Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ψήξης σε HD4850

ghadhika

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέχασαν να δρομολογήσουν την παραγγελία;

Προφανώς...γιατι ήταν ετοιμοπαράδοτο.

Με αντικαταβολή θα πληρώσεις;

Όχι με paypal. Τελικά φαίνεται ότι το θέμα τελειώνει. Το έστειλαν επιτέλους και λόγω μεγάλης καθυστέρησης μου επέστρεψαν και τα έξοδα αποστολής. Αξιόλογη κίνηση, δε μπορώ να πω, αλλά αν δεν είχα για backup την X1550 και είχα μείνει μιάμιση βδομάδα χωρίς pc, δε ξέρω αν θα ήμουν τόσο χαλαρός. Με παίδεψαν αρκετά αλλά ελπίζω αύριο να το έχω.

Δημοσ.

Επιτέλους ήρθε!

Όχι ιδιαίτερα εύκολη εγκατάσταση (για αρχάριο) πρέπει να ομολογήσω.

Θερμοκρασία σε idle 43 βαθμοί και 50 μέσα σε game!! Εντυπωσιακό σε σχέση με τα 70+ και 90+ που έπιανα πριν.

Το μόνο αρνητικό ότι στο Catalyst Control Center δε μπορώ να δω το fan speed...

Δημοσ.

Επιτέλους ήρθε!

Όχι ιδιαίτερα εύκολη εγκατάσταση (για αρχάριο) πρέπει να ομολογήσω.

Θερμοκρασία σε idle 43 βαθμοί και 50 μέσα σε game!! Εντυπωσιακό σε σχέση με τα 70+ και 90+ που έπιανα πριν.

Το μόνο αρνητικό ότι στο Catalyst Control Center δε μπορώ να δω το fan speed...

Αντιμετώπισες καθόλου θέμα με τα ψυκτράκια των μνημών και το cooler (διότι θυμάμαι στην δικιά μου χώραγαν τσίμα- τσίμα).

Το fan speed ούτε να το ρυθμίσεις μπορείς.

Βέβαια αυτό δεν σε χαλάει καθώς η ψύκτρα είναι αθόρυβη και πραγματικά εγγύηση στα χρήματά της.

Δημοσ.

Είναι πραγματικά πολύ αθόρυβη, ακόμα και σε full speed, άρα ουσιαστικά δε μου χρειάζεται και το fan control, απλά το ανέφερα ως γεγονός.

Τα ψυκτράκια με παίδεψαν και μένα όπως και το βίδωμα του κεντρικού fan, οι οδηγίες δεν ήταν ότι καλύτερο.

Τέλος καλό όλα καλά, thnx παίδες, u were saviors :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ. Για να μην ανοιγω νεο θεμα, εχω την ιδια καρτα γραφικων με στοκ ψυχτρα και ξεκινησα να την υπερχρονιζω, αλλα στα παιχνιδια και στα τεστς που τις κανω για artifacts ειμαι 98C και 92 σε 100% Fan Speed που ειναι ΤΡΕΛΟΣ θορυβος και με εχει τρελανει.

Με αυτην θα δω καμια μεγαλη διαφορα? Αξιζει να δωσω 32€?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...