Προς το περιεχόμενο

Οδηγος αγορας gps

Atapia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σκεφτόμαι παρω μέχρι 120 ευρο για ενα gps

ποια είναι η καλυτερη αγορα πιστευετε;

Θελω οπωσδήποτε να εχει και ευρωπαικους χαρτες..

Διαβασα οτι το λογισμικο destinator ειναι το καλυτερο..

(χαζη ερωτηση)τα mls destinator εχουν αυτους τους χαρτες;

Ποιες οι προτασεις σας;

Ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρά σκεφτόμαι παρω μέχρι 120 ευρο για ενα gps

ποια είναι η καλυτερη αγορα πιστευετε;

Θελω οπωσδήποτε να εχει και ευρωπαικους χαρτες..

Διαβασα οτι το λογισμικο destinator ειναι το καλυτερο..

(χαζη ερωτηση)τα mls destinator εχουν αυτους τους χαρτες;

Ποιες οι προτασεις σας;

Ευχαριστω

Να κάνεις την ερώτησή σου στα ειδικά για gps forums: www.navimania.gr, www.gpspocketpc.gr, www.gpsnavi.org

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό???Μια χαρά είναι το destinator σαν λογισμικό....Εγώ που έχω ένα mls είμαι ευχαριστημένος...Έχει χρήσιμες λειτουργίες, εύχρηστο menu και καλό ΤΤS....

Δημοσ.

προσωπικά έχω δοκιμάσει μόνο την έκδοση 8 και δε μου άρεσε.

έχει να κάνει και σε τι έχεις συνηθίσει.

απλά με όποιον και να μιλάω μου λέει για το destinator.

destinator destinator destinator..

Δημοσ.

προσωπικά έχω δοκιμάσει μόνο την έκδοση 8 και δε μου άρεσε.

έχει να κάνει και σε τι έχεις συνηθίσει.

απλά με όποιον και να μιλάω μου λέει για το destinator.

destinator destinator destinator..

Αυτο δεν σου λεει κατι ???? ολοι βλακες ειναι ?

Δημοσ.

Αυτο δεν σου λεει κατι ???? ολοι βλακες ειναι ?

και όλοι έχουν whats up καρτοκινητό ακόμα και από την περίοδο που το f2g της wind είχε χρέωση 0,1€/min. και έδινε τσάμπα χρόνο, μηνύματα και net χωρίς καμία ανανέωση;

ξέρεις γιατί;

απλά γιατί έτσι κάνανε όλοι οπότε ακολουθούμε και οι υπόλοιποι το κοπάδι

αν κοιτάξεις σε ιστοσελίδες που ασχολούνται με πλοήγηση το no1 όνομα είναι IGO primo. λες να είναι αυτοί βλάκες;

destinator όντως έχουν περισσότεροι, με το ποσοστό αυτό να μειώνεται.

εξάλλου το IGO δεν νομίζω να πουλιέται στην ελλάδα. όσοι το έχουν, το έχουν σπασμένο.

δε θεωρώ τον εαυτό μου γνώστη του αντικειμένου αλλά

κι εγώ όταν ήταν να πάρω gps, το όνομα destinator άκουγα. απλά όταν ασχολήθηκα περισσότερο άλλαξα γνώμη.

έχω δοκιμάσει GD, destinator, igo, navigon, sygic, ndrive

αλλά επειδή γούστα είναι αυτά και ο άλλος μπορεί να χάνεται πχ στις πολλές επιλογές και να θέλει κάτι απλό (GD) η καλύτερη λύση είναι η δοκιμή όσο το δυνατό περισσοτέρων προγραμμάτων καθώς και χαρτών και επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες και την περιοχή που κινούμαστε

Δημοσ.

Επειδη ασχολουμε με το ακριβο αυτο ...spor με οτι συνεπαγεται στην τσεπη μου εχω navibox σε δυο αυτοκινητα με οθονες kenwood και στην καρτα sd ειχα βαλει 6 προγραμματα πλοηγησης.

Κατεληξα οτι το πιο ευχρηστο και με πιο ενημερωσιμους χαρτες ηταν το destinator.

Εφετζιδικο το τρισδιαστατο Ndrive αλλα δεν μου αρεσε νε με βλεπω απο ψηλα.

ΥΓ

Whats up δεν ειχα ποτε.Πηρα τωτα ενα για επικοινωνια με τον γιο στην Κοζανη.

Δημοσ.

Εγώ από την πλευρά μου, έχοντας χρησιμοποιήσει 3 λογισμικά μπορώ να πω τα εξής. Θεωρούσα το Destinator το καλύτερο, με βάση αυτά που διάβαζα. Έχω ένα Mio c320b με λογισμικό Miomap 2008.12. Όταν λοιπόν έπεσε στα χέρια μου ένα MLS Destinator μου δόθηκε η ευκαιρία να τα δοκιμάσω. Τα έβαλα δίπλα-δίπλα. Απογοητεύτηκα από το MLS. Παρόλο που έχει πολλά γύρω από σημεία ενδιαφέροντος κ.α τέτοια, έχανε πολλά μέτρα (μέχρι και 20-30μ!). Σε αντίθεση με το Mio που έδειχνε ακριβώς εκεί που βρισκόμασταν. Παράλληλα, το MLS είναι πολύ απλό σε σχέση με την πληροφόρηση που παρέχει (το μόνο που δείχνει είναι ταχύτητα και υπόλοιπα χλμ. Ενώ το MioMap παρέχει πολλά γύρω από αυτά). Αλλά πέρα από αυτό. Σημασία έχει η πλοήγηση. Και εκεί το MioMap είναι μακράν ανώτερο. Είναι πολύ πιο γρήγορο και γι αυτό είναι και ακριβέστερο. Επίσης είναι πολύ πιο φιλικό στον χρήστη με άμεση απόκριση στις ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Εγώ έχω το MLS DESTINATOR 3.5'' T&D 35SL και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Δεν το έχω δοκιμάσει εκτός Αθηνών προς το παρών αλλά σε γενικές γραμμές δεν με έχει κρεμάσει καθόλου.

Έχει συχνές ενημερώσεις που τις κάνεις με δύο κλικ είναι εύχρηστο και με το Talk & Drive ακόμα περισσότερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...