Προς το περιεχόμενο

LINKSYS WRT160NL-EZ και Dyndns

takistmr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι για το παρακάτω router LINKSYS WRT160NL-EZ και θα ήθελα να ρωτήσω εαν υποστηρίζει λειτουργία dyndns.

Δυστυχώς η εταιρία (Cisco-Linksys) δεν αναφέρει κάτι σχετικό.

Αν κάποιος το έχει μπορεί να ελέγξει εαν υπάρχει αυτή η λειτουργία στο εν λόγο router.

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

το wag160n εχει αν θυμαμαι.το wrt δεν ξερω αν εχει.απο εκει και περα γιατι θες να παρεις σκετο ρουτερ???ισως και το adsl router σου να εχει μεσα dyndns και θα ειναι πιο αμεσω αφου οποτε θα πεφτει το net η θα αλλαζει η ip θα ειναι το πρωτο που θα το καταλαβαινει.

Δημοσ.

Το δικό μου έχει dyndns αλλά δεν λειτουργεί σωστά και αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ τον client που δίνει η dyndns. Όμως ο client πάει και μου αλλάζει τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου μου και βάζει άλλους dns servers, κάτι που δεν θέλω.

Επίσης, θέλω να ανεβάσω την ταχύτητα του ασύρματου δικτύου μου από 54Mbps σε 300Mbps και θέλω να πάρω κάτι καλό που να υποστηρίζει και dyndns.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι και το WAG320N μου φαίνεται πολύ καλό. Στο manual λέει ότι υποστηρίζει και dyndns οπότε μάλλον αυτό θα προτιμήσω.

Δημοσ.

δες και για Netgear dgn2000 ,dgn2200.γιατι θες να την πας στα 300?για να μεταφερεις ποιο γρηγορα αρχεια σε τοπικο δικτυο?γιατι σε ιντερνετ δεν θα κερδισεις κατι.επισης παραξενο αυτο με το client Που λες.εχω δοκιμασει και απο No-ip και dyndns και δεν μου πειραξε ποτε τιποτα .δοκιμασε καρφωτα ip στο tcp ip τηςκαρτας δικτυου για να μην στα αλλαξει.επισης ειδες αν με κανα firmware update στρωσει to adslr router σου.linksys δεν θα πολυπηγαινα .τα ψιλοκραζουν λιγακι μετα το ηρωικο wag200.απο εκει και μερα να τρεξεις dyndns σε router και οχι στον adsl router δεν ξερω ποσο γρηγορα θακανει ενημερωση.

Δημοσ.

kai για να παει στα 300 θελει και αντιστοιχες καρτες δικτυου οχι με τις παλιες εκτος αν παιζουν και σε n.οχι draft που ειναι 150 αλλα κανονικα για 300

Δημοσ.

Θέλω να μεταφέρω αρχεία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και δυστοιχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί καλώδιο.

Τελικά παράγγειλα το WAG320N.

Αυτό πάντως που παρατήρησα σε αρκετά modem/wifi router της κατηγορίας του και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή του συγκεκριμένου συστήματος είναι ότι ενώ υπήρχαν αρκετά που υποστήριζαν 300Mbps στον αέρα, το interface του Ethernet ήταν 10/100Mbps και δημιουργόταν bottleneck. Στο WAG320N είναι 10/100/1000Mbps.

Δημοσ.

ενταξει τοτε αν θες αρχεια οσο πιο γρηγορα γινεται και δεν μπορεις με καλωδιο τοτε πας σε n 300.τωρα πραγματι λιγα ρουτερ δινουν gigabit switch το οποιο θα σου ειναι αχρηστο αμα μεταφερεις αρχεια wireless.αν επαιζες με καλωδιο παντως θα πηγαινε πολυ κομματια το 1000αρι.αν και 100 να ειχε επαιρνες ενα 1000 switch και δεν θα ειχες θεμα.και στην πραξη παιζει το 100 αρι να παιξει καλυτερα σε καποιες περιπτωσεις απο το 300 n σε wireless

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...