Προς το περιεχόμενο

τιμονιερα για gt5

aekara21jimenez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες μαζι με το gt5 θελω να παρω και τιμονιερα και εχω κλεισει σε driving force gt. θα ηθελα να μου πειτε καταστηματα (οχι online) που να μπορω να τη βρω γιατι θα με τσακισουν στα μεταφορικα και οσα εχω βρει που τη εχουν δεν τα θεωρω και τοσο εμπιστα. οποτε θα ηθελα να ακουσω προτασεις για καταστηματα απο αθηνα-λαμια. ευχαριστω

Δημοσ.

Για την Logitech Driving Force GT δες εδω : http://www.skroutz.gr/s/63500/Logitech-Driving-Force-GT.html?from=suggest&keyphrase=Logitech+Driving+Force+GT]

θα βρεις πολλά και διαφορα καταστημα online και μη-online στις καλητερες τιμες. :)

Απο εδω και περα,εσυ διαλέγεις απο πιο καταστημα θα το παρεις.

Ελπιζω να βοηθησα!

Δημοσ.

αυτα τα ξερω φιλε μου. ζηταω να μου πει καποιος οχι ηλεκτρονικα αλλα κανονικα καταστηματα ειτε απο αθηνα ειτε απο λαμια που να μπορω να βρω την εν λογω τιμονιερα

Δημοσ.

Φιλε μου μη το σκεφτεσαι καθολου τσιμπα την απο δω Link.Βγαινει περιπου 100 ευρω με δωρεαν μεταφορικα και την επομενη μερα την εχεις σπιτι σου με courrier.Την εχουν παρει παιδια απο αλλο φορουμ απο κει και ολα καλα.Αν μη τι αλλο το amazon μπορεις να το εμπιστεύεσαι με κλειστα ματια.

Δημοσ.

Φιλε μου μη το σκεφτεσαι καθολου τσιμπα την απο δω Link.Βγαινει περιπου 100 ευρω με δωρεαν μεταφορικα και την επομενη μερα την εχεις σπιτι σου με courrier.Την εχουν παρει παιδια απο αλλο φορουμ απο κει και ολα καλα.Αν μη τι αλλο το amazon μπορεις να το εμπιστεύεσαι με κλειστα ματια.

£137.14 ???

Δημοσ.

Oταν τη λινκαρα εγω ειχε 79£ καπου εκει και την πουλαγε το ιδιο το amazon.Τωρα οπως βλεπεις την εχουν μονο αλλοι πωλητες αρα μαλλον εξαντληθηκε.Λογικο ηταν με τετοια τιμη.

Δημοσ.

Όντως Μάγκες πια τιμονιερα προτείνετε;

Απο driving force GT και πανω(G25-G27).

Δημοσ.

Έχω μια απορία...πριν από ένα χρόνο αγόρασα την Driving Force GT για PS3 από το Πλαίσιο με 69€.

Την ίδια στιγμή, τη ίδια τιμονιέρα για PC την πουλούσαν 125 € - 140€.

Προσωπικά, εγώ την ήθελα για PC gaming, αλλά ήξερα πως ουσιαστικά ήταν η ίδια τιμονιέρα, με μόνη διαφορά την απουσία του cd με τους pc drivers στην έκδοση του PS3. Όντας ψιλιασμένος όμως ότι πρόκειται για το ίδιο προϊόν, την αγόρασα anyway και κατέβασα μόνος μου τους drivers.

Τώρα, ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ 60€ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ; Έκαναν σιωπηρά εξίσωση της τιμής για το PS3 και το PC προς τα πάνω ; Μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης ; Πόσο τραγικό είναι αυτό;

Νιώθω πραγματικά πολύ τυχερός που την αγόρασα τότε πάντως, γιατί αυτή η κλεψιά που κάνουν τώρα είναι απερίγραπτη...

Όλες οι τιμές που διάβασα σε αυτό το thread είναι για γέλια, sorry κιόλας παιδιά. Ούτε 80€ δεν θα έπρεπε να την πουλάνε, όχι 120€+

Δημοσ.

Chupacabra εχεις δικιο,σε καποια φαση(αλλα για μικρο χρονικο διαστημα) ειχε πεσει στα 60e.

Δημοσ.

μια ερωτηση παιδια αν ξερει καποιος. μιας και δεν υπαρχει πουθενα η driving force gt στην ελλαδα (τα εψαξα ολα..) ξερει κανενας αν η Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback δουλευει κανονικα με το force feedback της στο gt5?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...