Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ψήξης σε HD4850

ghadhika

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες θέλω τη βοήθειά σας.

Έχω την Sapphire HD4850 και το fan τίναξε τα πέταλα. Προσπάθησα μια "εγχείρηση" αλλά τo αποτελείωσα. :unsure:

Τα 2 χρόνια εγγύηση πέρασαν και λεφτά για καινούρια δεν υπάρχουν, άσε που δε χρειάζομαι κάτι πολύ καλύτερο.

Από την αναζήτησή μου βρήκα αυτή αλλά μου πέφτει λίγο πικρή η τιμή. Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις αφού και με την εργοστασιακή ήμουν μια χαρά.

Έχετε κάτι να προτείνετε?

Την παθητική χωρίς fan να την αποκλείσω?

Δημοσ.

Η εργοστασιακή κάλυπτε τη κάρτα σχεδόν από άκρη σε άκρη και είχε και επιπλέον ψύκτρες δίπλα από το fan και οι θερμοκρασίες που έπιανα σε idle κατάσταση ήταν 70αρια. Αυτή θα αντεπεξέλθει; Ένα σκέτο fan, χλωμή την κόβω...

Δημοσ.

Είμαι λίγο άσχετος αλλά η εργοστασιακή κάλυπτε τη κάρτα σχεδόν από άκρη σε άκρη και είχε και επιπλέον ψύκτρες δίπλα από το fan και οι θερμοκρασίες που έπιανα σε idle κατάσταση ήταν 70αρια. Αυτή θα αντεπεξέλθει; Ένα σκέτο fan, χλωμή την κόβω...

70 βαθμους idle επιανε η καρτα διοτι ειχε προβλημα το συστημα ψυξης πολυ πριν χαλασει.Η l2 pro μια χαρα θα ανταπεξελθει.Βεβαια η twin turbo ειναι πολυ καλυτερη αλλα αν τα χρηματα ειναι πολλα παρε την l2,δεν θα το μετανοιωσεις.

Δημοσ.

Παρήγγειλα την L2 Pro τελικά που μου προτείνατε. Τώρα έχω ένα άσχετο προβληματάκι που ίσως μπορείτε να βοηθήσετε.

Από αυτό το eWorld, είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάτι. Διάλεξα να πληρώσω με paypal. Πλήρωσα κανονικά και όταν πάτησα το κουμπί για να επιστρέψω στη σελίδα του eworld, πήρα το μήνυμα “Η συναλλαγή σας στο Paypal για την παραγγελία με κωδικό δεν ολοκληρώθηκε.Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά.”

Στέλνω mail να ρωτήσω αν τελικά ολοκληρώθηκε η παραγγελία, καμία απάντηση, παίρνω τηλέφωνο στο σταθερό που υπάρχει και δεν απαντάει κανείς. Να αρχίσω να φοβάμαι? Έχει αγοράσει κανείς σας από εκεί?

Δημοσ.

Μιά χαρά είναι το eworld, εχω ψωνίζει αρκετές φορές και έχω μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο και με τον υπεύθυνο. Προσπάθησε ξανά και σίγουρα θα τον πετύχεις. Περί paypal δε μπορώ να σε βοηθήσω, παίζω πάντα αντικαταβολή.

Δημοσ.

όταν με το καλό βάλεις τη νέα ψύκτρα πόσταρε καμια θερμοκρασία

έτσι για την ιστορία!!!

Εγω αλλάζοντας ψύκτρα από 58C idle αεροπλάνο, έπεσε 42 idle/65 full ,σε full με

τη στόκ έκλεινε το pc, λογικά έπιανε 104++ .

Δημοσ.

Έχει περάσει μια βδομάδα και ακόμα περιμένω. Τη Παρασκευή κατάφερα να επικοινωνήσω, μου είπαν ότι θα έρθει τη Δευτέρα, πέρασε και η Τρίτη και ακόμα περιμένω...Μ'αρέσει που τους είπα να μου το στείλουν με courier για να μην αργήσει :angry:

Δημοσ.

Πάρε πάλι και ρώτα πού έχει κολλήσει η αποστολή.

Μπορεί να την έχουν παραδώσει στην εταιρεία courier και να καθυστερεί λόγω της τελευταίας (αν και ΟΚ, δύσκολο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...