dimitris2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Σύμφωνα με τον Mick Hocking, διευθυντή του στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών της Sony στο Liverpool, η εταιρεία σχεδιάζει την ενσωμάτωση τεχνολογίας ολογραμμάτων σε μελλοντικούς τίτλους παιχνιδιών του PS3. Σε δηλώσεις του, ο Hocking αποκάλυψε ότι η Sony διαθέτει τεχνικές όπως τα ολογράμματα οι οποίες θα συνδυαστούν με το 3D gaming. Αναλυτικότερα, με την τεχνολογία που αναπτύσσει η εταιρεία, δεν πρόκειται να μεταφέρουμε τους ήρωες παιχνιδιών στο σαλόνια μας. Αντιθέτως, θα χρησιμοποιηθεί για το χειρισμό παιχνιδιών μέσω κινήσεων του προσώπου του gamer. Το Grand Turismo 5, χρησιμοποιεί ήδη 3D τεχνολογία ανίχνευσης κινήσεων του κεφαλιού μέσω του PS Eye, αλλά αναλύει μόνο την κατεύθυνση του ανεξαρτήτως της κατεύθυνσης που πραγματικά κοιτάζει κάποιος. Προς το παρών, έχουν αναπτυχθεί διάφορα demos της τεχνολογίας αυτής, τα οποία λειτουργούνε σωστά. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να δοθούν μέχρι την επόμενη συνάντηση προγραμματιστών παιχνιδιών που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο στο Σαν Φραντσίσκο. Πάντως, δεν πρόκειται να δούμε σύντομα στην αγορά τίτλους παιχνιδιών που κάνουν χρήση ολογραφικής τεχνολογίας καθώς πρόκειται να τελειοποιηθεί μέσα σε μία δεκαετία. Site: techradar.com
thodhoris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Η κίνηση αυτή της Sony καθρεπτιζει το γεγονός ότι οι πωλήσεις στα παιχνίδια δεν πανε καλά... Καλή η 3D τεχνολογια, καλά και τα ολογραμματα, αλλά αν δεν είναι καλό το gameplay του παιχνιδιού μετά από κάποιο καιρό απλά θα πατώσει... Δεν είναι λίγες οι φορές που παλιότερα παιχνίδια αντέχουν στο χρόνο περισσότερο απο τα αντίστοιχα καινούργια (βλπ. Call Of Duty). Πάντως όπως και να ´χει δεν νομίζω να μας απασχολήσει το άρθρο για τουλάχιστον 4 με 5 χρόνια... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από thodhoris
D.Luffy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Φίλε μου δεν υπάρχει πουθενά ένδειξη ότι τα παιχνίδια δεν πάνε καλά σε θέμα πωλήσεων. Το Black Ops από μόνο του έβγαλε 650 εκατομμύρια δολλάρια κέρδη σε... 24 ώρες!!!! Σκέψου ότι στο σινεμά τώρα, το καινούργιο Χάρυ Πότερ που είναι άκρως αναμενόμενη ταινία 2010 έβγαλε μόλις 80 εκατομμύρια κέρδη σε μια εβδομάδα. Διαφορά μέρας και νύχτας. Κάνε άμα θες κανένα search για επιβεβαίωση, δεν είμαι σίγουρος 100% για τα νούμερα αλλά είναι κάπου εκεί... Τα παιχνίδια σήμερα πουλάνε σαν τρελά και απειλούν σε κέρδη τον κινηματογράφο στα ίσια. Τώρα το θέμα της ποιότητας βέβαια είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Αλλά θα μου πεις ότι ποιότητα/πωλήσεις ποτέ δεν πάνε μαζί... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από D.Luffy
bluesattack Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Aπλα.. το μελλον . Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από bluesattack
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Φίλε μου δεν υπάρχει πουθενά ένδειξη ότι τα παιχνίδια δεν πάνε καλά σε θέμα πωλήσεων. Το Black Ops από μόνο του έβγαλε 650 εκατομμύρια δολλάρια κέρδη σε... 24 ώρες!!!! Σκέψου ότι στο σινεμά τώρα, το καινούργιο Χάρυ Πότερ που είναι άκρως αναμενόμενη ταινία 2010 έβγαλε μόλις 80 εκατομμύρια κέρδη σε μια εβδομάδα. Διαφορά μέρας και νύχτας. Κάνε άμα θες κανένα search για επιβεβαίωση, δεν είμαι σίγουρος 100% για τα νούμερα αλλά είναι κάπου εκεί... Τα παιχνίδια σήμερα πουλάνε σαν τρελά και απειλούν σε κέρδη τον κινηματογράφο στα ίσια. Τώρα το θέμα της ποιότητας βέβαια είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Αλλά θα μου πεις ότι ποιότητα/πωλήσεις ποτέ δεν πάνε μαζί... τι άκυρη σύγκριση είναι αυτή οεο? πόσα λεφτά κάνει το εισιτήριο και πόσα ένα game? επίσης πόση ώρα σου παίρνει να παραγγείλεις online το game? το εισιτήριο πάει συνήθως πακέτο με 1.5-3ώρες προβολής ταινίας (σε αντίθεση με την αγορά παιχνιδιού που το παίζει όποτε θες) που μπορεί κάποιος να μην έχει χρόνο για να δει την πρεμιέρα, άσε που υπάρχουν και "περιορισμένες" θέσεις στο cinema... http://news.teamxbox.com/xbox/23252/Call-of-Duty-Black-Ops-Sales-Top-360-Million/ επίσης οι πωλήσεις σε 24 ώρες ήταν 5.6m αντίτυπα δλδ 360m $ όχι 650m... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από ThReSh
D.Luffy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) τι άκυρη σύγκριση είναι αυτή οεο? πόσα λεφτά κάνει το εισιτήριο και πόσα ένα game? επίσης πόση ώρα σου παίρνει να παραγγείλεις online το game? το εισιτήριο πάει συνήθως πακέτο με 1.5-3ώρες προβολής ταινίας (σε αντίθεση με την αγορά παιχνιδιού που το παίζει όποτε θες) που μπορεί κάποιος να μην έχει χρόνο για να δει την πρεμιέρα, άσε που υπάρχουν και "περιορισμένες" θέσεις στο cinema... http://news.teamxbox.com/xbox/23252/Call-of-Duty-Black-Ops-Sales-Top-360-Million/ επίσης οι πωλήσεις σε 24 ώρες ήταν 5.6m αντίτυπα δλδ 360m $ όχι 650m... Το εισητήριο μπορεί να είναι φθηνότερο, όμως το κόστος ανάπτυξης ταινίας/παιχνιδιού έχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά και το τελικό κέρδος είναι υπέρ του παιχνιδιού. Δεν διαφωνούμε σε τίποτα οεο, απλά τονίζω ότι η βιομηχανία των παιχνιδιών τα πάει πολύ καλά και ξεπερνάει σε κέρδη τον κινηματογράφο. 650 εκ. τελικά έκανε σε 5 μέρες... Αλλά και πάλι είναι απίστευτο ποσό. http://www.gameover.gr/news/650-%CE%B5%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Call-of-Duty-Black-Ops.14088.html Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από D.Luffy
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ναι αλλά η ταινία βγάζει κι από αλλού κέρδη όχι μόνο από τα εισιτήρια
nzeppos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Επιτέλους έρχεται το... 4D που μας είχαν τάξει (με μια μικρή καθυστέρηση).
FarCry Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Επιτέλους έρχεται το... 4D που μας είχαν τάξει (με μια μικρή καθυστέρηση).
NIKOsVAIO Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Φίλε μου δεν υπάρχει πουθενά ένδειξη ότι τα παιχνίδια δεν πάνε καλά σε θέμα πωλήσεων. Το Black Ops από μόνο του έβγαλε 650 εκατομμύρια δολλάρια κέρδη σε... 24 ώρες!!!! Σκέψου ότι στο σινεμά τώρα, το καινούργιο Χάρυ Πότερ που είναι άκρως αναμενόμενη ταινία 2010 έβγαλε μόλις 80 εκατομμύρια κέρδη σε μια εβδομάδα. Διαφορά μέρας και νύχτας. Κάνε άμα θες κανένα search για επιβεβαίωση, δεν είμαι σίγουρος 100% για τα νούμερα αλλά είναι κάπου εκεί... Τα παιχνίδια σήμερα πουλάνε σαν τρελά και απειλούν σε κέρδη τον κινηματογράφο στα ίσια. Τώρα το θέμα της ποιότητας βέβαια είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Αλλά θα μου πεις ότι ποιότητα/πωλήσεις ποτέ δεν πάνε μαζί... Μ'ολο το σεβασμο,εκτος απ'το οτι η συγκριση σου ειναι ακυρη,τα κερδη της ταινιας που ανεφερες ειναι τεραστια και δεν εχουν καμια σχεση με 80 εκατομυρια.Κανε ενα καλυτερο search.Link
D.Luffy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μ'ολο το σεβασμο,εκτος απ'το οτι η συγκριση σου ειναι ακυρη,τα κερδη της ταινιας που ανεφερες ειναι τεραστια και δεν εχουν καμια σχεση με 80 εκατομυρια.Κανε ενα καλυτερο search.Link Νίκο, το Harry Potter μέχρι στιγμής έχει κάνει συνολικές εισπράξεις 608 εκ. παγκωσμίως. Το black Ops έχει κάνει 818 εκ. (πηγή Wikipedia). Η διαφορά δεν είναι τρελή αλλά είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό για ένα παιχνίδι να στέκεται σε κέρδη απέναντι σε μια κινηματογραφική υπερπαραγωγή. Επίσης Νίκο είπα ότι έκανε αυτές τις πωλήσεις τις τάξεως των 80 εκ. τις πρώτες ημέρες και δεν αναφέρθηκα πουθενά σε συνολικές πωλήσεις. Με όλο το σεβασμό λοιπόν, την επόμενη φορά διάβασε ολόκληρο το σχόλιο αντί να λες πραγματα που δεν είπα. Αν το θέμα σας είναι με τον Χάρυ Πότερ συγκεκριμένα, ΟΚ ξεχάστε το ατυχές παράδειγμα. Τα λεγόμενά μου αφορούν το σχόλιο του παιδιού πιο πάνω που είπε ότι οι πωλήσεις των videogames δεν πάνε καλά. Εγώ έκανα μια σύγκριση με τα κέρδη του κινηματογράφου για να αντικρούσω το επιχείρημα. Οι πωλήσεις πάνε καλά και τα κέρδη είναι πολλά. Τι από τα παραπάνω λοιπόν θεωρείτε ατυχές παράδειγμα? Την σύγκριση των videogames με τον κινηματογράφο? Έχει γίνει πολλές φορές αυτή η σύγκριση στις μέρες μας. Τουλάχιστον πείτε κανένα επιχείρημα να καταλάβω που διαφωνείτε αντί να αρκείστε στην λέξη 'άκυρο'... γιατί έτσι δεν μπορούμε να συννενοηθούμε. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2010 από D.Luffy
D.Luffy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 ναι αλλά η ταινία βγάζει κι από αλλού κέρδη όχι μόνο από τα εισιτήρια Συμφωνώ αλλά κολλάς και δεν καταλαβαίνεις αυτό που θέλω να πω ως τελικό συμπέρασμα. Δεν διαφωνούμε σε τίποτα οεο, απλά τονίζω ότι η βιομηχανία των παιχνιδιών τα πάει πολύ καλά και ξεπερνάει σε κέρδη τον κινηματογράφο. http://www.gameover.gr/news/650-%CE%B5%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Call-of-Duty-Black-Ops.14088.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) επειδή τα πάει μόνο ένα παιχνίδι καλά δεν σημαίνει ότι τα πάει τόσο καλά ολόκληρη η βιομηχανία video games, μην ξεχνάμε ότι το Hollywood είναι από τις μεγαλύτερες "βιομηχανίες" στην Αμερική Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2010 από ThReSh
D.Luffy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 επειδή τα πάει μόνο ένα παιχνίδι καλά δεν σημαίνει ότι τα πάει τόσο καλά ολόκληρη η βιομηχανία video games, μην ξεχνάμε ότι το Hollywood είναι από τις μεγαλύτερες "βιομηχανίες" στην Αμερική Πολλά παιχνίδια έχουν κάνει καλές πωλήσεις Thresh. Ειδικά αυτό το έτος είχαμε πολλούς αναμενόμενους τίτλους που έσπασαν ταμεία, ενδεικτικά αναφέρω Halo Reach, Mass Effect 2, Final Fantasy 13, Gran Turismo 5 και όχι μόνο. Γενικά δεν βλέπω να περνάει κρίση η βιομηχανεία άσχετα με κάποιες συγχωνεύσεις που γίνονται για λόγους στρατηγικής. Δεν νομίζω ότι η Sony κάνει πειράματα επειδή δεν πάει καλά όπως πολύ λανθασμένα είπε το παιδί στο πρώτο σχόλιο. Ίσα ίσα που είναι ο καλύτερος της χρόνος οικονομικά. Θέλει απλά να εξασφαλήσει μέλλον. Όπως και η MS και η Nintendo βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα