manolakis88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Σκοπευω να αγορασω ενα καλο ρολοι. Θα ηθελα ομως να μαθω οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες για τα ρολογια. γνωριζω μερικους που αγοραζουν ρολοι με 10-20 ευρω γνωριζω και μερικους που αγοραζουν πολυ ακριβα ρολογια που νομιζα εως τοτε με 150 ακομα και 200 ευρω!! πολλα για ενα ρολοι νομιζα. αλλα προσφατα ενασ ξαδερφος μου που εχει αρκετα λεφτα και εχει μανια με τα ρολογια μου ειπε οτι τα μετρια του ρολογια αξιζουν απο 1500 εως και 2500 ευρω!!!!! ενω τα καλα του κανουν ακομα και 4500 η ακομα και 7000 ευρω!! μα τι σοτ καλο εχουν αυτα και κανουν τοσο? χρυσο μαλλον ε? τεσπα εγω θελω πληροφοριες για ολα τα ειδη ρολογιων απο ακριβα εως φθηνα και γιατι ειναι τοσο ακριβα μερικα και σχετικα με την ακριβεια τους στο να λενε την ωρα τα quartz δηλαδη τι ειναι και ποσο καλα λενε την ωρα και τι ειναι τα ατομικα? γενικα ποσο κανει ενα καλο ρολοι με χρονομετρο βυθομετρο υψομετρο πιεση κλπ να λεει? ευχαριστω για οποια πληροφορια. προς τους μοντερειτορς για να μην παραπονιουνται:: εψαξα παντου στο φορουμ αλλα δεν βρηκα παρομοιο θεμα οποτε ανοιξα καινουριο.
SOWHAT Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ρε Μανωλάκη, τι έχεις πάθει και ανοίγεις ανά ΛΕΠΤΟ καινούριο θέμα; Να περιμένουμε και άλλα εντός του 2-λεπτου που πέρασε;
Cue Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 εγω θελω πληροφοριες για ολα τα ειδη ρολογιων A library is... Crowdsourcing to the next level. Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Cue Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ρε Μανωλάκη, τι έχεις πάθει και ανοίγεις ανά ΛΕΠΤΟ καινούριο θέμα; Να περιμένουμε και άλλα εντός του 2-λεπτου που πέρασε; Μάγος είσαι? Υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι εν έτη 2010 που μόλις ανακαλύπτουν την ιδέα του forum εξτασιάζονται?
manolakis88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μάγος είσαι? Υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι εν έτη 2010 που μόλις ανακαλύπτουν την ιδέα forum και εξτασιάζονται? ωχ με αυτα που λετε θα με περασουν για τρολλ η κατι τετοιο και θα με τιμωρησουν. συγνωμη αν κουραζω αλλα εχω καποιεσ αποριεσ τι να κανω? :( ειλικρινα ρωταω γιατι εδω βρηκα πολλους χρηστες οποτε οπου υπαρχουν πολλοι καλοι υπαρχει ελπιδα για βοηθεια. τεσπα συγνωμη θα προσπαθησω να μην κανω τοσες ερωτησεις.
pournaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Υπαρχει ενα θεμα πιο πανω, που λεγεται "Μικρες ερωτησεις, συντομες απαντησεις". Για τετοιου ειδους ερωτησεις εκει ειναι η καλυτερη μερια να τις βαλεις, ωστε να μην ανοιγεις συνεχεια νεα θεματα.
karmen1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 μα τι σοτ καλο εχουν αυτα και κανουν τοσο? χρυσο μαλλον ε? manolaki ανοίγεις τεράστιο θέμα και είναι σα να ρωτάς γιατί μία ferrari είναι πιο ακριβή από ένα hyundai. Λόγοι που ένα ρολόι είναι πιο ακριβό από ένα άλλο πάρα πολύ. Εγώ απλά σου αναφέρω μερικούς 1) Η μάρκα βασικότατο, δε θα πληρώσεις το ίδιο ένα dupont πχ με ένα noname 2) Το κρύσταλλο, αν είναι γυαλί, αν είναι ακρυλικό ή στην πιο ακριβή περίπτωση να είναι από κρύσταλλο ζαφειριού. 3)Οι πέτρες που θα έχει επάνω αν έχει 4) Το μέταλλο ή τα μέταλλα κατασκευής 5) Ο μηχανισμός (κουρδιστό, quartz, kinetic κλπ) 6) Water Resistant 7) Αν διαθέτει σύστημα Tourbillon, το οποίο δίνει στο ρολόι μεγάλη ακρίβεια. και και και Αυτά από μένα ελπίζω να σε βοήθησα.
parsifal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 προς τους μοντερειτορς για να μην παραπονιουνται:: εψαξα παντου στο φορουμ αλλα δεν βρηκα παρομοιο θεμα οποτε ανοιξα καινουριο. Δεν έψαξες αρκετά καλά. Να π.χ. ένα παρόμοιο θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/283833-αγορά-ρολογιού-γύρω-στα-250e Τελευταία ευκαιρία, μετά αρχίζουν τα bans...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.