Προς το περιεχόμενο

ποια απ τις δυο καλητερη

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πλαισιο πλησιασε πολυ την τιμη της στην 6850 που κανει 170ευρω, μιλαω για την msi 5850 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-R5850-Twin-Frozr-II-1GB-DDR5-Pci-Express-R5850-TWIN-FROZR-II.htm

καλητερη επιλογη η συγκεκριμρνη, αξιζει το 50αρικο που γλυτωνουμε απο τους αλλους?

πως και εκανε τετοια προσφορα το πλαισιο?

Δημοσ.

Δεν πόσταρα την προσφορά, αλλά τις τιμές από skroutz.

Επίσης το link σου δε λειτουργεί.

τωρα λειτουργει, thanks man :)

για την προσφορα τι λες, μηπως ειναι η αρχη στις πτωσεις τιμων ολων των 5850?

η υλοποιηση της msi στην σηγκεκριμενη κάρτα πιστευω οτι ειναι πολυ καλη, παρομοια ψυκτρα εχω στην δικια μου msi

4850 και δεν ακουει τιποτα μετα απο 5ωρο gaming ιουλιο μηνα... μεχρι 48βαθμους με 60% τον ανεμιστηρα στους 25βαθμους δωματιου.

Δε ξερω τωρα αν συμφερει να αφησεις μια 6850-6870 για 40 ευρω ποιο πανω για να προτιμησεις αυτην

Δημοσ.

Αν θέλεις δυνατή και πολύ ήσυχη high-end κάρτα, η συγκεκριμένη MSI 5850 είναι τρελό κελεπούρι σ'αυτή την τιμή...! Την τσιμπάς άνετα.

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω.

Στην θέση σου δεν θα σκεφτόμουν και πολύ, μάλιστα δεν θα σκεφτόμουν καθόλου. :P

Αν έχεις όντως αποφασίσει να αγοράσεις νέα κάρτα τότε η συγκεκριμένη υλοποίηση σε αυτή την τιμή αποτελεί τρελό κελεπούρι (δανειζόμενος και την έκφραση του navu).

Πάρτην όσο υπάρχει ακόμα διαθέσιμη. :P

Δημοσ.

να πληροφορισω οτι η συγκεκριμενη gpu εχει θεμα με το bios κ δεν ξεκλειδωνει extra ρευμα . ουτε κλοκαρει στο θεο . oi 5850 δεν θα πεσουν ακομα κ απορω με την τιμη του πλαισιου .

Δημοσ.

να πληροφορισω οτι η συγκεκριμενη gpu εχει θεμα με το bios κ δεν ξεκλειδωνει extra ρευμα . ουτε κλοκαρει στο θεο . oi 5850 δεν θα πεσουν ακομα κ απορω με την τιμη του πλαισιου .

Πολυ παραξενο μου φαινεται να μην υποστιριζει αυξηση του ρευματος η MSI.Ενταξει,costum υλοποιηση ειναι αλλα MSI.Επισεις αν η καρτα δεν δεχεται αυξηση του ρευματος με το afterburner δεν ευθυνεται το bios αλλα το pcb που δεν εχει το voltera chip που εχουν οι reference.Παλι προβλημα δεν το λες γιατι η δικια μου Sapphire τρεχει κανονικοτατα 920 πυρηνα με στοκ ταση χωρις σχεδον καθολου αυξηση στην θερμοκρασια.Ολες οι costum υλοποιησεις εχουv την ταση να πηγαινουν καλυτερα στο κλοκαρισμα λογω καλυτερων πυκνωτων.Κατα την γνωμη μου μια χαρα ειναι η twin frozr.

Δημοσ.

χμμμ μάλλον καμία 5830 θα είναι..

Αλλη μια μπαρούφα/παραπλάνηση του μπακάλικου πρέπει να είναι, αν σκεφτείς οτι εχει την 5850 της Sapphire στα 280€ και μάλιστα bulk (ακου bulk οι Μπαλκάληδες !!!!) χλωμό μου φαίνεται να την εχει τόσο την 5850 της msi..

Δημοσ.

Σωστά τα λέει ο venumis. Αν δείτε τα χαρακτηριστικά της κάρτας αναγράφει 5830 Twin Frozr II κι όχι 5850. Γνώμη μου, μην ασχολείστε με αυτό το μπου... μαγαζάκι πλέον.

Δημοσ.

Μάλιστα, λέω και εγώ άρχισε τις τρελές προσφορές το Πλαίσιο?

205 ευρώ για την Twin Frozr 5850 είναι μια φοβερή τιμή.

Σαφέστατα πρόκειται για άλλο ένα λάθος λοιπόν και μπράβο σε αυτόν που το έψαξε.

Τα συνεχιζόμενα λάθη που κάνουν στο online κατάστημά τους δεν θεωρούνται πλέον λάθη.

Δημοσ.

Δεν πρόκειται για λάθος παιδιά,σε γειτονικό forum ένα παιδί την αγόρασε γι'αυτό το λέω,και εξάλλου με ένα τηλέφωνο θα λυθεί η απορία του GIANNIS400, αν ενδιαφέρεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...