mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ευχές αγάπης στέλνουνε στην αλλαγή του χρόνου μα 'γω σου εύχομαι μη δεις το πρόσωπο του πόνου. καληνύχτα αύριο πάλι.............
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μιχάλη μην ασχοληθείς, αξία δίνεις μόνο... Σε άνθρωπο που δεν ένιωσε, ποτέ αγάπης πόνο.... Εγώ την ώρα τσ' αλλαγής του χρόνου στο δηλώνω αλλάργο μοίρα θα κρατώ κάθε κακό και πόνο καληνύχτα κοπελιά.........
jason_rethymno Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μια μέρα που επήγενα κουτουλησα στο τζάκι κι αμέσως εθυμήθηκα πως ήμουνα πρεζάκι.
insomnian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Επιτελους, ακουστηκε και καποιο μη ερωτικο(μετα το δικο μου, βεβαιως βεβαιως). Ναι ρε μαστορες, ειπαμε η αγαπη, αλλα ολο αγαπη και αγαπη κατανταει κουραστικο.
mixalis papadak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μια μέρα που επήγενα κουτουλησα στο τζάκι κι αμέσως εθυμήθηκα πως ήμουνα πρεζάκι. καλημέρα καλή εβδομάδα... κάτι καλύτερο δε μπορείς να γράψεις ???? υπάρχουν τόσα θέματα που μπορείς να.......... να είσαι καλά............
mixalis papadak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Επιτελους, ακουστηκε και καποιο μη ερωτικο(μετα το δικο μου, βεβαιως βεβαιως). Ναι ρε μαστορες, ειπαμε η αγαπη, αλλα ολο αγαπη και αγαπη κατανταει κουραστικο. Καλημερα κριμα που εσε σε κουραζει το θεμα τσι αγαπης ειναι ηζωη ομως η ζωη που φυσιολογικη ζωη των ανθρωπων αλλα εα σε ενοχλη τοσο μην τσι διαβαζεις αστο για αλλους καλη εβδομαδα να εχεις..........
mixalis papadak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝΕ... ΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΟΝΟΙ... ΑΥΞΑΝΟΝΤΕ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΓΙΩΡΤΕΣ... Μ'ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝOΣ
mixalis papadak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ΔΕΝΤΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΕΧΩ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΚΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ!!!!!!!!
mixalis papadak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Είναι η χαρά μια σχετική έννοια μες τον κόσμο εύχομαι όμως περισσή να 'χεις αυτό το χρόνο .
insomnian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα κριμα που εσε σε κουραζει το θεμα τσι αγαπης ειναι ηζωη ομως η ζωη που φυσιολογικη ζωη των ανθρωπων αλλα εα σε ενοχλη τοσο μην τσι διαβαζεις αστο για αλλους καλη εβδομαδα να εχεις.......... Mωρε η ζωη μπορει να ειναι αλλα και το πολυ το κυρ-ελεησον το βαριεται κι ο παππας. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝΕ... ΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΟΝΟΙ... ΑΥΞΑΝΟΝΤΕ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΓΙΩΡΤΕΣ... Μ'ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝOΣ Αυτο ειναι για το ΟΛΑ11
mixalis papadak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Mωρε η ζωη μπορει να ειναι αλλα και το πολυ το κυρ-ελεησον το βαριεται κι ο παππας. ok α εισαι καλα ,οταν θα πεσεις στην αγαπη ισως με θυμηθης ,και θα θελεις να σου γραφω, για να τσι λες καληνυχτα
mixalis papadak Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 το βιολι σου εσυ καλημέρα κακος ασχολουμαι μαζί σου, εαν δεν σου αρεσουν καλο θα ηταν να τις προσπερνας μα δεν συ, δεν θα μου πεις τι θα γραφω......... καλες γιοερτες να εχεις, οποιος και εαν εισαι. με εκτιμηση..........
mixalis papadak Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ο κόσμος με τα βάσανα είναι ανακατεμένος γι’αυτό δεν βρίσκεται άνθρωπος να ναι ευχαριστημένος
washcloud Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ασ' τον μωρέ τον σύντεκνο - άστονα να γρινιάζει. Γράφε εσύ ό,τ' αγαπάς, κι άσ' τον να μιζεριάζει (...αφού και πάλι έρχεται, και κάθεται και διαβάζει, επιλογή του είναι τελικώς, να πονοκεφαλιάζει...) Γράφε εσύ τα ντέρτια σου, γράφε τα με τις ώρες, και μη χαλιέσαι πια σταλιά, με τσι γεροντοκόρες :ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.