Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές αδυνατίσματος

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζητώ βοήθεια απεγνωσμένα..όπως το γράφω και στον τίτλο:P λοιπόν θα τα πω σύντομα..εκεί που ήμουν με την παρέα μου προχθές το απόγεμα, μου κάνει μια κοπέλα ''κοιλιά πέταξες..''ντροπιασμένος εγώ δεν λέω τίποτα και σχολιάζουν οι υπόλοιποι ναι όντως πέταξες κοιλιά.. χθες το απόγεμα,εκεί που ήμουν σε μια πλατεία με την κοπέλα μου,την ρωτάω: χόντρυνα; και απαντάει ''όχι,πώς σου ρθε;''και λεω να χθες μου πε μια γνωστη μου πως πέταξα κοιλιά..και λέει ναι πέταξες λίγο κοιλίτσα αλλα δεν πειράζει εμένα μου αρέσει!

Και σας ρωτώ..έχετε κανα μυστικό τιποτα για να απαλλαγω απο αυτην την ''κοιλια'' να ξεφουσκοσω χωρις κοιλιακους και αθλια διατροφη;(ειμαι fun της σοκολατας και τον junk food αλλα ριχνω πολυ περπάτημα καθημερινα.)

όλες οι απαντήσεις δεκτές:P

Δημοσ.

(ειμαι fun της σοκολατας και τον junk food αλλα ριχνω πολυ περπάτημα καθημερινα.)

Τα ειπες μονος σου τι πρεπει να κοψεις!

Κοψε αναψυκτικά , γλυκά & junk και να δεις πως πέφτεις!

Για να μην ειμαστε υπερβολικοι 1 γλυκο την εβδομαδα θα εισαι ΟΚ!

Τέλος και με το αλκοολ θα πρεπει να προσέχεις -αν πινεις- με με max 2 ποτα απλα (οχι κοκτειλ ή με αναψυκτικα...)

Δημοσ.

αστους να λενε, η κοιλιά ειναι γοητεία... Όσοι δεν την έχουνε τα λενε αυτά απο ζήλεια... :lol: :lol: :lol:

ένας κάτοχος μπυρόκοιλου-junk food

Δημοσ.

Φιλε να κανεις το γυμναστηριο μονιμο φιλο σου.Μετα βαρη,διαδρομο,ποδηλατο,αεροβικα οργανα και σωστη διατροφη.Ενας διαιοτολογος θα σε βοηθουσε.Το γυμναστηριο ειναι ενας απο τους καλυτερους φιλους του συγχρονου ανθρωπου.

Αν κανεις μονιμα γυμναστικη δεν θα εχις κοιλιες η προβληματα υγειας.

Δημοσ.
Και σας ρωτώ..έχετε κανα μυστικό τιποτα για να απαλλαγω απο αυτην την ''κοιλια'' να ξεφουσκοσω χωρις κοιλιακους και αθλια διατροφη;(ειμαι fun της σοκολατας και τον junk food αλλα ριχνω πολυ περπάτημα καθημερινα.)

όλες οι απαντήσεις δεκτές:P

τρέξιμο / διάδρομο αλλά όχι κοιλιακούς

οι κοιλιακοί είναι για εκγύμναση και όχι κάψιμο και θα σου πρήξουν τη κοιλιά αρχικά, δλδ εξωτερικά θα έχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα

είναι για δεύτερη φάση και δεν ξέρουμε αν θα φτάσουμε εκεί καν οπότε διαφωνώ με όσους προτείνουν κοιλιακούς σε αυτούς που θέλουν να ρίξουν την κοιλιά - είναι σαν να λες ότι θέλεις πιο λεπτά μπράτσα και να σου λένε να πάρεις τα βαράκια.. εντάξει να τα πάρεις αλλά σε δεύτερη φάση αν συνεχίσεις σε ένα πρόγραμμα

αν υπάρχει φόβος για χαλάρωση, κήλες κτλ τότε κάνε ελάχιστους, πχ 2-3 ανά 2 μέρες, όχι παραπάνω

τώρα μπύρες, αναψυκτικά και πατατάκια/γαριδάκια τουλάχιστον πρέπει να τα κόψεις

δεν λέω για δίαιτα αδυνατίσματος αλλά τουλάχιστον 'μη πάχυνσης' αφού αυτά τα 3 έχουν τόσο άμεση επίδραση στο 'σωσίβιο' που καλό είναι να κοπούν γενικότερα και ας τρως και κάθε μέρα σουβλάκια κατά τα άλλα, πραγματικά

Δημοσ.

Ελαττωσε το ποτο κυριως.Αλλιως αυξησε περπατημα σε εντονο ρυθμο και ελαττωσε ζαχαρωδη φαγητα και ποτα(πχ αναψυκτικα,σως).Junk περιορισε το λιγο με αλλαδωτες πιτες,καλαμακι κοτοπουλο,χωρις πατατες κλπ

Δημοσ.

πραγματικα δε μπορω να καταλαβω καποια πραγματα

πληρωνεις για να φας και να γινεις παχυς

μετα ξαναπληρωνεις για να αδυνατησεις για να γινεις λεπτος

γιατι δε τρως λιγοτερο να κανεις 3πλη οικονομια? :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...