eSATA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Έχω το εξής σύστημα: Inferno Katana I5 661 xms3 2*2 1600 99924 2t HD5770 Enermax 525 pro 82+ OS: Windows 7 64bit Ultimate Το προβλημά μου είναι το εξής: Όταν παίζω κάποιο game για κανα 15λεπτο σταμάταει να ανταποκρίνεται ο οδηγός της κάρτας γραφικών και επανέρχεται. Σβήνει το Monitor(DELL U2311) ανοίγει μετά από 2-3sec και θα πρέπει να πατήσω ctrl alt del για να ξανα μπω στο game. Μερικές φορές απλά βγάζει μια μαύρη οθόνη και το επαναφέρω με τον ίδιο τρόπο. Αυτό το crashάρισμα δεν γίνεται όταν πχ σερφάρω στο internet, δεν γίνεται με furmark ούτε μου βγάζει artifacts. Δοκίμασα reinstall τους οδηγούς με driversweeper σε safe mode. Δοκίμασα να αλλάξω slot pci. Έβαλα μέσω του device manager στο driver location για την 5770 ένα .inf αρχείο ποθ βρίσκεται στους φακέλους των drivers. Από sevenforums νομίζω το είδα και σε κάποιους δούλευε. Βρήκα διάφορες προτεινόμενες λύσεις για το συγκεκριμένο πρόβλημα όπως να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις στο Power Options, να κλείσω το aero και άλλα πολλά που δεν έλυσαν το προβλημα. Έκανα 2-3 φορές φορματ με διαφορετικές εκδόσεις των 7. ΒIOS update. Boot memtest κανα 10ωρο. Οκ. Και τέλως πάντων η μόνη προσωρινή λύση που βρήκα είναι να αφήσω το ένα dimm στο slot 2. Στα άλλο slots έχω crash. Όσο για το άλλο dimm crashάρει σε όλα τα slots. Που είναι τώρα το πρόβλημα... στο Mobo ή στην ram; (νομίζω ότι αφόρα την μητρική το θέμα γι αυτό και το έβαλα σε αυτό το section) Ευχαριστώ.
Orifiel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 δεν είναι σίγουρο αλλα και εγώ παρατήρησα τέτοιο μικροπρόβλημα αλλα όχι κατά την ώρα που παιζω παιχνίδι και δεν σβήνει η οθόνη.. έχω nvidia. βγάζει ότι ο οδηγός κάρτας αντιμετώπισε ένα πρόβλημα και έγινε επαναφορά. Πιστεύω ότι φταίνε η έκδοση για τα 64bit ultimate. επίσης θέλω να πιστεύω ότι θα βγει fix
eSATA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ναι αλλά με το ένα dimm σε συγκεκριμένο σλοτ παίζω κανονικά.
stm00192 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασε με κανένα άλλο ζευγάρι μνημών!!! έτσι για να σου φύγει η απορία για το αν φταίνε η μνήμες!! Αν και απότι φένεται αυτές φταίνε! το dimm που βγάζει πρόβλημα το πέρασες από memtest μονο του! Αλλη μια πιθανότητα είναι να άρπαξε το σλοτ και να πήρει μαζί του και το πρώτο dimm!
yiannis2002s Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 δεν είναι σίγουρο αλλα και εγώ παρατήρησα τέτοιο μικροπρόβλημα αλλα όχι κατά την ώρα που παιζω παιχνίδι και δεν σβήνει η οθόνη.. έχω nvidia. βγάζει ότι ο οδηγός κάρτας αντιμετώπισε ένα πρόβλημα και έγινε επαναφορά. Πιστεύω ότι φταίνε η έκδοση για τα 64bit ultimate. επίσης θέλω να πιστεύω ότι θα βγει fix Εμενα μου το εμφανίζει αυτο το προβλημα απο τη στιγμη που πηρα το νεο pc μου (10 μήνες). Και με την 5770 & με την 6850 το βγαζει, οποτε δεν ειναι θεμα GPU. Windows 7 32bit εχω, οποτε ουτε κ των 32 ή 64 bit ειναι θεμα..... Το εμφανιζει ανα 3-4 ή και παραπάνω ωρες για 2-3 δευτερόλεπτα αλλα ποτε σε gaming!
str1979 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει κ ένα μικρο ενδεχόμενο να οφείλεται στο τροφοδοτικό σου. Αν μπορείς δανείσου κάποιο άλλο κ ξαναδοκίμασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.