eleu9eromania Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Βασικά εδώ και 2 μήνες δεν έχω ήχο στον υπολογιστή μου. Εννοώ ότι όποια ηχεία και να βάλω δε δουλεύουν. Αυτό έγινε στα καλά καθούμενα. Σκέφτομαι μήπως έχει πρόβλημμα η κάρτα ήχου μου αλλά δε ξέρω γιατί είναι αυτή που ειχε πάνω η μητρική, δεν την έχω πηράξει. Μήπως έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να έπαθε και τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω;
JIMBOAthens Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Σε πρώτη φάση κατέβασε τους τελευταίοτς drivers από το site της μητρικής σου και εγκατέστησέ τους (αφού πρώτα απεγκαταστήσεις τους παλιούς)...
karmen1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Βασικά εδώ και 2 μήνες δεν έχω ήχο στον υπολογιστή μου. Εννοώ ότι όποια ηχεία και να βάλω δε δουλεύουν. Αυτό έγινε στα καλά καθούμενα. Σκέφτομαι μήπως έχει πρόβλημμα η κάρτα ήχου μου αλλά δε ξέρω γιατί είναι αυτή που ειχε πάνω η μητρική, δεν την έχω πηράξει. Μήπως έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να έπαθε και τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω; Τι σύστημα έχεις; Αν έχεις cd με τους drivers της μητρικής σου καλό είναι να τους ξανά περάσεις και να δεις αν διορθωθεί το θέμα.
cosmos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Drivers πρώτα απ όλα όπως προαναφέρθηκε και έπειτα μας λες ποιά motherboard έχεις (για να δούμε ποιά ενσωματωμένη κάρτα ήχου έχει)και τί ηχεία (απλα στερεοφωνικά-2.1-5.1-7.1 κτλ) βάζεις και σε ποιές υποδοχές!? Καθώς και τα settings που έχεις ορίσει. Μπορεί να υπάρχει ήχος κανονικά...αλλα να μην έχεις βάλει τα σωστά βύσματα στις σωστές υποδοχές. Στον πίνακα ελέγχου δεν σου έχει κάποιο πρόγραμμα για ήχο??
eleu9eromania Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Σε πρώτη φάση κατέβασε τους τελευταίοτς drivers από το site της μητρικής σου και εγκατέστησέ τους (αφού πρώτα απεγκαταστήσεις τους παλιούς)... Τι σύστημα έχεις; Αν έχεις cd με τους drivers της μητρικής σου καλό είναι να τους ξανά περάσεις και να δεις αν διορθωθεί το θέμα. Drivers πρώτα απ όλα όπως προαναφέρθηκε και έπειτα μας λες ποιά motherboard έχεις (για να δούμε ποιά ενσωματωμένη κάρτα ήχου έχει)και τί ηχεία (απλα στερεοφωνικά-2.1-5.1-7.1 κτλ) βάζεις και σε ποιές υποδοχές!? Καθώς και τα settings που έχεις ορίσει. Μπορεί να υπάρχει ήχος κανονικά...αλλα να μην έχεις βάλει τα σωστά βύσματα στις σωστές υποδοχές. Στον πίνακα ελέγχου δεν σου έχει κάποιο πρόγραμμα για ήχο?? Windows 7 Home Prenium έχω. Και η μητρική μου είναι gigabyte P55-US3L. Έχω ένα cd για την μητρική αν και ήταν ήδη εγκατεστημένοι οι drivers όταν το πήρα. Εγώ θα βάλω το cd αυτό ή πρέπει να βρω στο ίντερνετ μόνο driver για την κάρτα ήχου; Αν πρέπει να κάνω το 2ο, που πρέπει να ψάξω ακριβώς; Το δοκιμάζω σε όλες τις υποδοχές και στη ρύθμιση ήχου η αλήθεια είναι ότι χάνομαι λίγο αλλά κι εκεί τα έχω δοκιμάσει όλα. Στερεοφωνικά ηχεία βάζω προστοπαρόν.
JIMBOAthens Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Αν πρέπει να κάνω το 2ο, που πρέπει να ψάξω ακριβώς; Για ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.gigabyte.com/support-downloads/download-center.aspx?kw=ga-P55-US3L Πρέπει να ξέρεις και τι revision είναι η μητρική σου. Το γράφει πάνω της στο κάτω αριστερό άκρο όπως ανοίξεις το κουτί σου...
karmen1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 drivers από εδώ http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/driver/ga-p55-us3l_20.html τα ηχεία τα έχεις συνδέσει στη πράσινη υποδοχή φαντάζομαι ε; Βέβαια αφού έχεις cd μπορείς να τους εγκαταστήσεις και από εκεί. Πρώτα όμως βγάλε τους παλιούς. Και ρίξε ένα βλέμμα στη διαχείριση συσκευών μήπως κάτι δεν έχει αναγνωρίσει
cosmos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Και μετά να προσέξεις στο πάνελ να βάλεις ρύθμιση για στερεοφωνικά ηχεία....σημαντικότατο!!!! To ξερα ότι κάποια κάποια θα έκανε το search για να δώσει το λινκ για drivers kaι δεν μπήκα στον κόπο να κάνω το ίδιο edit: Είμαστε σίγουροι ότι η onboard κάρτα είναι ενεργοποιημένη απ το bioς ε? (Καμιά φορά απενεργοποιούνται μόνες τους αυτές οι καταραμένες....)
venumis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Κάτι μου λεει οτι ούτε drivers θέλεις ουτε τίποτα.. 1) Τα ηχεία σου θα τα βάλεις στην πράσινη έξοδο του ήχου στην πίσω πλευρά του υπολογιστή. 2) Κάνε δεξί κλικ στο μεγαφωνάκι που βρίσκεται στην μπάρα των windows, και επέλεξε Playback Devices Δες ποια συσκευή εχεις σαν default,(γράψε ποια βλέπεις ή κάνε screenshot)επίσης αφου επιλέξεις την συσκευή πάτα πάνω της μια φορά, επέλεξε στην συνέχεια properties και πήγαινε στην τελευταία καρτέλα οπου εχει το τεστ..Γενικώς δες ολες τις καρτέλες των properties και αν δεις κάτι περίεργο πειραματίσου...
manosj Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα παιδια με μητρικη gigabyte x38-ds5.και καινουργιους drivers εγκατεστησα κ γενικα οτιδιποτε αναφερεται παραπανω τα δοκιμασα αλλα δν γινεται τπτ.εχω συνδεσει 3 διαφορετικα ζευγαρια ηχεια κ ακουστικα μα τπτ.εχω απελπιστει.καμια ιδεα???μου αναφερει οτι η καρτα ηχου τησ μητρικης ειναι unplugged.και στα bios μπηκα αλλα δν βρηκα πουθενα λυση.
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή οι οδηγοί εγκαταστάθηκαν κανονικά; Πού σου λέει ότι είναι unplugged;
manosj Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 στο playback devices λεει οτι η καρτα ηχου ειναι unplugged.οι drivers μια χαρα εγκαταστηθηκαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.