Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop

fler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop με καλό επεξεργαστή και "γερή" μνήμη RAM γιατί το θέλω για σύνθεση μουσικής και θα χρησιμοποιώ βαριά προγράμματα (π.χ. ableton live). Επίσης δεν θα ήθελα κάτι δυσκίνητο γιατί λογικά θα μεταφέρεται αρκετά κι από οθόνη νομίζω ότι είμαι ικανοποιημένη με μια mainstream. Προτιμώ τα dell ίσως και τα toshiba αλλά αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση...κανένα πρόβλημα. Τώρα από τιμή θα μπορούσα να δώσω γύρω στα 800 ευρώ (είμαι βέβαια κάπως παρορμητική, αν μ ενθουσιάσει πολύ κάτι μπορεί να δώσω και κάτι παραπάνω :rolleyes: )

Έχω υπόψιν μου ένα μοντέλο αλλά δεν έχω και κάποιο ιδιαίτερο κόλλημα..

http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-1564-core-i5-520m-24-ghz-156%22-tft-led-1564-2545-mayro/prod240009pp/

Γενικά θέλω τη βοήθειά σας γιατί δεν είμαι και πολύ σχετικη και δεν θέλω να πάρω κάποιο από τα πρώτα που θα βρω και να το μετανιώσω μετά..

Δημοσ.

Φαίνεται έπρεπε να βάλω πιο spicy τίτλο (τύπου "απεγνωσμένη ύπαρξη ζητά βοήθεια") και διανθισμένο περιεχόμενο γιατί δεν βλέπω κίνηση με την κλασική, συντηρητική παιδεία.. :P

Δημοσ.

Ναι, το καταλαβαίνω απλά γίνεται πανικός στα περισσότερα θέματα και δεν θέλω να μπω σφήνα κι εγώ με τα δικά μου. Θα ξανακοιτάξω μήπως βοηθηθώ από ήδη τρέχουσες συζητήσεις.

Δημοσ.

Γι'αυτα που ζητας το dell που προτινες ειναι υπεραρκετο και με πολυ καλη τιμη!

Αφου δεν ασχολησε με παιχνιδια,δε νομιζω οτι θα εχεις καποιο προβλημα και μαλλον οι περισσοτεροι απο εδω αυτο θα σου προτιναν,οπως και'γω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...