washcloud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Τι πάλη? ελληνορωμαϊκή? ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΓΙΝΗΚΕ ΠΑΛΗ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΝΤΑ ΣΟΥ!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΙΚ .............. ...fixed τώρα;
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 αγιος βασιλης θα γεννω να μπω στο αρχοντικο σου τσε αντι για δωρο την καρδια θσ βαλω στο δεντρο σου.
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ...fixed τώρα; δεν ξέρω πόσο σ'αγαπώ, δεν ξέρω τι θα γίνει.... ένα μονάχα θα σου πω, δεν έχει ξαναγίνει καλησπέρα........
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 κατι σε μη ερωτικο μπορεις να γραψεις? Όταν εμοίραζε ο Θεός μυαλά κ μου 'λεγε "έλα", χωρίς να βρέχει, κράτουνα ορθάνοιχτη ομπρέλα..!" καλησπέρα....... κάτι τέτοιο είναι οκ ???
insomnian Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ειναι ανιαρο να λες ολο σ αγαπω και σ αγαπω, αγαπη μου λατρεια μου, καμμενη μπαταρια μου...
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 κατι σε μη ερωτικο μπορεις να γραψεις? Με τη μοτοσυκλέτα μου θα 'ρθω στη γειτονιά σου και όπως οι τσαντάκηδες θα κλέψω την καρδιά σου. η κάτι τέτοιο είναι οκ ??? ότι θέλετε είμαι δα...........
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ειναι ανιαρο να λες ολο σ αγαπω και σ αγαπω, αγαπη μου λατρεια μου, καμμενη μπαταρια μου... πως φαίνεται οτι δεν έχεις καμία σχέση με την κρητη μας εαν λες ότι είναι ανιαρό να μιλάς για την αγάπη τότε,..............................ασε την εχει υμνήση όλος ο κόσμος..... αλλα οκ πρόβλημα σου........
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ...fixed τώρα; δεν ξέρω πόσο σ'αγαπώ, δεν ξέρω τι θα γίνει.... ένα μονάχα θα σου πω, δεν έχει ξαναγίνει καλησπέρα........
karmen1983 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μιχάλη μην ασχοληθείς, αξία δίνεις μόνο... Σε άνθρωπο που δεν ένιωσε, ποτέ αγάπης πόνο....
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 αντε παλι... οχι ερωτικο λεμε! Το σ' αγαπώ εχαράξα στου τράγου το σκλαβέρι να τρέχει και να διαλαλεί πως θα σε κάνω ταίρι. να κατέις οτι το μυαλο μου την ψυχή μου τσι μαντινάδες μου δεν μπορείς να τσι αλλάξεις εαν δν σας κάμω η σας προσβάλω η είμαι ανήθικος να με διαγράψεις πάντος κατά την δική σας επιθυμία δε γάφω αυτά για να είμαι ξεκάθαρος μαζί σας θα γράφω ότι θέλω χωρίς να προσβάλω κανένα είμαι απο την κρήτη τσε ετσά γράφουμαι καλό απόγευμα.............
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Αν είναι άντρας από γενιά κι από μεγάλο τζάκι, φαίνεται από το στρίψιμο, που κάνει στο μουστάκι Αυτή δεν ξέρει να χτυπά δύο αυγά στο μπλέντερ μόνο να ξημερώνεται μέσα στα χόντος σέντερ."
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 KAΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΔΕ ΞΕΧΑΣΑ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ΣΥΧΝΑ ΜΑΛΩΝΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ... ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ... ΚΙ'ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΥ... ΤΗΣ ΛΕΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.