Προς το περιεχόμενο

Νέο Pc για αρχιτέκτονα

Rockwave

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλά πλέον όλο και περισσότεροι την ζητάνε χωρίς φυσικά να γνωρίζουν το πόσες ώρες θέλει για γίνει μία εικόνα! Και φυσικά δε πληρώνουν.

Φιλε zanzavar αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι δεν μπορεις αν αγοραζεις προγραμματα χιλιαδων ευρο και να μην κανεις αποσβεση, εκτος και αν παμε στα σπασμενα αλλα και παλι δεν πληρωνεσαι την προσωπικη δουλεια. Υπαρχει η κριση στις κατασκευες, απο το νεο χρονο ερχεται και η απελευθερωση οποτε ειναι για κλαματα η υπο8εση. Συγνωμη για τα off topic.

@ dionysg

έχω δει μια σχετική μουρμούρα για το gpu based RT , είναι όντως αργό (σε σχέση με το octane πχ)?

η cpu έκδοση πάντως προσωπικά με έχει βολέψει αρκετά ...

Φιλε r3ptile δεν εχω δοκιμασει το octane χρησιμοποοιω ορισμενα προγραμματα να κανω το χομπυ μου που ελεγα πριν, κανε ενα search να δεις γνωμες. Ειναι ακομα σε beta οποτε δεν μπορω να εκφερω τελικη αποψη πιστευω παντως οτι ειναι σε καλο δρομο και χαρηκα που αφησαν το cuda και γυρισαν σε opencl.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σας

Κατέλειξα στον AMD που μου πρότεινε ο zanzavar

Τώρα θα ήθελα να σας ρωτήσω και τι οθόνη να πάρω καθώς αυτή που είχα δεσμεύτικε αλλού. Τα χρήματα για την οθόνη δεν θέλω να ξεπεράσουν τα 300e

Δημοσ.

Φαντάζομε ότι είναι καλά 23'.

Μήπως όμως να πάρω LED?

Εγώ δεν σου προτείνω με τίποτα να πας σε LED ιδικά αφού θα είσαι και αρκετές ώρες στον υπολογιστή

Δημοσ.

dell u2311h > από οπιοδήποτε led στα ίδια λεφτά

+100000 αυτη θα ειναι και η επομενη οθονη μου αφου την SAMSUNG πρεπει καποια στιγμη να την αποδεσμευσω διτι TV γαρ και η παλια μου SAMSUNG 940BW εχει παλιωσει αρκετα.

Δημοσ.

Εδώ φίλε rocka δεν έχω προσωπική γνώμη για την συγκεκριμένη οθόνη. Δεν την έχω δει από κοντά και δεν αναφέρομαι σε βιτρίνες, αφού εκεί δεν μπορείς να έχεις σωστή γνώμη. Θα ήθελα να δω την οθόνη στην απεικόνιση του υλικού σου σε ενδιαφέρει καθώς και στην χρωματική πιστότητα. Καθότι αρχιτέκτον είσαι σε ενδιαφέρουν πολύ και τα χρώματα-υφές.

Θα έλεγα να την κοιτάξεις από κοντά την όποια οθόνη πάρεις και αν μπορείς να προβάλεις επί τόπου το υλικό που σε ενδιαφέρει (ένα μικρό δείγμα). Επίσης αν κάποιος γνωρίζει κάποιο site που να έχει review ή συγκριτικά οθόνες σχετικές με αυτά που λέω παρακαλώ πολύ να τα πει ώστε να αποφασίσει ο φίλος και όχι μόνο.

Δύο σημεία μόνο να επισημάνω:

1)Προσπάθησε να έχεις όσο το δυνατόν πιο μεγάλη επιφάνεια εργασίας, μακάρι να μπορούσα να αγοράσω 27" με αναλογία 4:3.... Το καταραμένο 16:9 με σκοτώνει, οπότε έχω μείνει ακόμα, και μάλλον θα μείνω πολύ ακόμα, στις δύο 19" 4:3 που έχω. Επειδή όμως δεν κυκλοφορούν 4:3 πλέον, φύγε μακριά από 16:9 και ψάξε 16:10 (έχει πιο μεγάλη κάθετη ανάλυση) και από διαγώνιο οπωσδήποτε πάνω από 24" αφού δίνεις μέχρι 300€.

2) Μην δίνεις σημασία σε χρόνους απόκρισης, σε αριθμό εισόδων, ηχεία, κάμερες και άλλα τέτοια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...