IGOUMENITSA-7- Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μολις εκανα format και εχω προβλημα με τους drivers! Εβαλα το CD και εγκατασταθηκαν ολοι εκτος της μητρικης! Περασα ενα προγραμμα στο laptop για να δω ποια μητρικη ακριβως εχω και μου εβγαλε αυτο: Property Value Manufacturer MTC Model MTC Version Base Board Version Serial Number Base Board Serial Number North Bridge Intel i945PM Revision 03 South Bridge Intel 82801GHM (ICH7-M/U) Revision 03 CPU Intel® Core2 CPU T7200 @ 2.00GHz Cpu Socket Socket 479 mPGA System Slots 6 PCI Memory Summary Maximum Capacity 4096 MBytes Memory Slots 4 Error Correction None Warning! Accuracy of DMI data cannot be guaranteed Εψαξα στο google αλλα τιποτα!! μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει?? δεν μου αναγνωριζει και την καρτα δικτιου σαν αποτελεσμα, και δεν μπορω να κανω ισως καμια ενημερωση μπας και μου τα βρει απο μονο του! Ευχαριστω!
phanispal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Τρέξε κι ένα cpu-z και τσέκαρε την καρτέλα Mainboard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.