localy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 εχω τα windows 7 64αρα εκδοση και εχω ενα card reader με usb εσωτερικο και βγενει στο μπροστα πανελακι και ειναι μαρκας cmedia.αλλα στην διαχειριση συσκευων μου το βγαζει unknown device και το εκανα κααργηση και εγκατασταση και παλι τα ιδια και δεν μπορω να βρω πουθενα οδηγους.το μηχανιμα ειναι απο τα multirama.αν μπορει να βοηθησει κανεις ευχαριστω πολυ!
AiWaaa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 εχω τα windows 7 64αρα εκδοση και εχω ενα card reader με usb εσωτερικο και βγενει στο μπροστα πανελακι και ειναι μαρκας cmedia.αλλα στην διαχειριση συσκευων μου το βγαζει unknown device και το εκανα κααργηση και εγκατασταση και παλι τα ιδια και δεν μπορω να βρω πουθενα οδηγους.το μηχανιμα ειναι απο τα multirama.αν μπορει να βοηθησει κανεις ευχαριστω πολυ! Πέρνα drivers απο vista.. Θα είναι συμβατοί και θα κάνεις την δουλεία σου. Καλημέρες παω σχολή
jim_p Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Συνδεσε το σε αλλο usb controller πανω στη μητρικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.