sodimitris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΗΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗ,ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΥΤΟ Power-On Password...ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?
rosgr100 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 http://www.technibble.com/how-to-bypass-or-remove-a-bios-password
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Πες μου το P/N: που γραφει απο κατω και το s/n: Aν θες στειλτα μου με pm.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Βασικα ειναι θεμα αν εχει secure chip. Tα απλα ειναι να βγαλει την μπαταρια τις μνημες και την μπαταρια του bios που ειναι κατω απο το keyboard αναλογα το μοντελο , και φυσικα εκτος τροφοδοσιας. Περιπου 10-15 λεπτα παντος αν μου στειλεις θα σου πω για το δικο σου μοντελο.
sodimitris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 την μπαταρια την εβγαλα για 7λεπτα περιπου αλα τπτ....βοηθιστε με παιδια
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ pm Το insomnia θεωρει το RTC το CMOS κλπ σαν greeklish χαρακτήρες και δεν μπορεις να κανεις post
parsifal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ pm Το insomnia θεωρει το RTC το CMOS κλπ σαν greeklish χαρακτήρες και δεν μπορεις να κανεις post Και τότε, αυτό το post πώς το έκανες, αφού περιέχει αυτές τις λέξεις;
madsc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Γράψε και καμιά ελληνική κουβέντα παραδίπλα. Αν γράψεις μόνο RTC, BIOS στο post εννοείται ότι θα σε κόψει ο greeklish demon. /sc
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σου parsifal αυτο θα το ψαξετε εσεις και οχι εγω μιας και δεν μπορω. madsc εγραψα και μια Ελληνικη κουβεντουλα (Φιλε μου κανε τα παρακατω )και μετα οτι λεει το συνημμενο στην εικονα του post μου, τωρα αν υπαρχει περιορισμος εγω δεν το ξερω.
parsifal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Αν έβαζες το κατεβατό των αγγλικών μέσα σε Παράθεση (QUOTE tag), νομίζω πως δε θα είχες πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα parsifal Απλα δεν ηθελα να κανω παραθεση και δεν το σκεφτηκα να το βαλω ετσι. Το θεωρησα παραξενο απο την στιγμη που ειχα γραψει λιγα Ελληνικα να μην το παρει. Και η αναφορα ηταν απλα για ενημερωση. Και καλυτερα να τα σβησουμε αυτα απο το θεμα του φιλου μας γιατι δεν εχει βγαλει ακομα ακρη με το προβλημα του.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε sodimitris τελικα ρωτησα δεν υπαρχει αλλος τροπος πας για αλλαγη motherboard αυτα ειναι τα ασχημα νεα. Τα καλα ειναι οτι αγοραζεις ενα care pack UK709PE HP 1y PW Pickup Return Notebook Only SVC με κανα 50 € + φπα και αλλαζει motherboard εντος εγγυησης και εχεις και εναν χρονο ακομα extra εγγυηση.
ergidis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Συγνωμη που ρωταω ρε παιδια. Αλλα με τις αναλυτικες οδηγιες α) του rosgr (πολυ ανλυτικες) και β) του dakmann το προβλημα γιατι δεν λυθηκε???
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο που του εγραψα ειναι απο το service manual της HP αν δεν πιασει παει για αλλαγη mobo. Γιατι ειναι το power on pass και αυτο δεν γινετε σε ολα τα hp reset , εγω δεν εχω καταλαβει γιατι βαζουν pass αν δεν τα θυμουνται γενικα το λεω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.