mixalis papadak Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ασ' τον μωρέ τον σύντεκνο - άστονα να γρινιάζει. Γράφε εσύ ό,τ' αγαπάς, κι άσ' τον να μιζεριάζει (...αφού και πάλι έρχεται, και κάθεται και διαβάζει, επιλογή του είναι τελικώς, να πονοκεφαλιάζει...) Γράφε εσύ τα ντέρτια σου, γράφε τα με τις ώρες, και μη χαλιέσαι πια σταλιά, με τσι γεροντοκόρες :ρ "Όταν εμοίραζε ο Θεός μυαλά και του 'λεγε "έλα", χωρίς να βρέχει, κράτουνε ορθάνοιχτη ομπρέλα..!
mixalis papadak Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 εγύρεψές μου όσα εγώ, δεν είχα να σου δώσω, και μ' ήκαμες πρώτη φορά, αδύναμο να νιώσω.....
mixalis papadak Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ΕΠΗΓΑ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ... ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ,ΕΛΑ ΓΥΡΙΣΕ... ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΗ
insomnian Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 καλημέρα κακος ασχολουμαι μαζί σου, εαν δεν σου αρεσουν καλο θα ηταν να τις προσπερνας μα δεν συ, δεν θα μου πεις τι θα γραφω......... καλες γιοερτες να εχεις, οποιος και εαν εισαι. με εκτιμηση.......... Δικαιωμα μου ειναι να πω οτι θελω. Και λεω οτι ειναι κουραστικο να γραφεις ολο τα ιδια
twiner Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 σαν εκοιμόμουνα νωρίς σ'έβλεπα στ'όνειρο μου μα μπηκα στο ινσόμνια κι έχασα το σκοπό μου καληνύχτα σας.
washcloud Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δικαιωμα μου ειναι να πω οτι θελω. Και λεω οτι ειναι κουραστικο να γραφεις ολο τα ιδια ...χαζ ιτ έβερ οκέρντ του γιού, ότι το ΙΔΙΟ (και χειρότερα, για την ακρίβεια) κουραστικό είναι να γράφεις ΚΑΙ εσύ περί των ιδίων και ιδίων...; (...άσε τον άνθρωπο να εκφραστεί - μη του την σπας συνεχώς, και μάλιστα άγαρμπα...)
Daemonos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Τίνος ονείρου να κλουθώ που να μη με γελάσει να πάει μια νύχτα το κορμί μαζί τζη να περάσει...
mixalis papadak Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Τίνος ονείρου να κλουθώ που να μη με γελάσει να πάει μια νύχτα το κορμί μαζί τζη να περάσει... κι ούτε θωρώ, ούτε γροικώ, ούτε καταλαβαίνω... το γυρισμό σου καρτερώ, τ' τσ' αγκάλες σου προσμένο καλημέρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
mixalis papadak Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 πως μοιαζετε με το παλιο........... καινουργιε....ανε μου πουνε...... χρονε....ωγρα τα μαθια μου...... θα σε υποδεχτουνε...
insomnian Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Συντεκνε μας τα πρηξες με της αγαπης τους καημους τις αγωνιες τους θρηνους και τους αναστεναγμους Το καταλαβαμε καλα πως εισ ερωτευμενος αν και μαλλον ακουγεσαι πιοτερο για καμμενος Δεν το περιμενα πως εισαι τοσο ερωτυλος και πως μπροστα σου ωχρια ακομα κι ο Αισχυλος Κι αλλοι το μπορουμε καλα να γραφουμε στιχακια με ποικιλα θεματα, οχι ολο μακια μακια αλλ' εσυ μονο για ενα θεμα γραφεις αβερτα λες και εισαι της αγαπης ο Ζορό με τη μπερτα Μεταξυ μας φιλοι μου, ετουτος δω ο συγγραφευς για τα καλα τη ψωνισε και νομιζ' πως ειν ο Ζευς Ασε πια τη μαντιναδα φιλτατε Παπαδακη βαλε καλυτερα κανα σιντι ν ακουσεις Δάκη (Σ εσκισα κουφ@λιτσ@ )
mixalis papadak Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΒΑΛΑ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ 'ΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΣ'ΑΛΛΕΣ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
insomnian Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΓΩ ΜΠΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ ΔΕ ΦΤΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΚΑΛΕΣ.
mixalis papadak Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΓΩ ΜΠΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ ΔΕ ΦΤΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΚΑΛΕΣ. ΛΟΓΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΜΟΥ ,ΣΗΜΕΡΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟΤΣΙ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.............
mixalis papadak Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Συλλυπητηρια. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑ Η ΠΙΚΡΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ, ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΣΙ ΖΩΗΣ ΜΟΥ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.