Προς το περιεχόμενο

Τι κάνουμε σε περίπτωση απειλής ξυλοδαρμού μέσω ίντερνετ;

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς ότι γίνεται τζάμπα... Αλλά δεν έχεις τρεχάματα με δίκες και είναι κοστος μια και έξω...

Τί εξώδικο βρε συμφορουμίτη, τί του λέτε του παιδιού. Αφού μιλάμε για κοτζάμ στοιχειοθετημένη απειλή σωματικής ακεραιότητας ανηλίκου. Μια καταγραφή στην αστυνομία με το μπαμπά του να πάει να κάνει και καθαρίζει άμεσα το θέμα.

Υ.Γ. Άσχετα με το θέμα, αν ήταν σε κάθε περίπτωση (πχ εμένα πρόσφατα μου θίχτηκαν πνευματικά δικαιώματα) να πληρώνουμε εξώδικα, την είχαμε βουλιάξει τη βάρκα.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντα γινοντουσαν και θα γινονται αυτα...

και να τσακωθεις τωρα ,θα υπαρξει και 3η φορα κτλ...

αλλα πως διαολο φτασαν νοσοκομειο τα παιδια και δεν καναν τιποτα?

τωρα τα νομικα δεν τα ξερω αλλα δεν νομιζω να τον νοιαξει..

δηλ νομικα τι θα αλλαξει ρε παιδια?θα δωσει κανα χιλιαρικο σε δικηγορο για ασφαλιστικα μετρα και θα ζητησει καμμια ψυχικη οδυνη,σωματικες βλαβες απο την θεια του?

αν φτασεις σε τετοιο σημειο βρες ακρη...

γκομενικο ή οπαδικο ειναι το θεμα?

-------------

δηλ.οσοι πανε για πολεμικες τεχνες,κυριως kick,mai tai πανε για γυμναστικη?ή οτι θα φτασει το θεμα για ξυλο και θα πεις ωπα φιλε δεν ξεκιναμε γιατι ξερω πολεμικες τεχνες?αυτα τα λεγαν στα παιδια στο δημοτικο για να μην πλακωνονται...

θα σαι τυχερος αν τυχεις σε pro και δεν θελει να τσακωθει για να μην τραυματιστει για τους αγωνες του-ακομη και ερασιτεχνικους-.

Δημοσ.

@topicstarter οριστε σου βρήκα και φθηνότερα... http://www.suntekstore.com/search.html?keywords=stun+gun

υπαρχει βέβαια θεματάκι με το συγκεκριμένο "όπλο" καθώς δεν έχω ξεκαθαρίσει αν ειναι νόμιμο ή οχι... Προφανως βεβαια στα χέρια του 17χρονου δεν ειναι αλλα τεσπα...

Δημοσ.

Εσύ λες να είναι νόμιμο?Εδώ το spray πιπεριού είναι παράνομο.

Αλλά η συζήτηση νομίζω έχει ξεφύγει,δεν είδα πουθενά το παιδί να ρωτάει για τέτοιου είδους προστασίες....παίρνει και μια πέτρα αν είναι και του σπάει το κεφάλι....ας μην τον κάνουμε αιμοβόρο!!

Δημοσ.

σκεψου το καλα να πας να μαθεις μια πολεμικη τεχνη η σε γυμναστηριο για την ενδυναμωση του σωματος σου αλλα και για την αυτοπεποιθηση σου.

Μπορεί επίσης όταν θα είναι να πάει στρατό να δηλώσει Ο.Υ.Κ. και αφού περάσει τη βασική, να τον βρει και να του δείξει αυτός - θα δει τί θα πάθει.

Τί εξώδικο βρε συμφορουμίτη, τί του λέτε του παιδιού. Αφού μιλάμε για κοτζάμ στοιχειοθετημένη απειλή σωματικής ακεραιότητας ανηλίκου. Μια καταγραφή στην αστυνομία με το μπαμπά του να πάει να κάνει και καθαρίζει άμεσα το θέμα.
...για να μην το έχει κάνει ήδη από μόνος του Χάρων, το πιο πιθανό είναι ο μπαμπάς να του ρίξει (του ιδίου) περισσότερες αν του το πει.....Don't you think.

Δημοσ.

-------------

δηλ.οσοι πανε για πολεμικες τεχνες,κυριως kick,mai tai πανε για γυμναστικη?ή οτι θα φτασει το θεμα για ξυλο και θα πεις ωπα φιλε δεν ξεκιναμε γιατι ξερω πολεμικες τεχνες?αυτα τα λεγαν στα παιδια στο δημοτικο για να μην πλακωνονται...

θα σαι τυχερος αν τυχεις σε pro και δεν θελει να τσακωθει για να μην τραυματιστει για τους αγωνες του-ακομη και ερασιτεχνικους-.

Πήγαινε να κάνεις πολεμικές τέχνες...και το πρώτο πράγμα που θα σου μάθουν είναι να μην την χρησιμοποιήσεις ποτέ έξω στον δρόμο.Από άλλα πράγματα επωφελείσαι κ όχι απ το αν θα σαπίσεις κάποιον στο ξύλο.

Συμφωνώ ότι υπάρχουν και οι ανόητοι (για να μην πω βαρύτερη κουβέντα) που το παίζουν μαγκιά επειδή γνωρίζουν τεχνικές και μάλιστα "ξύνονται" για καυγάδες.Αλλά ας μην το γενικεύουμε ότι όλοι... παίζουν ξύλο στους δρόμους.

Δημοσ.
...για να μην το έχει κάνει ήδη από μόνος του Χάρων, το πιο πιθανό είναι ο μπαμπάς να του ρίξει (του ιδίου) περισσότερες αν του το πει.....Don't you think.

Κοίτα, όντως αν η κατάσταση συνέβη επειδή βριζόντουσαν σε κανά φάσεμπουκ, μπορεί να μη του ρίξει ακριβώς, αλλά παίζει να πάρει το PC και να το ρίξει από κανά παράθυρο και να του πει άντε παιδάκι μου ασχολήσου με τίποτ'αλλο, με το διαόλι που μπλέξαμε...

Δημοσ.

^ ...ανυπερθέτως,

maparios, ΑΝ "μπορείς να το κάνεις" (υποθέτω ότι παίζουν ένα κάρο προϋποθέσεις να το κάνεις, μέχρι πχ και τύπου "ναι αλλά αν το πω στους δικούς μου παίζει να μην με καταλάβουν, κι απλά να μου κόψουν και το Ιντερνετ..."), ενημέρωσε κατ' αρχάς τους δικούς σου,

και το θέμα είναι αν έστω κι αυτός είναι λόγος για τον πιτσιρικέισον ώστε να αποφύγει την εν λόγω τακτική

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...