Rock_Sugar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μπα σε καλό σου Μιχαλιό, που το 'δες το κοπέλι; Η Rock η Sugar είναι θηλυκό, δε βλέπεις; Στάζει μέλι Εδά συνεννοούμαστε μπουγαδοσυννεφάκι (σ.σ. ελεύθερη μετάφραση του ψευδωνύμου σου, ποιητική αδεία) Καθόλου δεν πτοούμαστε μ'ενα μικρό λαθάκι. Τι θηλυκό, τι σερνικό, είμαστε όλοι ίσοι σαν του χεριού τα δάχτυλα που λέει και μια ρήση. Θα'θελα να 'γραφα κι εγώ με θάρρος, σαν εσένα. Μα ειμαι ψαρακας εδω, γραφω συνεσταλμενα. Οταν μου φυγει η ντροπη θα σας μιλω ευθέως, χωρις υπονοουμενα και με μεγαλο ... δεος.
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Γειά σου χαρά σου Σουγκαριά, και μη μασάς μια στάλα Δεν έχει φύλο η λεβεντιά - σκίσε κάθε ... (...μ' αρέσει δε που πέτυχες, το όνομα με μία Συνήθως στη μετάφραση, θα κάνουν ...) Να γράφεις με το στίγμα σου χωρίς μεγάλο δέος Τί κι αν γι' αυτό χρεώθηκες, ένα περίσσιο ...
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Το τρολλ-ε-καμουφλάρονται, Παίρνουν μορφές με χάρη, Μαλάκες σας δουλεύουνε, Δε παίρνετε χαμπάρι;
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ίντα νογάς βρε Λιόπυρα, κι οποιός που τρολάρει; Για πε κι εμάς το μυστικό, για κάνε μας τη χάρη...;
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Τσι ρουφιανιές δε ξεστομώ, Κάλιο ρώτα το Χάρη, Μαύρη κουκούλα μον' φορώ, Βενζίνη και μπουκάλι.
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Eίσαι κουφάλα διαλεχτή. από ξεχώρια στόφα. Ανάθεμά σε Λιόπυρα, είσαι μεγάλη ...
tsioudiver Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Σα τη κλανιά στο άντερο σ'εχω και σε φυλάσσω κι ολημερίς εσφύγκομαι μη κλάσω και σε χάσω
SlackulatoR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μωρέ πάλι ντάβλες έχετε και γράφετε μαντινάδες Στο insomnia μαζευτήκατε όλοι οι οφφ-τοπικάδες;
status Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Τσι ρουφιανιές δε ξεστομώ, Κάλιο ρώτα το Χάρη, Μαύρη κουκούλα μον' φορώ, Βενζίνη και μπουκάλι. Λεφτεριά στον οπλοκρατούμενο Λιοπύρ.!:Ρ
benign Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Σαν αποθάνω βάλετε το κινητό στο μνήμα μα μη με θάψετε βαθειά γιατί δε θα'χει σήμα
insomnian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδια, η μαντιναδα 15συλλαβη δεν ειναι?...
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Και δεκαπεντασύλλαβη και ιαμβική συνάμα. Δες του benign άμα θες, το από πάνω γράμμα. edit: που δεν είδες δεκαπεντασύλλαβο δηλαδή;
insomnian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Α καταλαβα, ειναι 15συλλαβη σε 2 δοσεις, 8+7
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Α καταλαβα, ειναι 15συλλαβη σε 2 δοσεις, 8+7 όόόόόόόλε yep
mixalis papadak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Και δεκαπεντασύλλαβη και ιαμβική συνάμα. Δες του benign άμα θες, το από πάνω γράμμα. edit: που δεν είδες δεκαπεντασύλλαβο δηλαδή; θέλω να πω... ΜΗΝΑ ΚΑΛΟ, μα τρέμουνε τα χείλη... Δεκέμβρης ήταν κι είπες μου, να μείνομε δυό φίλοι! καλησπέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.