μην ειμαι μονος και καλα(τους έπιασε το φιλότιμο) και 2 ωρες μετα ήρθε ο 20αρης που σας είπα ο φιλος μου,ΧΩΡΙΣ να του πω εγω,οι άλοι 7 τον πηραν τηλ και τους βάρεσε 1-1 τους 4 απο τους 7... και τώρα,με αυτούς τους 7 δν μιλάμε απλά,ενω με τον 8ο ο οποίος ευθήνετε για όλα,θέλει ''εκδίκηση'' για 2 σφαλιάρες και 3 κλοτσιές που έφαγε απο τον φιλο μου,μονο που επιδη δεν μπορει να πειράξει εκείνον θέλει απο εμένα..δεν του έφτασε ο γνωστός του που έβαλε να με χτυπήσει,θα βάλει κ άλους είπε και τώρα τρέχα γύρευε δεν ξέρω τι να κάνω φοβάμαι να κυκλοφορήσω στην πόλη μου..μπορει να με ψηλός και ληπα και ληπα,αλα 3-4 φορες σε όλη μου την ζωη έχω τσακωθεί.. 6ον: αφού σας είπα το τι έχει γίνει και ληπα και ληπά,αν μπορεί καποιος ΧΩΡΙΣ SPAM να μου δώσει λύσεις.. να πάω αστύνομια;να μήν πάω; να το πώ στους δικούς μου; να μήν το πώ; ....
bosei Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Πες το στους γονείς σου...μετά πηγαίντε στο αστυνομικό τμήμα και πείτε στον διοικητή την όλη φάση και άνοιξε μπροστά του το facebook σου και δείξε του τα απειλητικά μηνύματα. Μετά αυτός θα σου πει τι ενέργειες πρέπει να γίνουν και μπλα μπλα μπλα.
PCharon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Αν πας στην αστυνομία και είσαι ανήλικος θα ενημερώσουν αυτοί τους γονείς σου ούτως ή άλλως. Η αστυνομία αυτό που θα κάνει είναι να κάνει συστάσεις σε όσους έχουν απειλήσει και να ξεκαθαρίσει σε όλους πως αν κουνήσουν δαχτυλάκι θα υπάρχει πρόβλημα. Εναλλακτικά: - Να βρεθείτε ΟΛΟΙ μαζί και όσοι είναι να φάνε/δώσουν ξύλο, να φάνε/δώσουν και να τελειώνει η ιστορία. - Να μας πεις πού να στείλουμε τα λουλούδια. Υ.Γ. Ρε κοτζάμ γαϊδούρια, δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε στη νιότη και στο μπόι σας και σπαταλάτε ενέργεια για τέτοιες χαζομάρες. Είστε τραγικοί.
g_alkis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Φίλε Εδεσσαίος είσαι? Πέραν της πλάκας μίλα στους γονείς σου, παράτα τους πανίβλακες με τους οποίους κάνεις παρέα, κόψε τις μαλακίες με πεσίματα και συναντήσεις για μάπες και grow up.
freedubus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μαπάριε είσαι λίγο φλώρος ή μου φαίνεται; 1,96 παλικάρι και αντί να γαμάς κουτσή γαιδάρα στην ανηφόρα, μυξοκλαίγεσαι και ζητάς βοήθεια απ το ινσόμνια και το φέηστσιμπούκ; Κι όλη η πόλη σου να θέλει να σε βαρέσει, ε, εσύ οφείλεις να έχεις φίλους που θα τους φωνάξεις για ενισχύσεις, ή έστω, αν δε γουστάρεις να πλακωθείς ο ίδιος, τσιράκια πανίβλακες κδόα που θα τους βάλεις να καθαρίσουν για πάρτη σου όπως κάνει το άλλο το λαμόγιο. Και να γίνει μια ωραία κλωτσοπατινάδα. Ξέμπαρκος είσαι; Δε νομίζω. Νομίζω όμως οτι αντί να έχεις παρέα νταγλαράδες καμπόηδες λεβέντες, να καθαρίζετε να μη σας κουνιέται κανένας, έχεις μπλέξει με γκομενίτσες και πάτε για καφεδάκι αχαχούχα τι ωραία και σου λένε οτι έκανες κοιλίτσα και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές. Σύνελθε.
11demian111 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 μην του λετε τετοια ρε παιδια,ποτε δεν ξερετε τι φαση ειναι ο αλλος,ασχετα απο υψος και τετοια
PCharon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Άμα ο άλλος παίζει βρωμόξυλο και 2,50 να είσαι δε πιάνει...
thanocaster Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tgwrzV0L404
Barcelonistas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Πες το στους γονείς σου...μετά πηγαίντε στο αστυνομικό τμήμα και πείτε στον διοικητή την όλη φάση και άνοιξε μπροστά του το facebook σου και δείξε του τα απειλητικά μηνύματα. Μετά αυτός θα σου πει τι ενέργειες πρέπει να γίνουν και μπλα μπλα μπλα. Αυτο. Εντυπωση μου ή ετσι ειναι ολοι εδω? Απο τις 60 απαντησεις που δωθηκαν μονο οι 4-5 ηταν σοβαρες και ολοι οι υπολοιποι απλως σπαμερς που μπηκαν στο θεμα για να σπασουν πλακα και να πουνε την μ@@@@α τους, την εξυπναδα τους. Μιλατε για ωριμοτητα στο παιδι αλλα πρωτα απο ολα εσεις φερεστε ανωριμα. Και συ φιλος maparios απο οτι καταλαβαινω οι παρεες σου δεν ηταν και οι καλυτερες στο παρεθλον. Αυτα τραβας τωρα.
mrfan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 ΔΕν μπορω να καταλαβω γιατι ενω εχετε ενα καρο προβληματα και μπλεκεται 3ους,4ους,5ους δεν καθοσαστε να λυσετε το θεμα σας μεταξυ σας σαν αντρες με το ενα ή με τον αλλο τροπο.
ChrisRX-8 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Καπως ετσι ξεκινησαν ολα... Ειπες στην αρχη του θεματος οτι βαζει αλλα ατομα για εκεινον.. μπορεις να κανεις και εσυ το ιδιο.. παρε μια γευση.. http://www.youtube.com/watch?v=SQLCYNzsGSY Λοιπον περα απο την πλακα κανε αυτο που σου ειπαν τα περισσοτερα παιδια... να πας στην αστυνομια και να τους πεις οτι εχεις απειλητικα μηνυματα.
liopyr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ρε Τούφα τι παίζει, μιλάμε για τόσο high level troll; Έχω αρχίσει και ανησυχώ δλδ.
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 δεν ξέρω τι να κάνω φοβάμαι να κυκλοφορήσω στην πόλη μου Πες το στον πατέρα σου και κανονίστε να μιλήσει με τον δικό του .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.