labros1988 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Έχω αυτό το Innovator Link το οποίο είναι περίπου 3 ετών. Χθες που έπαιζα FM ξαφνικά κλείνει και τώρα δεν ανοίγει με τίποτα και τα λαμπάκια με τις ενδείξεις είναι και αυτά σβηστά ενώ κανονικά όταν είναι στο ρεύμα ή με μπαταρία θα άναβαν. Κοίταξα και το τροφοδοτικό με πολύμετρο και δουλεύει κανονικά. Έβγαλα και τις μνήμες και το σκληρό(που δεν παίζει να φταίνε αυτά) και πάλι τίποτα. Καμιά ιδέα;
stivi1981 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 λογικα καρτα γραφικων....η μητρικη...μηπως εχεις κανει επεκταση εγγυησης?
labros1988 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι στην εγγύηση... Πόσο πάει το μαλλί για μητρική;
labros1988 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν, άνοιξα τελείως το laptop και είδα ότι ένα πηνίο που βρίσκεται κοντά στο σημείο που συνδέεται το τροφοδοτικό και η μπαταρία, υπερθερμένεται σχεδόν κατ'ευθείαν. Βρήκα ένα γνωστό ο οποίος έχει ένα παρόμοιο Innovator και είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και μου είπε πως αφαίρεσε το πηνίο και από την κάτω πλευρά ένωσε τις 2 ενώσεις του πηνίου και ο υπολογιστής λειτούργησε κανονικά. Να το δοκιμάσω ή θα δω "εντυπωσιακά" αποτελέσμστα;;; Επειδή μου φαίνεται περίεργο να φταίει το πηνίο και αν το βγάλεις τελείως να δουλεύει...
phanispal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασέ το υπό την εποπτεία του γνωστού σου :Ρ
parsifal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασέ το υπό την εποπτεία του γνωστού σου :Ρ δεν το δανειζεις ατον φιλο σου για καμια εβδομαδα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.