Προς το περιεχόμενο

drivers για υπολογιστη με xp αντi vista

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Πριν λιγες μερες περασα windows xp στον φορητο μου υπολογιστη (ηταν με vista κανονικα). Τωρα το προβλημα που εχω ειναι οτι δε δουλευει ο ηχος, χρειαζομαι δηλαδη audio drivers και η οθονη δεν ειναι τοσο καθαρη οπως ηταν παλια, δηλαδη φενεται σα να ειναι σε χαμηλο resolution, επισης οταν μπω στο ιντερνeτ και κανω scroll down η σελιδες κανουν λιγο lag. Πηγα στο site της gateway και βρηκα το μοντελο του υπολογιστη για τα drivers αλλα επειδη εχω περασει εχω xp δε δουλευουν. Τι μπορω να κανω;

Δημοσ.
Τι μπορω να κανω;

Μια ιδέα θα ήταν να μας έλεγες το μοντέλο μιας και το βρήκες,γιατί εμείς δεν το ξέρουμε.

Γνωρίζοντας το μοντέλο μπορείς αρκετά εύκολα να ψάξεις τους σωστούς οδηγούς και για τον ήχο και για τα γραφικά.

Δημοσ.

Θέλω να μαγειρέψω κάτι και δεν ξέρω πόσο αλάτι θα βάλω , έτσι είναι και η δική σου απορία , πες το μοντέλο του φορητού σου , μάντες είμαστε να καταλάβουμε ; :angry:

Δημοσ.

συγνωμη ξεχασα να το γραψω :rolleyes: το ML3109 ειναι

για να κατεβασω τα drivers για τον ηχο και την οθονη δε χρειαζεται να ειναι συμβατα με vista; υπαρχουν δηλαδη drivers για το συγκεκριμενο μοντελο και ας εχει οτι OS να ναι; δεν εχω ιδεα απ αυτα πρωτη φορα κατεβαζω drivers.

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω. theelf, το audio τωρα δουλευει αλλα για τα γραφικα δε μου κανει. Μπηκα και στο φορουμ που ειπε ο ss13 και εκει που πηγα να βρω τη λυση για τα γραφικα, βρηκα δηλαδη το μοντελο τις καρτας μου και μερικα λινκς για τα drivers, αρχησε να ζεστενεται ο υπολογιστης υπερβολικα (το ειχε παντα αυτο το προβλημα). Τα σταματησα ολα και προσπαθησα να τον ανοιξω να καθαρισω τη σκονη και επειδη φοβαμαι μη του κανω ζημια σταματησα, νομιζα με το που θα βγαλω τις βιδες θα βγει και το καπακι αλλα δεν ειναι ετσι. Θα το παω σε τεχνικο να μου το καθαρισει και να μου βαλει τα drivers για τα γραφικα, αν δε ξερει η παει να με χρεωσει πολλα θα το κανω μονος και θα ξαναποσταρω για βοηθεια.

Δημοσ.

Γεια σας παλι

λοιπον, τον υπολογιστη τον πηγα και μου τον καθαρισαν βγηκε πολυ σκονη μαλιστα και τωρα τρεχει χωρις να ζεστενεται. Ο τυπος δοκιμασε 2 cd που ειχε αλλα δε μπορεσε να βρει τα drivers.

Ανοιξα το directx diagnostic tool και βρηκα οτι η καρτα μου ειναι το version 5.01.2600.0000 υπαρχει τροπος να βρεθει το driver που χρειαζομαι με αυτον τον αριθμο; Πηγα στο σιτε τις amd (ati) και μου ζηταει το μοντελο τις καρτας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...