shadowmann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω ένα ασύρματο router το οποιο θα μπει σε ένα τρίπατο σπίτι και θα τοποθετηθεί στο μεσαίο όροφο. πιο μου προτείνεται ώστε να μπορεί να καλύψει όλο το σπίτι χωρίς προβλήματα?
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 to τριπατο σπιτι μπρορει να εχει τοσο μπετον που να μην βγαινει το σημα μεχρι πανω η κατω αντιστοιχα.πολλες φορες μπορεις να βαλεις καποιο access point που να ειναι 300 Mw και που εχουν και αποσπωμενη κεραια για να βαλεις καποια κεραια λιγο μεγαλυτερη γιατι μονο με αλλαγη κεραιας δεν βλεπω να κανεις και πολλα.τα air live ειναι καπως ετσι.απο εκει και περα αν πας σε κανονικα adsl router πας σε κατι που ναπαιζει σε N και σε αντιστοιχες καρτες δικτυου που υποτιθεται οτι δινουν πιο μεγαλο range.επισης πουλανε και καρτες alfa για pc Που ειναι 500 Mw για να πιανεις καλυτερα το σημα απο το ρουτερ και να το στελνεις πισω.αλλιως υπαρχει και η λυση αν ειναι ενας πινακας να πας σε power lines αυτα που περνανε ta data μεσα απο το ρευμα.
shadowmann Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 to τριπατο σπιτι μπρορει να εχει τοσο μπετον που να μην βγαινει το σημα μεχρι πανω η κατω αντιστοιχα.πολλες φορες μπορεις να βαλεις καποιο access point που να ειναι 300 Mw και που εχουν και αποσπωμενη κεραια για να βαλεις καποια κεραια λιγο μεγαλυτερη γιατι μονο με αλλαγη κεραιας δεν βλεπω να κανεις και πολλα.τα air live ειναι καπως ετσι.απο εκει και περα αν πας σε κανονικα adsl router πας σε κατι που ναπαιζει σε N και σε αντιστοιχες καρτες δικτυου που υποτιθεται οτι δινουν πιο μεγαλο range.επισης πουλανε και καρτες alfa για pc Που ειναι 500 Mw για να πιανεις καλυτερα το σημα απο το ρουτερ και να το στελνεις πισω.αλλιως υπαρχει και η λυση αν ειναι ενας πινακας να πας σε power lines αυτα που περνανε ta data μεσα απο το ρευμα. το σκέφτηκα αυτό για τα power lines αλλα δεν έχω ασχοληθεί... αξίζει?
doombringer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 αντε και πες με τα power lines και γινεται...απο ταχυτητες ? μεχρι ποσα πιανουν αυτα πραγματικη ταχυτητα ?
shadowmann Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 αντε και πες με τα power lines και γινεται...απο ταχυτητες ? μεχρι ποσα πιανουν αυτα πραγματικη ταχυτητα ? έλα ντε....είναι και αυτό ένα θέμα. το καλύτερο ήταν να είχαν τραβήξει καλώδια σε όλο το σπίτι και να τελείωνε το θέμα..
doombringer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 παντως επειδη εχουν περασει αρκετα modem/routers απο τα χερια μου σου λεω να δοκιμασεις με κανενος φιλου σου αν εχει κανενα baudtek , linksys γιατι αυτα τα χω δει να πιανουν απο τον 3ο στον δρομο..και μετα βλεπεις τι θα αγορασεις..
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ta power lines ειναι αναλογως διαφορα.τα καινουρια εχουν μεγαλυτερες ταχυτητες.βεβαια πρεπει να ειναι ιδια φαση αν εχεις τριφασικο.επισης το καλωδιο δικτυου παντα ειναι η καλυτερη λυση αλλα οχι η πιο ευκολη.αλλιως ρουτερ με αρκετα mw και αλλες καρτες δικτυου.σε παλιο σπιτι με Thomson δινω 2 οροφους κατω ενω πχ στον αδερφο μου.10 μετρα αποσταση με 1-2 τοιχους δινω παλι με χαμηλο σημα.εξαρτατε απο πολλα.παχος πατωματος υλικα.σε καινουρια σπιτια οριακα εναν οροφο πολλες φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.