xtrmsnpr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Οικογενειακές ιστορίες στον alpha..κάθε μέρα στης 18.00..Παίζει να σε δούμε εκεί;
maparios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ναι και εγώ το βλέπω! λολ.. ρε παιδιά σοβαρευτείτε..δεν είναι τίποτα άλλο,αλλα αυτός ο τυπάς έβαλε έναν δικό του το καλοκαίρι και μου έδωσε μια και ξαπλώθηκα κάτω και μου ράγισε ένα κόκαλο του προσώπου..και με ξάπλωσε!μιλάμε για τα άτομα που βάζει,όχι για τον ΊΔΙΟ..
PCharon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πρότεινα εξώδικο γιατί οι μηνύσεις θέλουν και δικαστήρια και άρα πολλά λεφτά! Ρώτα τον δικηγόρο για το ΕΞΩΔΙΚΟ! Ναι, ενώ το εξώδικο γίνεται τζάμπα, εχμμ... Ούτε εξώδικο, ούτε δικηγόρος, ούτε άλλες παρτίδες μαζί του. Αφού ΞΕΡΕΙΣ ποιός είναι, τότε πολύ απλά παίρνεις έναν κηδεμόνα σου κι ενημερώνετε παρέα το τμήμα της περιοχής σου για το γεγονός. Θα τον βρουν, θα του κάνουν μια σύσταση και άμα σου ξαναπεί κουβέντα τηλεφώνα μου...
UpToDate_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ναι, ενώ το εξώδικο γίνεται τζάμπα, εχμμ... O Κούγιας ;
popeye68 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1763&Itemid=378 http://www.dart.gov.gr/NewsInner.aspx?new_id=130&nwc_id=22
pournaras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Να το πεις στον ξαδερφο σου, να παει να τον δειρει.
11demian111 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 μην φωναξεις παρεες και τετοια,θα βρεθεις πιο βαθια μπλεγμενος,αν δεν ερχεται ο ιδιος εκει,παρατα τον και αν σου φερει κανεναν αλλο,ΤΡΕΧΑ
globalpeace Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ναι, ενώ το εξώδικο γίνεται τζάμπα, εχμμ... Δεν είπε κανείς ότι γίνεται τζάμπα... Αλλά δεν έχεις τρεχάματα με δίκες και είναι κοστος μια και έξω... Τα "σπασμένα" μούτρα πάντως και πιο πολύ θα πονέσουν και ούτε και αυτά τζάμπα θα είναι! Όσο να 'ναι δεν είναι και πολύ καλό που έχει συνήθεια να δέρνει ο εν λόγω "κύριος".... Για καλό το πρότεινα!
freedubus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εσύ δηλαδή είσαι αθώα περιστερά; Για να σε μπουκετιάζουν και να σε απειλούν, μάλλον όχι. Για πές μας τι λαδιές έχεις κάνει.
JERONIMO888 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Φιλε για τωρα καλες οι λυσεις που σου λενε οι υπολοιποι επειδη εισαι σχετικα μικρος, αλλα να ξερεις οτι θα βρεθεις απειρες φορες σε τετοιες καταστασεις που ολο και καποιος θα σε απειλησει οταν ειναι με 5 ατομα παρεα ή αν σε δει αδυναμο και αλλα πολλα, οποτε σκεψου το καλα να πας να μαθεις μια πολεμικη τεχνη η σε γυμναστηριο για την ενδυναμωση του σωματος σου αλλα και για την αυτοπεποιθηση σου.
thanocaster Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι να μιλήσεις με τους γονείς σου. Αν δεν έχεις την απαραίτητη καλή σχέση μαζί τους για να τους ανοιχτείς σε ένα τέτοιο θέμα, μίλα με κάποιον άλλο συγκενή σου, ενήλικο πάντα, που θα σε συμβουλέψει αυτός.
Muchacho Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Βασικα μπορεις να μας πεις τι ακριβως του εκανες? Γιατι σε χτυπησε? Φιλοι του ειναι αυτοι που βαζει? Σκεφτηκες καθολου να του μιλησεις? Σκεφτηκες να τους σπασεις τα μουτρα?
cosmos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εσένα δλδ jeronimo στην πέφτουν κάθε μέρα? Επίσης αδερφέ πολεμικές τέχνες δεν μαθαίνεις για να δέρνεις κόσμο....μην δίνεις τέτοιες συμβουλές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.