mrpink Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ψάχνω μια επέκταση για τον Chrome που τον θα κρατάει ανοικτό όταν κλείνεις την τελευταία ταμπέλα. Έχω βρει διάφορες αλλά καμία δε δουλεύει όπως θέλω. Θέλω να δουλεύει ακριβώς όπως ο Opera,κάθε φορά που κλείνεις την τελευταία να εμφανίζεται η Speed Dial. Και να μην μπορείς να κλείσεις τη Speed Dial, o Opera δεν στο επιτρέπει όταν είναι μόνη της (δεν έχει χ για να κλείσει). Ελπίζω να καταλάβατε (αν έχετε Opera καταλάβατε σίγουρα) Tnx!
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ε, μην κλείνεις την τελευταία καρτέλα. Δεν γνωρίζω κάτι να υπάρχει γι αυτό το θέμα. Δώσε about:stats στην γραμμή url του chrome και δες αν υπάρχει κάτι εκεί.
mrpink Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχουν αρκετές επεκτάσεις γι' αυτό το πράγμα, αλλά καμία δε δουλεύει όπως ακριβώς ο Opera, αυτό έψαχνα να βρω. Όσο για το about:stats, καταρχήν για να δω κάτι έπρεπε να αρχίσω τον Chrome μ' αυτήν την εντολή: --enable-stats-table, αλλά και τώρα που είδα δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο ποιητής εσύ βγάζεις νόημα?
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Έλεγα μήπως είχε τίποτα κρυφές ρυθμίσεις εκεί (όπως έχει ο firefox με το about:config) που θα σου επέτρεπαν να αλλάξεις αυτήν την συμπεριφορά. Δεν έχω chrome όμως για να το δω, αλλά ψάχνοντας στο google είδα ότι πολύ χρήστες παραπονιούνται για το θέμα αυτό και θα ήθελα να ήξερα πότε η google θα το διορθώσει. Έβαλα έναν portable chrome να το δω και όντως είναι ενοχλητικό. Βρήκα ένα extension, το Last Tab Stand που υπόσχεται να μην αφήνει το τελευταίο tab να κλείσει. Δοκίμασε το.
mrpink Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Final (final) version: 2.2.6. Google finally disallowed extensions from inserting code into built-in pages such as New Tab, Extensions, and others. This means the extension won't work on those pages anymore, and I have removed the option for not exiting when you close the New Tab page. Που σημαίνει ότι όταν η τελευταία ταμπέλα είναι η Speed Dial θα κλείσει ο Chrome. Και το κυριότερο με τη συγκεκριμένη επέκταση είναι ότι δε δουλεύει με τη Javascript απενεργοποιημένη όπως την έχω εγώ. Την είχα δοκιμάσει κι αυτή και αρκετές ακόμα, και μετά πόσταρα εδώ μήπως είχε κάποιος υπόψη του κάτι από εμπειρία. Αλλά τελοσπάντων δεν είναι και τίποτα σημαντικό
mrpink Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Για όποιον ενδιαφέρεται η Chrome Toolbox επέκταση κάνει μεταξύ όλων των άλλων και αυτό που ζητούσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.