Προς το περιεχόμενο

Απορία σε visual basic 8

skim045

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Φτιάχνω μία απλή εργασία για το σχολείο σε visual basic 8 και έχω σκεφτεί να βάλω να τρία button που θα δίνουν τα τρία βασικά χρώματα με τους 3 συνδυασμούς τους και απο δίπλα ένα picturebox που θα εμφανίζει το χρώμα σε εικόνα και απο κάτω το όνομα του. Εκει που έχω κολήσει είναι πως θα κάνω να βάλω 3 εικόνες σε ένα picturebox ή δεν γίνεται?

Δημοσ.

αυτή η εργασία, γίνεται με προτροπή του διδάσκοντα, ή από μόνος σου το κάνεις αυτό ? Γιατί αν από μόνος του σας μαθαίνει visual basic τότε μπράβο του γιατί κακά τα ψέματα, να βλέπει κάποιος σε παραθυρικό περιβάλλον τα αποτελέσματα της δουλειάς του είναι πολύ πιο ελκυστικό, από το ολίγον τι αποτρεπτικό terminal. Και πόσο μάλλον από τη ΓΛΩΣΣΑ και ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ που χρησιμοποιούνται ως διδακτικά μέσα.

Δημοσ.

Πάω σε σχολείο ΕΠΑΛ σε ειδικότητα πληροφορικής και η visual basic είναι μάθημα κακονικό. Επίσης θα ήθελα να παραπονεθώ πως κανονικά πρέπει να μαθένουμε την έκδοση 6. Ευτυχως όμως έχουμε σοβαρούς καθηγητές και μας μαθένουν την 8 που είναι λίγο πιο καινούρια και είναι και για web όπως λένε.

Δημοσ.

Παιδιά και κάτι άλλο. Πως αποθηκεύουμε το αρχειο για να γίνει εκτελέσιμο; Που πάμε δηλαδή γιατί πηγαίνω στο file->Save form1.vb As και μου αποθηκεύει σε 3 διαφορετικά αρχεία.

Δημοσ.

Παιδιά και κάτι άλλο. Πως αποθηκεύουμε το αρχειο για να γίνει εκτελέσιμο; Που πάμε δηλαδή γιατί πηγαίνω στο file->Save form1.vb As και μου αποθηκεύει σε 3 διαφορετικά αρχεία.

Για να αποθηκεύσεις ένα project και μαζί με το εκτελέσιμο αρχείο πρέπει να πατήσεις επάνω στην μπάρα build -->>build και το(όνομα του project) θα πας μετά στα έγραφα μου που τα αποθηκεύει και θα το βρεις

Δημοσ.

Πάω σε σχολείο ΕΠΑΛ σε ειδικότητα πληροφορικής και η visual basic είναι μάθημα κακονικό. Επίσης θα ήθελα να παραπονεθώ πως κανονικά πρέπει να μαθένουμε την έκδοση 6. Ευτυχως όμως έχουμε σοβαρούς καθηγητές και μας μαθένουν την 8 που είναι λίγο πιο καινούρια και είναι και για web όπως λένε.

Και η visual basic 6.0 εχει αρκετές δυνατότητες αλλά είναι αρκετά παλιά και ποιο δύσκολη ενώ με την visual basic 2008 έχουν διορθωθεί τα πράγραματα αρκετά

Δημοσ.

Μετά μου βγάζει ένα φάκελο με ένα σωρό αρχεία και κανένα δεν είναι εκτελέσιμο για να δω το πρόγραμμα να τρέχει. Μόνο μέσα απο το πρόγραμμα VB μπορώ να το τρέξω. :mellow:

Δημοσ.

αυτή η εργασία, γίνεται με προτροπή του διδάσκοντα, ή από μόνος σου το κάνεις αυτό ? Γιατί αν από μόνος του σας μαθαίνει visual basic τότε μπράβο του γιατί κακά τα ψέματα, να βλέπει κάποιος σε παραθυρικό περιβάλλον τα αποτελέσματα της δουλειάς του είναι πολύ πιο ελκυστικό, από το ολίγον τι αποτρεπτικό terminal. Και πόσο μάλλον από τη ΓΛΩΣΣΑ και ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ που χρησιμοποιούνται ως διδακτικά μέσα.

Να σου πω την αλήθεια βέβαια και η pascal μου αρέσει πολύ που δεν έχει παραθυρικό περιβάλλον. Σκέφτομαι μάλιστα να πάρω μέρος και σε ένα διαγωνισμό που γίνεται σε pascal :D

Δημοσ.

Πανε στον φακελο που ειναι αποθηκευμενη η εφαρμογη σου. Εκει θα βρεις ενα φακελο με ονομα bin και μεσα σε αυτον ενα αλλο με ονομα Release. Μεσα στο Release φακελο θα εχει αρχεια ενα απο τα οποια θα ειναι το εκτελεσιμο της εφαρμογης σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...