Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αντιγραφη συμπιεσμενου αρχειου σε usb

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα .Εχω στον υπολογιστη ενος παιδιου ενα παιχνιδι το οποιο το ειχε κατεβασει απο το internet του θειου .Το αρχειο που κατεβασε ειναι 2 συμπιεσμενα αρχεια winrar ,το ενα 7gb και το αλλο 3gb.Eγω εχω ενα usb αλλα οταν παω να μεταφερω τα αρχεια μου λεει the disk is full ..Απο οτι μου ειπανε εχει να κανει με το fat32 του usb που δεν μπορεις να μεταφερεις πανω απο καποια χωρητικοτητα αρχειο .Αποσυμπιεσα τα αρχεια σε εναν αλλο φακελο αλλα και μετα την αποσυμπιεση υπαρχει μεσα στα αρχεια ενα συμπιεσμενο winrar archive που ειναι 6,9gb οποτε αυτο δεν μεταφερεται στο usb .Θελω να ρωτησω αν παρω ενα εξωτερικο σκληρο θα εχω προβλημα παλι να μεταφερω συμπιεσμενο αρχειο τοσο μεγαλο ?Πρεπει να κανω κατι αλλο μηπως?

Δημοσ.

ελπίζω το flashaki να το χωράει συνολικά το παιχνίδι.

αν τα αρχεία που έχεις μέσα στο flashaki δε τα χρειάζεσαι πήγαινε στον υπολογιστή μου, δεξι κλικ στο flashaki , επέλεξε format(Διαμόρφωση) , file system nfts, τσέκαρε το quick format και είσαι έτοιμος. :rolleyes:

αν τα αρχεία που έχεις στο flashaki τα χρειάζεσαι, πες μας υπάρχει και για αυτό τρόπος, να το αλλάξεις σε ntfs χωρίς να κάνεις format.

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω αν παρω ενα εξωτερικο σκληρο θα εχω προβλημα παλι να μεταφερω συμπιεσμενο αρχειο τοσο μεγαλο ?Πρεπει να κανω κατι αλλο μηπως?

Θα μπορείς θα τον έχεις σε μορφή συστήματος nfts

Δημοσ.

Λοιπον το βρηκα ...Πηγα στην διαχειριση συσκευων με δεξι κλικ απο τον Υπολογιστη ,επελεξα το flashaki ,πηγα ιδιοτητες ,μετα καρτελα Πολιτικες και εκει επελεξα Βελτιστοποιηση για Αποδοση .Με αυτον τον τροπο μου εβαλε στις επιλογες για format το ΝTFS οπου και το εκανα και τωρα μεταφερονται κανονικα τα μεγαλα αρχεια .

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...