SpirosLouis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, σήμερα αγόρασα το HTC Wildfire.Το θέμα είναι ότι έχει αγγλικό μενού. Μου είπαν από εκεί που το αγόρασα ότι κατεβάζω από κάπου το ελληνικό τσάμπα. Έχετε καμία ιδέα;(μιλάμε για android κινιτό πάντα) Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grcd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Υπό νορμάλ συνθήκες, υπάρχει επιλογή γλώσσας από τα μενού ή στην ανάγκη, το Android κατεβάζει τα απαραίτητα αρχεία αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Κάτι μου είπαν για κάποιο MoreLocal2. Ψάχνω να δώ.!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 απο που το πηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Είμαι οκ παίδες με το morelocal2. ¨) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie-2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, σήμερα αγόρασα το HTC Wildfire. Να σε ρωτήσω, στο Quickoffice του Wildfire μπορείς να δημιουργείς αρχεία excel, word κ.λ.π. η μόνο να τα ανοίγεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Να σε ρωτήσω, στο Quickoffice του Wildfire μπορείς να δημιουργείς αρχεία excel, word κ.λ.π. η μόνο να τα ανοίγεις;;; Αν ρωτάς εμένα καθόλου δεν ξέρω δεν έχω ασχοληθεί κοθόλου. Αν κάποιος άλλο ξέρει ας απαντήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.