Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με SCSI/RAID Host Controller

horse1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Άλλαξα σήμερα το ένα DVD-RW μου, που τα είχε παίξει λίγο με ένα καινούργιο. Το παλιο ήταν με σύνδεση Atari, ενώ το καινούργιο είναι sata. Παραλληλα έχω εγκατεστημένο και ένα ακόμη DVD-RW με σύνδεση Atari. Μόλις έκανα εκκίνηση τον υπολογιστή μου δεν μου το αναγνώρισε και από τη διαχείριση υλικού μου βγάζει με θαυμαστικό τον έναν από τους δύο SCSI/RAID Host Controller. Φαντάστηκα ότι το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με τη δισκετούλα, που περιέχει αυτούς τους drivers και πάει πακέτο μαζί με την μητρική, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω floppy πλέον, γιατί το έχω αντικαταστήσει με έναν card reader. Ακόμη πήγα από την σελίδα της μητρικής μου (MSI K8N NEO2 Platinum) και βρήκα, εκτός από το αρχείο που είναι για να γραφτεί σε δισκετούλα και ένα ακόμη, το οποίο όμως μόλις το κατέβασα και δοκίμασα να το εγκαταστήσω δεν μου έλυσε το πρόβλημα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να λύσω το πρόβλημά μου;

Το λειτουργικό μου είναι Windows XP SP3.

Δημοσ.

Μπες στο bios πατώντας Del κατά την εκκίνηση (ή δες ποιο κουμπί σου λέει στην αρχή)

το πρώτο μενού σχεδόν πάντα είναι για να ορίσεις της ATAPI* και SATA συσκευές σου πρέπει να κάνεις μια ανανέωση εδώ για να αναγνωρίσει της αλλαγές που έκανες.

*atari

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...