z@xos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ενδιαφερομαι για αγορα laptop το οποιο θα κυμαίνεται στα 600 ευρω. Και με μια ματια που έριξα κατεληξα στα εξης μοντελα: πρωτο δευτερο τριτο τεταρτο πεμπτο (Προτιμω toshiba και sony γιατι τα θεωρω πιο αξιοπιστα) Θα ηθελα να ακουσω μια δευτερη γνωμη απο εσας, οπως και ενα αξιοπιστο καταστημα για να τα αγορασω. Σε περιπτωση που καποιος εχει να προτινει κατι καλυτερο θα ηθελα να ακουσω την γνωμη του. Σας ευχαριστω.
xristoforos89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα. Την 4η και 5η επιλογη θα την απεκλεια λογω επεξεργαστη.καλυτερα σε λαπτοπ να πας σε intel.ειναι πιο ''προχωρημενη''. Επισης δεν μας ανεφερες για ποιο λογο προοριζεται το λαπτοπ..θα βλεπεις ταινιες?θα παιζεις?απλα ιντερνετ? αν δεν παιζεις παιχνιδια η 3η επιλογη ειναι η καλυτερη λογω συγχρονου επεξεργαστη. και καποιο στιγμη στο μελλον αναβαθμιζεις και την ραμ σε 4gb και δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα!
gpanagiotou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω οτι το καλύτερο laptop κάτω από τα 600 ευρώ είναι το Lenovo G560A με core i3.
stivi1981 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 γνωμη μου παντα σαν μαρκα και αξιοπιστια και χαρακτηριστηκα ειναι να παρεις αυτο το dell με κλειστα ματια Link
xristoforos89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 και lenovo και toshiba και dell πιστευω πως το ιδιο αξιοπιστα ειναι.
stivi1981 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 και lenovo και toshiba και dell πιστευω πως το ιδιο αξιοπιστα ειναι. απο πρωσοπικη αποψη λογω εμπειριας η dell ειναι μιλια μπροστα απο ολες..
xristoforos89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 απο πρωσοπικη αποψη λογω εμπειριας η dell ειναι μιλια μπροστα απο ολες.. εγω ψηφιζω lenovo μιας και εχω και εγω μια εμπειρια μαζι τους. περα απο την πλακα και οι 3 εταιρειες θεωρουνται κορυφαιες στα λαπτοπ. τωρα το τι θα παρει το παιδι,σχετιζεται και με τις αναγκες του.
z@xos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τις προτασεις σας. Αν και η αληθεια ειναι πως ειχα καταληξει σε sony και toshiba και με αυτα που προτινεται μου ανατρεψατε λιγο το πλανο. και επειδη ξεχασα να αναφερθω στο αρχικο μου post, το laptop προοριζεται για κυριως χρηση γραφειου, networking, movies και light gaming (π.χ.manager).
xristoforos89 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τις προτασεις σας. Αν και η αληθεια ειναι πως ειχα καταληξει σε sony και toshiba και με αυτα που προτινεται μου ανατρεψατε λιγο το πλανο. και επειδη ξεχασα να αναφερθω στο αρχικο μου post, το laptop προοριζεται για κυριως χρηση γραφειου, networking, movies και light gaming (π.χ.manager). μιας και το dell που προτεινε το παιδι παραπανω ..εξαφανισθηκε(ηταν καλη προσφορα..),η καλυτερη λυση μεχρι 600ευρω ειναι το lenovo G560A που εχει ηδη προτεινει ενας αλλος συμφορουμιτης. με i3,και με Gt310 σηκωνει πανευκολα manager,pro και ομοιου τυπου παιχνιδια.
z@xos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Tελικα κατεληξα στο παρακατω laptop: Toshiba Aλλα εχω καποιους ενδιασμους σχετικα με το καστημα. Μηπως εχει αγορασει κανεις τπτ απο εκει ουτως ωστε να μου πει εντυπωσεις?
deneb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 απο πρωσοπικη αποψη λογω εμπειριας η dell ειναι μιλια μπροστα απο ολες.. Αυτό ισχύει για όλα τα μοντέλα της dell ή μονο για vostro & latitude ? Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για ενα inspiron..
xristoforos89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Tελικα κατεληξα στο παρακατω laptop: Toshiba Aλλα εχω καποιους ενδιασμους σχετικα με το καστημα. Μηπως εχει αγορασει κανεις τπτ απο εκει ουτως ωστε να μου πει εντυπωσεις? ωραιο το toshiba για τα χρηματα του. αλλα το μειον ειναι τα γραφικα.. οσον αφορα το καταστημα,δεν εχω αγορασει αλλα και παλι η εγγυηση ειναι της αντιπροσωπειας, της toshiba δηλαδη.αν σου παθει κατι στην αντιπροσωπεια θα πρεπει να απευθυνθεις και οχι στο καταστημα που το αγορασες.
xristoforos89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό ισχύει για όλα τα μοντέλα της dell ή μονο για vostro & latitude ? Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για ενα inspiron.. Ακουγονται τα καλυτερα γενικοτερα για την εταιρεια Dell οποτε συμπεριλαμβανεται και αυτο που λες. και εχουν απο τις καλυτερες εγγυησεις που μπορεις να βρεις στην χωρα μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.