Προς το περιεχόμενο

Αιματολογικες εξετασεις-διευκρινησεις

benign

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
(Δεν καταλαβα ποιος ειπε βλακειες που λετε παιδια?)

Αυτός

Το συγκεκριμένο αναφέρεται στα ηπατικά ένζυμα

Κανείς δεν έχει το αλάθητο αλλά το πρόβλημα είναι αν αντί να σου λυθούν απορίες, σου δημιουργηθούν φόβοι. Ο.Κ ένα point θέλαμε να κάνουμε, ότι ό,τι και να σου πούμε εδώ, εσύ μπορείς να εμπιστευθείς μόνο το γιατρό που σε είδε, σε εξέτασε, είδε όλες τις εξετάσεις σου. Όλα τα άλλα, και σαν αυτό που σου απάντησα εγώ εμπεριέχουν ένα ποσοστό μαντικής.

edit: Πολύ σωστά αυτά που λές για το ιντερνετ, απλά στο θέμα της υγείας υπάρχει διαφορά για το λόγο ότι η σωστή διάγνωση έχει απαραίτητη προϋπόθεση το πλήρες ιστορικό, την φυσική εξέταση, όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Για αυτό το λόγο και μόνο οποιαδήποτε απάντηση είπα ότι είναι "μαντική". Το πρόβλημα βέβαια δεν υπάρχει αφου είσαι ικανότατος να ερμηνευεις σωστά κάθε πληροφορία που παίρνεις.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω thes1os για την ευαισθησια σου στο θεμα.Μην ανυσηχεις,δεν υπαρχει θεμα,απλα ο φιλος μας εκανε ενα λαθος,αλλα σιγουρα και αυτος οπως και εγω μπορει να μαθει.Εγω παντως χαρηκα ιδιαιτερα που σε γνωρισα εστω και ιντερνετικα και αισθανομαι υποχρεωμενος για τις αποψεις σου και ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Δημοσ.

νομιζω με Google και τα γνωστα ιατρικα φορουμ-πυλες θα βρισκες μια πιο επισημη απαντηση...

γενικα σε παρομοια ιατρικα θεματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...