gesamgr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Παιδια καλησπερα στο φορητο μου με 7αρια εγκατεστησα μια διανομη linux και μετα την εσβησα ομως τωρα δεν μπορω να μπω στα windows! τι γινεται τωρα? χαθηκαν? παω για format? μπορω να τα επαναφερω? το linux τρεχει σε Vmware να το τρεχω ετσι για να μη την ξαναπατησω?
jakegate7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 get the dvd. when you get to the second screen (after you choose your language) go to repair your computer.go to command prompt and type this in without the quotes (") : "bootrec /fixmbr" press enter. Type this in without the quotes (") : "bootrec /FixBoot" press enter. Restart. ναι μπορείς να χρησιμποποιήσεις το vmware , αν θες μπορείς να δοκιμάσεις και το virtualbox που υπάρχει οδηγός εδώ
gesamgr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 σε ευχαριστω φιλε μου , δεν εχω dvd ειμαι σε φορητο να βαλω ενα οπoιοδηποτε 7αρι dvd?
timoboll Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 σε ευχαριστω φιλε μου , δεν εχω dvd ειμαι σε φορητο να βαλω ενα οπoιοδηποτε 7αρι dvd? δεν ξερω λυση παντως σε βλεπω ταραγμενο χαχα
jakegate7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 σε ευχαριστω φιλε μου , δεν εχω dvd ειμαι σε φορητο να βαλω ενα οπoιοδηποτε 7αρι dvd? κατά την εκκίνηση του υπολογιστή πάτα f8 (πρόσεχε να έχεις on το flock αν έχει το πληκτρολόγιο σου) , μπες εκεί που λέει system repair
gesamgr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 αυτο ειναι! ολα οκ τωρα σε ευχαριστω πολυ φιλε μου windows are back!
george263 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 άλλος ένας μείον από τις μετρήσεις λίνουξ .....
EyeofOne Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 άλλος ένας μείον από τις μετρήσεις λίνουξ ..... αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει..
poihths Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει.. απ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!
jakegate7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 εντάξει τρόμαξε που έχασε τα windows, μπορεί να επιχειρήσει να βάλει πάλι linux σε 1-2 χρόνια
gesamgr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 οχι παιδια θα βαλω ξανα , απλα θελω να μη μου δημιουργουνται προβληματα εγκαταστασης - χρησης κλπ. παντως τοσα χρονια περασαν και τα 2 σημαντικοτερα προβληματα του Linux παραμενουν * παιδευεσαι να κανεις καποιες συσκευες να δουλεψουν * πρεπει να δοκιμασεις πολλες-πολλες διανομες για να καταληξεις καπου θα προσθετα και την εγκατασταση software αλλα τουλαχιστο οι μεγαλες διανομες εχουν διαχειριστη πακετων.
EyeofOne Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 είδατε που σας το είπα οτι θα ξαναγυρίσει!??? Πέρα απο την πλάκα αν χρειαστείες βοήθεια εδώ είμαστε...
ice25 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 αχ αχ απλά έπρεπε να απεγκαταστήσετε τον grub(ή όποιο άλλο boot manager είχε) και τα 7 θα δουλεύανε μια χαρά με το boot loader τον win το λινουξ δεν καταστρέφει τίποτα...καλός ήρθες στο μαγικό κόσμο του Αν θες μπορείς να αρχίσεις ρίχνοντας μια ματιά εδώ http://www.ubuntu-gr.org/ τα παιδιά έχουν και ένα αξιόλογο περιοδικό και φυσικά και εμείς εδώ είμαστε αν χρειαστείς κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.