Προς το περιεχόμενο

RIP Leslie Nielsen

Material_Defender_1032

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MV5BMTI3MTE1NjM4N15BMl5BanBnXkFtZTYwNzI3MTI0._V1._SX267_SY400_.jpg

Leslie Nielsen, who made audiences laugh with his ridiculous seriousness and deadpan deliveries in the absurd scenes of comedy films like Airplane! and The Naked Gun has died. He was 84. His agent confirmed that the actor died Sunday near his home in Fort Lauderdale, Fla., surrounded by his "lovely wife and friends" at 5:34 p.m. Et, due to complications of pneumonia. Nielsen had been hospitalized for nearly two weeks as a result of pneumonia, his agent said. "Just in this last 48 hours, the infection has gotten too much," his nephew Doug Nielsen told Canadian radio station Cknw. "He just fell asleep and passed away."

http://www.imdb.com/news/ni5822127/

We will not call him Shirley anymore... :(

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

R.I.P.

Οι περισσότερες ταινίες του προσέφεραν άφθονο γέλιο, ειδικά λόγω της παρουσίας του, ακόμα και όταν το σενάριο ήταν ό,τι να' ναι.

Δημοσ.

τι κριμα ρε παιδια! καποτε θα γινοταν και αυτο! μακαρι να φτασουμε στην ηλικια του. Πολυ καλος κωμικος.Παει και αυτος...

Δημοσ.

R.I.P.

Μόλις το έμαθα κι εγώ. Του είχα μεγάλη συμπάθεια και παρόλο που δεν το συνηθίζω όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, στεναχωρήθηκα. :(

Όπως είπε και ο jim, όμως, ας φτάσουμε κι εμείς τα χρόνια του.

I just want to tell you both good luck. We're all counting on you.

And don't call me Shirley.

Αξέχαστος!

Δημοσ.

R.I.P. Leslie.

Ευχαριστω για το γελιο που μου προσφερες.Οπως ειπε και ο praetorian,ηταν ο τροπος που ελεγε τις ατακες που σε εκανε να γελασεις περισσοτερο διοτι ενταξει πολλοι ηταν πιθανο να μην τους αρεσει αυτο το ειδος χιουμορ

Δημοσ.

Όχι ρε μλκες. Πρέπει να έχω δει τα Naked Gun πάνω απο 10 φορές το καθένα και πάλι γελάω σαν τον μαλάκα. Κρίμα, και ήλπιζα ότι θα γυρίσει κάτι ακόμα που θα είναι τόσο καμμένο έτσι ώστε να λιώσουμε στο γέλιο.

RIP

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...