Προς το περιεχόμενο

Δέντρα στα πεζοδρομια...δημόσια περιουσία;

Tenshi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Θες να μου πεις ότι όσα πάρκα μυρίζουν, είναι έτσι από ανθρώπινα κόπρανα και ούρα? Μάλιστα... τι να πω? δεν έχω δώσει βάση! δεν έχω και σκύλο για να δοκιμάσω!

Ε ρε θέμα που ανοίγουμε τώρα! :D :D

Και γιατι τι θεωρεις τοσο παραλογο να μην θελουν καποιο να κατουρανε διαφορα σκυλια μπροστα στην εισοδο τους ωστε το πρωτο πραγμα που μυριζουν καθε μερα να ειναι τα ουρα του σκυλου σου? Το οτι μαζευεις τα κοπρανα ειναι προς τιμη σου (αν και ακομα σε αυτην την χωρα δεν εχω δει ουτε εναν!!! να το κανει)αλλα καλο ειναι να βλεπεις και την αλλη οψη του νομισματος, αυτος που λερωνει εισαι εσυ και εσυ πρεπει να βρεις μια λυση (ασ κατουραει στο σπιτι σου, η σε κανενα δεντρο που δεν εχει κτιρια γυρω, γιατι εχεις κολλημα να λερωνεις συγκεκριμενο μερος?).

Τα λεω γιατι εχω και εγω προβλημμα και δεν ξερω ποσο ακομα υπομονη θα κανω, μερα παρα μερα κοπρανα ακριβως εξω απο την εισοδο +συστηματικο κατουρημα στην ροδα απο το μηχανακι. Καποιος θα την πληρωσει και δεν θα ειναι το σκυλακι αυτο αλλα ο ιδιοκτητης του (ευτυχως εχω και το θειαφι απο τα σκοινακια, με βλεπω να γεμιζω ολα τα δεντρα).

Ναι πιστευω πως ειναι ανευθυνοτητα να αφηνει καποιος το σκυλο του να κατουραει οπου νομιζει, και ιδιαιτερα εκει που οι κατοικοι εχουν εκφρασει την δικαιολογημενη αντιθεση τους. Αυτο που για εσενα ειναι βγαζω βολτα το σκυλακι μου (προκειμενου να κατουρηση σε αλουνου την πορτα και οχι στην δικια σου)για καποιον αλλον ειναι εκνευριστικο, οχι γιατι δεν ειναι ζωοφιλος αλλα γιατι οι εκρισεις των ζωων δεν ειναι το ποιο ευχαριστο πραγμα. Εκανες μια επιλογη να παρεις σκυλο,αν δεν θες να κατουραει στο σπιτι σου τοτε ωφειλεις να τον πηγαινεις καπου που δεν ενοχλει, αν δεν μπορεις να βρεις πουθενα τετοιο μερος τοτε κακος εκανες (αν και δεν πιστευω να μην υπαρχουν δεντρακια σε σημεια που δεν εχοχλουν, απλα ο σταρχιδισμος του ελληνα παντα υπερισχυει καθε αλλου ενστικτου) τοτε κακος πηρες σκυλο η κακος δεν πηγες σε αλλη περιοχη. Και δεν ειναι το ιδιο αυτο που λες καταληψη δημοσια περιουσια δεν ισχυει αν απλως οι ανθρωποι εβαλαν κατι προκειμενου το πρωτο πραγμα που μυριζουν το πρωι να μην ειναι τα ουρα του σκυλου σου.

Τωρα για την καταληψη δρομου δεν καταλαβα τι σχεση εχει με το κατουρημα σκυλου.

Υγρ. Δεν το ειπα για αστειο το θειαφι, αστεια κανει αυτος που αφηνει τον σκυλο του να χεζει 60εκ απο την εισοδο μας ή να κατουραει πανω στο μηχανακι μου, λες και δεν μπορει να τον παει 20-30 μετρα ποιο εκει οπου εχει μερος που δεν ενοχλει. Και να βαλω μια μη βλαβερη ουσια οπως το θειαφι προκειμενου απο την μυρωδια του να μην χεζει ενας σκυλος στην εισοδο μας δεν μπορω να βρω που ειναι κακο. Καλυτερα αυτο γιατι αμα τον-την πιασω οι αντιδρασεις μου θα ειναι χειροτερες...

Λοιπόοοοοοοοον! Τα δεντράκια που δεν είναι μέσα σε αυλές κλπ τα ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ σκυλιά! Είτε αδέσποτα είτε με συνοδεία! Δεν 'εχει νόημα να γκρινιάζετε γιατί και ο ιδιοκτήτης να μην αφήσει το σκύλο του να κατουρήσει το δέντρο, θα το κάνει σίγουρα κάποιο από τα αδέσποτα που θα περάσει από εκεί!

Προφανώς οι περισσότεροι δεν έχετε εμπειρία από σκύλους και γι'αυτό δεν γνωρίζετε πολλά βασικά πράγματα όπως το γεγονός πως δεν κατουράνε έναν τόνο όπως εμείς συνεχόμενα αλλά σημαδεύουν τις περιοχές από όπου περνάνε για να τις μαρκάρουν! Άρα οι ποσότητες που ψεκάζουν είναι ελάχιστες και δεν θα μυρίσετε απολύτως τίποτα! Τις περισσότερες φορές μάλιστα θα προσέχατε πως ενώ ο σκύλος σηκώνει το πόδι του, δεν κάνει απολύτως τίποτα γιατί κάνει την κίνηση μηχανικά όταν μυρίζει άλλο ζώο. Αντίθετα, σε όσες περιοχές περνάτε και μυρίζει τρελά, είναι από ανθρώπινες ουσιές και όχι των ζώων! Κάντε μια βόλτα στην Ιπποκράτους μια μέρα να πάρετε μια ...γεύση!

Στα πάρκα αντίστοιχα, το 70% των σκατών που βλέπετε ή μυρίζετε, είναι ανθρώπινα γιατί έχουν καταντήσει δημόσιες τουαλέτες! Προφανώς υπάρχουν και ζώα ιδιοκτήτες σκύλων που δεν μαζεύουν τίποτα και επιβαρύνουν το πρόβλημα αλλά η μποχα προέρχεται κυρίως από δικό μας "υλικό"! Προς θεού δεν υποστηρίζω πως πρέπει να αφήνουμε το σκύλο να κάνει την ανάγκη του οπουδήποτε (πχ στην είσοδο μιας πολυκατοικίας ή σε έναν πεζόδρομο κλπ) αλλά σε ένα δέντρο προφανώς και θα τον αφήσω να το κάνει και δεν μπορεί και κανείς να μου πει τίποτα! Όπως έχω ξαναπεί, συναντώ καθημερινά και "ζώα" που τους φάινεται αστείο που βγάζω τη σακούλα και μαζεύω τα χοντρά του σκύλου, οπότε δεν βγάζεις άκρη!

cool.png

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...