washcloud Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Koυράγιο Μιχάλη. Το ξέρεις πως τα βάσανα για τους ανθρώπους είναι. Κουράγιο και σε 'σένα και στο γιο και τη νύφη σου. Τουλάχιστον είναι αυτοί καλά.
mixalis papadak Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Koυράγιο Μιχάλη. Το ξέρεις πως τα βάσανα για τους ανθρώπους είναι. Κουράγιο και σε 'σένα και στο γιο και τη νύφη σου. Τουλάχιστον είναι αυτοί καλά. σε ευχαριστω αλλα λογο πενθους απεχω απο ται μαντιναδες
karmen1983 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Όλος ο κόσμος να 'ναι πα, και μια ψυχή να λείπει... Άδειος μου φαίνεται ο ντουνιάς, και σκοτεινό το σπίτι... Τα συλλυπητήριά μου Μιχάλη. Καλό κουράγιο.
mixalis papadak Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 καλημερα σε ευχαριστω, μα ειναι πολυ μεγαλος πονος,δεν εχω το μυαλο,να γραψω να πω πραμα ισως σε λιγες μερες , δε κατεω σε ευχαριστω
mixalis papadak Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ήθελα νά 'μουνα Θεός, νεκρούς να αναστήσω, για να σε φέρω ΑΓΟΡΙ μου στη γη και πάλι πίσω..
mixalis papadak Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 ΗΘΕΛΑ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΩΡΤΕΣ... ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...(ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ) ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙ ΜΕΣ'ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ... Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΜΟΥ
mixalis papadak Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ζήλεψε ο Χάρος φαίνεται παλληκαριού τα κάλλη, γιαυτό και θέλησε νωρίς στο χώμα να το βάλει.
mixalis papadak Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΙΣΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΟΡΡΩ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΙΣΕΨΕΙ=ΦΥΓΕΙ ΘΟΡΡΩ=ΒΛΕΠΩ
mixalis papadak Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Χαρές ποτέ δε γνώρισα, τσι πίκρες μόνο ξέρω, γιατί σε τούτη τη ζωή μονάχα υποφέρω.."
insomnian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Koυραγιο συντεκνε και μη σε παιρνει απo κατου γραφτο της μοιρας ητανε να γιν το θελημα Του.
mixalis papadak Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Koυραγιο συντεκνε και μη σε παιρνει απ κατου γραφτο της μοιρας ητανε να γιν το θελημα Του. σε ευχαριστω πολυ ειναι πολυ βαρη ομως παρα πολυ θα ελεγα.. τα γιατι μας βασανιζουν....ειναι αδικια να χασω το κοπελι μεσα απο την χερα μου....... παντος εσε σε ευχαριστω ............
mixalis papadak Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ ΧΡΟΝΕ ΜΑ ΔΕ ΛΟΙΠΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΜΑ ο πρωτος που αντικρυσα, στην αλλαγη του χρονου, ηταν με σαρκα και οστα..... μα΄χε μορφη του πονου
insomnian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Παει ο χρονος εφυγε με ολα τα κακα του ωρα να μαζεψεις τις μαυρες μπαλες του ελατου. Νεες ελπιδες και χαρες θα φερ' ο νεος χρονος και στο παρελθον ας μεινει το πενθος και ο πονος. Ευχομαι απο δω και περα πια να ευτυχησεις και πολλα γερα εγγονια εσυ να αποκτησεις.
tzizzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ Μακεδονία είναι μια και Ελληνική θα μείνει στα λάθη σας πολιτικοί θα 'χετε την ευθύνη Οι Κρητικοί καρντάσια τους έχουν τους Μακεδόνες γιατί ήταν πάντα δίπλα τους σε δύσκολους αγώνες Η Κρήτη πάντα δίπλα σου ήταν Μακεδονία σε κάθε αγώνα αδέλφια σου το γράφει κι ιστορία Ήτανε πάντα Ελληνική του Αλεξάνδρου η χώρα και η Κρήτη πάντα δίπλα τση σε κάθε δύσκολη ώρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.