maparios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα..παιδιά έχει παιχτεί ενα χοντρό σκηνικό με ένα παλικάρι 19 χρονών ο οποίος λέει θα ερθει με 20άριδες να με ''δείρουν'' και λοιπά..οκ οκ αυτά ειναι παιδιαριστικα αλα τον εχω ικανό,διότι το εχει κάνει σε αρκετά ατομα..οι οποίοι πήγαν νοσοκομείο χωρίς να κάνουν τίποτα..και σας ρωτώ τώρα,τι μπορώ να κάνω με τον νομο και λοιπά,αφού έχω στο facebook 3 απειλητικά μηνύματα ξυλοδαρμού; δεν τον φοβάμαι τον τυπά,απλά δεν θέλω να έχω προβλήματα σε όλη την υπολειπη ζωή μου..(πχ: σπασμένα κόκαλα,σπασμένα δόντια,παραμόρφωση προσώπου..)
popeye68 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις μια καταγγελία εδώ. Διάβασε κιεδώ.
cosmos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Να κάνεις τον μακάκα και να κόψεις παρτίδες. Αν φταις κιόλας παραδέξου το να τελειώνει η ιστορία. Δεν ξέρω τί ηλικία έχεις...πιτσιρικάς λογικά είσαι,πέστο και σε κάποιον απ τους δικούς σου να χει το νου του. Παλικαριές τετοιου είδους πολλές φορές καταλήγουν πολύ άσχημα. Αν έχεις στοιχεία για άλλους που λες ότι τους πήγαν νοσοκομείο....πήγαινε αστυνομία να καταγγείλεις γεγονότα. Νομικά κτλ κτλ κτλ θα προστατευτείς ΑΦΟΥ γίνει το κακό...γι αυτό πρόλαβέ το πριν γίνει.
g_alkis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εσύ πως ξέρεις οτι ο Μπάμπης ο Σουγιάς του ιντερνετ έχει σαπακιάσει κι άλλα άτομα?
maparios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ναι πιτσιρικάς είμαι 17. έχω δει αυτά τα άτομα τα οποία αναφέρω..σκέφτηκα να πάω σήμερα κιόλας στην αστυνομία,αλλα είπα πρώτα να ρίξω εδω μήπως και βοηθήσει κάποιος ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ όπως είπε και ο cosmos000..
maparios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 οι γονείς του είναι πεθαμένοι και ζει με μία θεία του η οποία δεν μπορεί να τον ''κουμαντάρει''..
cosmos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 19 είναι ενήλικος πλέον.Πας αστυνομία και λες τί γίνεται. Ενημερώνεις τους δικούς σου απαραίτητα. Ούτε να ντρέπεσαι ούτε να φοβηθείς μην σου φωνάξουν.Θα σε συμβουλέψουν και θα σε προστατέψουν καλύτερα απ οποιονδήποτε.
globalpeace Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Να του κάνεις ένα εξώδικο με έναν δικηγόρο! Το εξώδικο δεν χρειάζεται δίκες(το λέει και η λέξη...). Λογικά μετά δεν θα σε αγγίξει με την καμία, μιας και αν το κάνει, εφόσον υπάρχει το εξώδικο ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΜΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ!
antonis_man Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Έλα μωρέ, τι αγχώνεσαι??? Θα μαζευτούμε καμια 10αριά άτομα από εδώ και θα τον δώσουμε ένα καλό ξύλο και μετά θα σε φοβάται αυτός...! Πλάκα κάνω, κάνε ότι σου είπαν τα παιδιά παραπάνω και πες τους γονείς σου να συμβουλευτούν έναν δικηγόρο, περιέγραψέ του την κατάσταση, δώσε όλα τα στοιχεία και θα σας κατατοπίσει πλήρως πιστεύω. Ειδικά αν είναι έτσι όπως λες τα πράγματα, του τραβάς και μια μύνηση για απειλές κ λοιπά και βγάζεις και το φραγκάκι σου!
globalpeace Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πρότεινα εξώδικο γιατί οι μηνύσεις θέλουν και δικαστήρια και άρα πολλά λεφτά! Ρώτα τον δικηγόρο για το ΕΞΩΔΙΚΟ! Αν τολμήσει να ακουμπήσει τρίχα σου θα είναι ο ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΥΠΟΠΤΟΣ! Οπότε δεν θα το κάνει! Χώρια που είναι και μικρός ηλικιακά και θα φοβηθεί όταν δει ότι σοβαρεύουν τα πράγματα!(και ίσως να μην το ξανακάνει κ σε κανέναν άλλο και ποτέ ξανά...........) Αφού έχεις και γραπτές απειλές στο ΦΑΤΣΑΜΠΟΥΚΙ μην μασάς!
Lucifer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 οι γονείς του είναι πεθαμένοι Μιλάμε δηλαδή για σεσημασμένο.
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ^...η 2η συμβουλή σου, ήταν πολύ καλύτερη, cosme..... maparios, ΑΝ "μπορείς να το κάνεις" (υποθέτω ότι παίζουν ένα κάρο προϋποθέσεις να το κάνεις, μέχρι πχ και τύπου "ναι αλλά αν το πω στους δικούς μου παίζει να μην με καταλάβουν, κι απλά να μου κόψουν και το Ιντερνετ..."), ενημέρωσε κατ' αρχάς τους δικούς σου, όπως ειπώθηκε, αν ΟΝΤΩΣ ξέρεις από πρώτο χέρι ότι ο εν λόγω δε μένει στα bytes, αλλά κάνει σκηνικά πραγματικότατα. Κατά τ' άλλα, φρόντισε τουλάχιστον να μην εντείνεις "διαδικτυακά" την αντιπαράθεση με τον "επικίνδυνο" (απλά αγνόησέ τον, όσο κι αν ίσως σ' "ενοχλεί" το να το κάνεις) . Δε νομίζω πάντως ότι μπορείς να κάνεις τίποτε περισσότερο, ΧΩΡΙΣ να περνάει από τη γνώση των γονιών σου, μια και η οποιαδήποτε αρχή, για να "δράσει", πρέπει να δεχτεί επώνυμη καταγγελία, κι εννοείται από ενήλικο άτομο. Την περίπτωση να φροντίσεις να μαζέψεις κι εσύ φίλους, είτε για άμυνα, είτε για να πάτε πρώτοι να του σπάσετε τσαμπουκά και κεφάλι, υποθέτω την ξεχνάμε, μιας κι αν έπαιζε πιθανότητα τέτοια, δε θα ρωτούσες εδώ, αλλά θα την είχες ήδη εφαρμόσει.
Ntinaras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μιλάμε δηλαδή για σεσημασμένο. χαχαχαχαχαχαχα πετυχημενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.