ghadhika Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μίλησα και προφανώς κάπου ξεχάστηκε. Μου είπαν ότι θα το στείλουν σήμερα. Άντε να δούμε...
phanispal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ξέχασαν να δρομολογήσουν την παραγγελία; Με αντικαταβολή θα πληρώσεις;
ghadhika Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ξέχασαν να δρομολογήσουν την παραγγελία; Προφανώς...γιατι ήταν ετοιμοπαράδοτο. Με αντικαταβολή θα πληρώσεις; Όχι με paypal. Τελικά φαίνεται ότι το θέμα τελειώνει. Το έστειλαν επιτέλους και λόγω μεγάλης καθυστέρησης μου επέστρεψαν και τα έξοδα αποστολής. Αξιόλογη κίνηση, δε μπορώ να πω, αλλά αν δεν είχα για backup την X1550 και είχα μείνει μιάμιση βδομάδα χωρίς pc, δε ξέρω αν θα ήμουν τόσο χαλαρός. Με παίδεψαν αρκετά αλλά ελπίζω αύριο να το έχω.
phanispal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Τι διάολο.. ακόμα και τα μικρά χάνουν το μπούσουλα;
ghadhika Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Επιτέλους ήρθε! Όχι ιδιαίτερα εύκολη εγκατάσταση (για αρχάριο) πρέπει να ομολογήσω. Θερμοκρασία σε idle 43 βαθμοί και 50 μέσα σε game!! Εντυπωσιακό σε σχέση με τα 70+ και 90+ που έπιανα πριν. Το μόνο αρνητικό ότι στο Catalyst Control Center δε μπορώ να δω το fan speed...
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Από άποψη θορύβου πώς σου φαίνεται; Δοκίμασε με το HWMonitor για να δεις το fan speed.
lionheart75 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Επιτέλους ήρθε! Όχι ιδιαίτερα εύκολη εγκατάσταση (για αρχάριο) πρέπει να ομολογήσω. Θερμοκρασία σε idle 43 βαθμοί και 50 μέσα σε game!! Εντυπωσιακό σε σχέση με τα 70+ και 90+ που έπιανα πριν. Το μόνο αρνητικό ότι στο Catalyst Control Center δε μπορώ να δω το fan speed... Αντιμετώπισες καθόλου θέμα με τα ψυκτράκια των μνημών και το cooler (διότι θυμάμαι στην δικιά μου χώραγαν τσίμα- τσίμα). Το fan speed ούτε να το ρυθμίσεις μπορείς. Βέβαια αυτό δεν σε χαλάει καθώς η ψύκτρα είναι αθόρυβη και πραγματικά εγγύηση στα χρήματά της.
ghadhika Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Είναι πραγματικά πολύ αθόρυβη, ακόμα και σε full speed, άρα ουσιαστικά δε μου χρειάζεται και το fan control, απλά το ανέφερα ως γεγονός. Τα ψυκτράκια με παίδεψαν και μένα όπως και το βίδωμα του κεντρικού fan, οι οδηγίες δεν ήταν ότι καλύτερο. Τέλος καλό όλα καλά, thnx παίδες, u were saviors
Maldino Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα στο φορουμ. Για να μην ανοιγω νεο θεμα, εχω την ιδια καρτα γραφικων με στοκ ψυχτρα και ξεκινησα να την υπερχρονιζω, αλλα στα παιχνιδια και στα τεστς που τις κανω για artifacts ειμαι 98C και 92 σε 100% Fan Speed που ειναι ΤΡΕΛΟΣ θορυβος και με εχει τρελανει. Με αυτην θα δω καμια μεγαλη διαφορα? Αξιζει να δωσω 32€?
skatopaido Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 εγω εχω αυτη εδω και εναν χρονο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος http://www.eworld.com.gr/front/details/74
Maldino Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Για πες και θερμοκρασιες, στην 4850 την εχεις?
skatopaido Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 περιπου 50 βαθμοι idle και 80-85 οταν παιζω,ναι στην 4850 την εχω,αλλα με κακο airflow,χωρις πλαινους ανεμιστηρες
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Σε ποια αναφέρεσαι με τα 32€; Η Accelero L2 δε σου κάνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.