Προς το περιεχόμενο

Mac App Store

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μαγαζακι της apple (mac appstore) ανοιξε εδω και δυο εβδομαδες περιπου, ποια ειναι η γνωμη σας τελικα ?

Η δικη μου ειναι αρνητικοτατη, αγορασα εξι προγραμματα, οχι ακριβα, εδωσα ενα εικοσαρι ετσι για το καλως μας ηρθε, ακομα τα κλαιω τα λεφτα που εδωσα, τα μισα τα απεγκατεστησα την ιδια μερα γιατι μου ηταν εντελως αχρηστα ή ηταν προβληματικα. Και κατι free προγραμματα που κατεβασα ηταν απαραδεκτα, τα εφτιαξαν στο ποδι ισα για να προλαβουν τα εγκαινια

Δεν προκειται να ξαναγορασω τιποτε απο το appstore εκτος και αν μου δωθει η ευκαιρια να το δοκιμασω εστω και για μερικες ωρες

Αμ το αλλο, που ειναι ολα αυτα τα ωραια προγραμματα που ειναι ανοιχτου κωδικα, θα τα βαλουν στο μαγαζι ?

Οι μονοι κερδισμενοι ειναι η apple και οι developers, ο καταναλωτης δεν προκειτε να κερδισει τιποτε, μπορει μερικα προγραμμτα να εγιναν φτηνοτερα αλλα πρεπει να συνυπολογησουμε και τη σαβουρα που θα αγορασει οποτε ειναι ιση βαρκα ισα νερα

ΜacUpdate και ξερο ψωμι

• Super Moderators
Δημοσ.

Το μαγαζακι της apple (mac appstore) ανοιξε εδω και δυο εβδομαδες περιπου, ποια ειναι η γνωμη σας τελικα ?

Η δικη μου ειναι αρνητικοτατη, αγορασα εξι προγραμματα, οχι ακριβα, εδωσα ενα εικοσαρι ετσι για το καλως μας ηρθε, ακομα τα κλαιω τα λεφτα που εδωσα, τα μισα τα απεγκατεστησα την ιδια μερα γιατι μου ηταν εντελως αχρηστα ή ηταν προβληματικα. Και κατι free προγραμματα που κατεβασα ηταν απαραδεκτα, τα εφτιαξαν στο ποδι ισα για να προλαβουν τα εγκαινια

Δεν προκειται να ξαναγορασω τιποτε απο το appstore εκτος και αν μου δωθει η ευκαιρια να το δοκιμασω εστω και για μερικες ωρες

Αμ το αλλο, που ειναι ολα αυτα τα ωραια προγραμματα που ειναι ανοιχτου κωδικα, θα τα βαλουν στο μαγαζι ?

Οι μονοι κερδισμενοι ειναι η apple και οι developers, ο καταναλωτης δεν προκειτε να κερδισει τιποτε, μπορει μερικα προγραμμτα να εγιναν φτηνοτερα αλλα πρεπει να συνυπολογησουμε και τη σαβουρα που θα αγορασει οποτε ειναι ιση βαρκα ισα νερα

ΜacUpdate και ξερο ψωμι

Για να καταλάβω:

Αγόρασες μερικά προγράμματα τα οποία, καλώς ή κακώς, δεν σου έκαναν.

Κατέβασες και μερικά δωρεάν που δεν σου άρεσαν.

Και φταίει το App Store γι'αυτό;

Από πού κι ως πού;

Δημοσ.

Για να καταλάβω:

Αγόρασες μερικά προγράμματα τα οποία, καλώς ή κακώς, δεν σου έκαναν.

Κατέβασες και μερικά δωρεάν που δεν σου άρεσαν.

Και φταίει το App Store γι'αυτό;

Από πού κι ως πού;

Και φυσικα φταιει, γιατι δεν μου δινει την επιλογη της δοκιμης πριν την αγορα

ποιος σε αναγκασε να παρεις σαβουρα? εκμεταλευσου τις μειωμενες τιμες στα καλα προγραμματα...

οσο για τα open source θα τα βρεις μαζεμενα εδω:

http://opensourcemac.com/

Ποια ειναι τα καλα προγραμματα ? ειδες πολλα στο store ?

Υποτιθεται οτι με το appstore δε θα ψαχναμε δεξια και αριστερα για προγραμματα και θα ηταν ολα εκει

• Super Moderators
Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί τη λειτουργία του App Store.

Και φυσικα φταιει, γιατι δεν μου δινει την επιλογη της δοκιμης πριν την αγορα

Το αν θα βγει περιορισμένη έκδοση ή έκδοση για δοκιμή κάποιας εφαρμογής είναι αποκλειστικά θέμα developer, όχι της Apple.

Τρανή απόδειξη η αντίστοιχη λειτουργικότητα στο iOS App Store.

Ποια ειναι τα καλα προγραμματα ? ειδες πολλα στο store ?

Υποτιθεται οτι με το appstore δε θα ψαχναμε δεξια και αριστερα για προγραμματα και θα ηταν ολα εκει

Το τι συνιστά "καλό" πρόγραμμα διαφέρει από χρήστη σε χρήστη. Προσωπικά χάρηκα που μπορώ να κατεβάσω το iLife '11 σε κομμάτια και να μην πάρω (για παράδειγμα) το άχρηστο σε εμένα Garageband αλλά μόνο το εξαίρετο iPhoto. Σε κάθε περίπτωση, το App Store μετράει μόλις 15 ημέρες ύπαρξης. Δεν βιάζομαι.

Αλλά και πάλι, ουδέποτε η Apple ανέφερε ότι "δε θα ψαχναμε δεξια και αριστερα για προγραμματα και θα ηταν ολα εκει" όπως γράφεις. Αλίμονο αν μοναδική πηγή προγραμμάτων για ένα λειτουργικό που υφίσταται εδώ και μία δεκαετία ήταν το App Store. Άλλωστε κανείς developer δεν είναι υποχρεωμένος να πωλήσει την εφαρμογή του μέσω App Store, μπορεί κάλλιστα να συνεχίσει να την πουλάει αυτόνομα.

Δημοσ.

Απλά, να προσθέσω, πως είναι και πολύ νωρίς να μιλάμε για τη συλλογή εφαρμογών, που έχει το Mac app store. Με το καιρό θα προστεθούν και πολλά ακόμη. Πάρα πολλά πιστεύω. Αυτό, φυσικά, θα έχει ως αποτέλεσμα να μαζευτούν μέτριες εφαρμογές αλλά και πολύ καλές.

Το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής εφαρμογής για το OS, όπως και για τις άλλες εφαρμογές είναι το Web και μάλλον θα συνεχίσει να είναι για πολύ καιρό ακόμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...