Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές αδυνατίσματος

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρε διαδρομο και λιωσε εκει.Καλη διατροφη και διαδρομο και θα δεις φοβερα αποτελεσματα.Αν το αφησεις θα σε αφησει και αυτο.

Η κοιλια δεν ειναι γοητεια.Οι γυναικες προτιμανε κοιλιτσα ,η κοιλια πετρα? :rolleyes:

Δημοσ.

Μπορούσες να της πεις ότι κάτω από τις μεγάλες σπηλιές κρύβονται τα μεγάλα φίδια. :P

Έτσι ντε. Τα καλά εργαλεία θέλουν και καλά υπόστεγα. B)

Δημοσ.

Έτσι ντε. Τα καλά εργαλεία θέλουν και καλά υπόστεγα. B)

οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. ακουσε εκει υποστεγα. να το βρασω το εργαλειο αμα εχει και υποστεγο

Δημοσ.

Και υπήρξα σε όλη μου τη ζωή αδύνατος, αλλά μετά τα 27-28 ξεκίνησαν τα πρώτα δείγματα μπάκας. Τελικά έφτασα να πάρω 6-7 κιλά, όλα σχεδόν στην κοιλιά. Δεν τα κατάφερα με δίαιτα, οπότε ξεκίνησα το τρέξιμο.

Τους τελευταίους 18 μήνες τρέχω 150 χλμ. τον μήνα. Δεν έχω κόψει σχεδόν τίποτα από το φαγητό που έτρωγα, η κοιλιά έχει φύγει και νοιώθω εξαιρετικά. Σιγά σιγά σταμάτησα να ψάχνω συνέχεια τί θα φάω από μόνος μου, χωρίς κανέναν καταναγκασμό. Από την άλλη, αυτό το τρέξιμο σημαίνει συνολική απασχόληση 8-9 ώρες την εβδομάδα, ξυπνήματα από κράμπες το βράδυ τους πρώτους μήνες και πολλή επιμονή. Δεν είναι και πολύ ωραία να τρέχεις με 33 βαθμούς και ήλιο, ούτε βράδυ με ψιλόβροχο και 7-8 βαθμούς, αλλά αξίζει τον κόπο...

Α, απλά να σημειώσω ότι δεν υπάρχει μία λύση για όλους, αν ήταν μέχρι τώρα θα την ξέραμε όλοι. Διαφορετικά πράγματα αποδίδουν σε διαφορετικούς ανθρώπους. Σίγουρα θέλει πολλή υπομονή, μέχρι να βρει κανείς τί του κάνει καλό και τί τον βοηθάει. Αλλά ξεκίνα τώρα, πριν είναι αργά.

Δημοσ.

Κοίτα άμα είσαι κανας 35άρης + οι γυναίκες ψιλογουστάρουν την μικρή κοιλίτσα

Αν είσαι πιτσιρικάς οι χαζογκόμενες σε συγκρίνουν με τους φλώρους τους τραγουδιστές και δεν θέλουν κοιλιές.

Τώρα αν θες να χάσεις κάτι ψιλά θα κόψεις την κακή διατροφή,δηλαδή όχι πολλούς υδατάνθρακες και τροφές στυλ σαλάμια,κασέρια λουκάνικα τηγανητά και γρήγορο φαγητό.

Αν σου αρέσει και η γυμναστική τότε κάνε.Αλλά κάνε λίγο και για μένα επειδής εγώ την βαριέμαι.

Δημοσ.

πηγαινε σε ενα καταστημα και παρε ενα σχοινακι που χρησιμοποιουμε στην πυγμαχια. 10 λεπτα την ημερα,σε 2 βδομαδες θα εχεις γινει μπιμπελο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...