Προς το περιεχόμενο

Αγορά νεας οθόνης 23-24"

Nikos G7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες να παίζεις απαιτητικά παιχνίδια πας τουλάχιστον για GTX460/6850.

Οπότε σε βλέπω στο 400άρι χαλαρά. Από 'κεί και πέρα, εξαρτάται απ' το αν θα δώσεις τις 8600GT και πόσο.

Πάντως πριν κάνεις οτιδήποτε με τις 8600GT, δοκίμασε πρώτα με τη Dell (αν την πάρεις τελικά) και βλέπεις μετά.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν θες να παίζεις απαιτητικά παιχνίδια πας τουλάχιστον για GTX460/6850.

Οπότε σε βλέπω στο 400άρι χαλαρά. Από 'κεί και πέρα, εξαρτάται απ' το αν θα δώσεις τις 8600GT και πόσο.

Πάντως πριν κάνεις οτιδήποτε με τις 8600GT, δοκίμασε πρώτα με τη Dell (αν την πάρεις τελικά) και βλέπεις μετά.

Πεσ του ομως και τα προβληματακια που εχουν οι U2311H(bleeding tnting και παρα πολλες πιθανοτητες για κολλημενο pixel) μην ανοιξει κανενα καινουργιο thread αφου την αγορασει και σου ζηταει τα ρεστα μετα.Η 2311 ειναι παρα πολυ καλη οθονη για τα λεφτα της για καποιον ομως που ξερει τι αγοραζει.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί πάρα πολλές πιθανότητες για κολλημένο pixel?

οι άλλες οθόνες δλδ δεν έχουν πιθανότητες backlight bleeding ή tinting, καμένα ή κολλημένα pixels?

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε πολλές οθόνες με ΤΝ panel που έχω δουλέψει, έχω δει backlight bleeding γύρω-γύρω και ίσως γι' αυτό δε γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Με τη Dell δεν έχω δει να συμβαίνει αυτό, παρά μόνο σε μια άκρη και ίσως γι' αυτό γίνεται πιο εύκολα αντιληπτό.

Το ίδιο ισχύει και με τα καμμένα/κολλημένα pixels. Δε θεωρώ πως έχει περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσει τέτοια ελαττώματα η Dell σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Και στο κάτω-κάτω δεν είπε κανείς να μην ψάξει ο ενδιαφερόμενος τι του προτείνουμε και να το πάρει με κλειστά μάτια.

Δημοσ.

γιατί πάρα πολλές πιθανότητες για κολλημένο pixel?

οι άλλες οθόνες δλδ δεν έχουν πιθανότητες backlight bleeding ή tinting, καμένα ή κολλημένα pixels?

Η εγγύηση της Dell δεν καλύπτει καμμένα ή κολλημένα pixels??

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς, αλλά δεν κατάλαβα γιατί έχει το συγκεκριμένο μοντέλο πάρα πολλές πιθανότητες για κολλημένο pixel σύμφωνα με τον Louci4er

Δημοσ.

Καλυτερα πηγαινε στην 24' οθονη που λεει ο phanispal με 166 και χτύπα και μια 6850 ή μια GTX 460 με 170-180 ευρω...

Δίνεις και αυτή που έχεις και εισαι περίπου στα 300. Τοτε θα εχεις κανει πραγματική αναβαθμιση και θα δεις μεγαλη διαφορα... :rolleyes:

Δημοσ.

Ξέρω, σου 'χουν κολλήσει τα 2ms σε σχέση με τα 5 της 24άρας Samsung, η οποία όμως έχει 1920*1200 και στο browsing δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα τα 120 παραπανίσια κάθετα pixels.

Μια χαρά είναι και η 23άρα που λες όμως.

Τώρα για κάρτα γραφικών τα είπαμε, υπάρχουν αρκετές επιλογές.

Δημοσ.

Τι λέτε για την LG W2361V-PF μαζί με μια κάρτα γραφικών??

Την εχω και ειναι πολυ καλη! Ποσο την βρηκες?

+ καρτα γραφικων για να δεις την αναλυση.... :rolleyes:

ΥΓ. Το 16:9 ή 16:10 ειναι πιο βολικο για gaming? Απο την τηλεοραση που εχω νομιζω οτι το 16:9 ειναι πιο ''λογικο''....

Δημοσ.

Την εχω και ειναι πολυ καλη! Ποσο την βρηκες?

+ καρτα γραφικων για να δεις την αναλυση.... :rolleyes:

ΥΓ. Το 16:9 ή 16:10 ειναι πιο βολικο για gaming? Απο την τηλεοραση που εχω νομιζω οτι το 16:9 ειναι πιο ''λογικο''....

168 την βρήκα... Καλή είναι η GIGABYTE GEFORCE GTX460 GV-N460OC-1GI OVERCLOCK 1GB ?? Θα την αντέξει το 400W τροφοδοτικό μου??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...