Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s2-4598/ βεβαια ακομη δεν εχει ανακοινωθει τιποτα και προκειται για φημες... εμενα παντως απο αυτα τα χαρακτηριστικα με χαλασε η 4.3 οθονη του... πιστευω η 4αρα ειναι ηδη αρκετη για να μην πω μεγαλη για κινητο κατα τα αλλα τα χαρακτηριστικα φυσανε Μπα μην το λες, και η 4,3 δεν ειναι δυσχρηστη. Αν εχει και βαρος αναλογο του Galaxy θα ειναι πολυ καλο. Παλια ειχα HD2 και το μονο που κουραζε τελικα (εκτος απο το λειτουργικο του ) ηταν το βαρος και οχι τοσο οι διαστασεις. Φαινεται δυνατο μηχανημα παντως, αλλα ο διπυρηνος δεν ξερω αν θα εχει νοημα τοσο νωρις. Απο την αλλη αυτα αλλαζουν και σχετικα γρηγορα, μπορει τοτε να μιλαμε για android 3.x
vasilisga Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μπα μην το λες, και η 4,3 δεν ειναι δυσχρηστη. Αν εχει και βαρος αναλογο του Galaxy θα ειναι πολυ καλο. Παλια ειχα HD2 και το μονο που κουραζε τελικα (εκτος απο το λειτουργικο του ) ηταν το βαρος και οχι τοσο οι διαστασεις. Φαινεται δυνατο μηχανημα παντως, αλλα ο διπυρηνος δεν ξερω αν θα εχει νοημα τοσο νωρις. Απο την αλλη αυτα αλλαζουν και σχετικα γρηγορα, μπορει τοτε να μιλαμε για android 3.x δεν ξερω εμενα και το galaxy μου φαινεται μεγαλο, σιγουρα σε πανω απο 4 ιντσες δεν προκειται να παω... ειναι και θεμα γουστου βεβαια για τον επεξεργαστη που λες εχουν βγει επισης φημες που λενε οτι οι απαιτησεις της honeycomb δεν καλυπτονται απο κανενα κινιτο που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη οποτε θα δουμε ελπιζω μονο να ριξαν λιγο διαβασμα για την μπαταρια, γιατι καλα τα specs αλλα να μην ειμαστε και με την ψυχη στο στομα ολη μερα
grcd Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Σχετικα με τις SLCD θα ήθελα κάποιος να μου πεί πως τα πάνε κάτω απο τον Ηλιο. Στο Desire που είχα με την Amoled οθόνη , δεν την παλευε και τόσο ... Τώρα που βγαίνει με την SLCD είναι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα ??? Σήμ. Μόλις διάβασα αυτό στο Engadget... http://www.engadget.com/2010/09/13/spot-the-difference-htc-desires-slcd-versus-amoled/ Το αποτέλεσμα είναι μάλλον απογοητευτικό Με τις 2 οθόνες σε μέγιστη φωτεινότητα , η AMOLED ήταν ένα «τίκ» πιο ορατή από την SLCD , αλλά απείχαν πολύ από το να είναι αναγνώσιμες μια ηλιόλουστη μέρα ! Και ρωτάω … είναι τόσο γτπ οι κατασκευάστριες εταιρίες ή δεν έχουν Ήλιο εκεί ή το Engadget τα παράλεει ? Εγώ πάντως μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η AMOLED του Desire δεν είναι ορατή το καλοκαίρι Σε αυτό έχεις δίκιο, όμως για αυτό υπάρχουν οι οθόνες IPS και SAMOLED οι οποίες έχουν αρκετά καλύτερη ορατότητα στον ήλιο.
nikoskon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Επίσης παίζουν ρόλο και οι ζελατίνες που χρησιμοποιείς, αν χρησιμοποιείς. edit: +9 μήνες!
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Επίσης παίζουν ρόλο και οι ζελατίνες που χρησιμοποιείς, αν χρησιμοποιείς. Quoted for emphasis. Λεω εγω τωρα
orlox Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Necro post ftw! Αυτά που λέει είναι ενδιαφέροντα πάντως... Να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου. Η οθόνη του optimus 2x είναι αυτή που έχω δουλέψει πολύ αφού το έχω σαν κύριο κινητό. Στις διακοπές με έβγαλε ασπροπρόσωπο μιας και κάτω από την ομπρέλα μπορούσα να σερφάρω ή να δω κάποια ταινιούλα χωρίς να βγάζω τα ματιά μου άνετα. Σε απ ευθείας ήλιο τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά αλλά όχι απαγορευτικά. Τα χρώματα είναι πολύ πιστά αλλά και ζωντανά ταυτόχρονα. Προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο από την amoled αλλά πριν με φάτε τονίζω το προσωπικά. Αν το μαύρο ήταν αυτό της amoled και δεν είχε και αυτό το ελάχιστο bleed στη γωνιά θα ήταν πολύ κοντά στο τέλειο Υγ. Έτσι για την ιστορία. Το πρόβλημα με το zte δεν ήταν μόνο η amoled αλλά και το γεγονός ότι μας κόβανε 256 mb λες και δεν τα είχαμε πληρώσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα