degorst Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Γεια χαρά! Έχω ένα σπάνιο σχετικά πρόβλημα και είπα να ρωτήσω μπας και ξέρει κανείς εδώ μιας και συχνά βρίσκω στο Insomnia απαντήσεις σε πολλά περίεργα προβλήματα που αντιμετωπίζω.. Υπάρχει κτίριο στη μέση του πουθενά, σε βουνό -περίπου 4 χιλιόμετρα από το κοντινότερο χωριό- και θέλω να βάλω σταθερή γραμμή και Internet.Το θέμα είναι ότι ο ΟΤΕ ζητάει ΠΟΛΛΑ λεφτά για κολώνες καφάο και δεν ξέρω τι άλλο. Υπάρχει κανένας τρόπος να βάλω μέσω GSM ή απ΄ευθείας από εταιρία κινητής? Η χρήση θα είναι επαγγελματική και δεν καλύπτομαι μόνο από τα κινητά (fax, mail,αριθμός σταθερού κλπ). Κάθε πρόταση θα ληφθεί σοβαρά υπ΄οψη.. Γιώργος
paylidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Φυσικά! και η vodafone και η cosmote σου προσφέρουν τετοιες υπηρεσίες και μάλιστα σε καλές τιμές (τουλαχιστον για την τηλεφωνία...). π.χ. εγω εχω μια γραμμη Vodafone για το Σπίτι 500 Ελλάδα με Μηνιαίο πάγιο χωρίς εξοπλισμό (είχα απο παλιά αλλα και με μια συσκευη κινητού κάνεις τη δουλειά σου) 6,2 € (+σημιτοσημο κλπ πάει 7,5 για 500 λεπτα εθνικές = μια χαρα) http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1060
cosmos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Paylidis αυτό μπορεί να πάρει και ίντερνετ? edit: Όποιος μπει στο λινκ που δίνει ο παυλίδης πιό πάνω...να χει το νου του και να μην τρομάξει (όπως την έπαθα εγώ) γιατί σου πετάγεται στο ξαφνικό η φωνή μιας κοπελιάς που μας ενημερώνει ότι ο ιστότοπος υποστηρίζεται και φωνητικά!!!)
linkinpark4175 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Paylidis αυτό μπορεί να πάρει και ίντερνετ? edit: Όποιος μπει στο λινκ που δίνει ο παυλίδης πιό πάνω...να χει το νου του και να μην τρομάξει (όπως την έπαθα εγώ) γιατί σου πετάγεται στο ξαφνικό η φωνή μιας κοπελιάς που μας ενημερώνει ότι ο ιστότοπος υποστηρίζεται και φωνητικά!!!) ahahahaha, ελεος ρε. ποιος εφτιαξε το σαιτ? Δεν ξερει ουτε τους βασικους 'αγραφους κανονες' του web design?
paylidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 το ιντερνετ πάει χώρια, με στικακι mobile broadband http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1165
WizeMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Αν έχεις έναν φίλο με οπτική επαφή κάνεις ασύρματο δίκτυο με δορυφορικό πιάτο, για νούμερο παίρνεις αριθμό σταθερού μέσω IP από viva και είσαι κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.