Προς το περιεχόμενο

Ποιο Insomnia προτιμάτε?

LeoNaXe

14 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο Insomnia προτιμάτε?

• Το παλιό INSOMNIA
      7
    • Το καινούριο INSOMNIA
      7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχάς πιστεύω να μην με κράξετε που άνοιξα ένα τέτοιο τοπικ

απλά όσο το σκέφτομαι τόσες ημέρες δεν ξέρουμε ακόμα πόσοι προτιμάνε το παλιό και πόσοι το καινούριο για αυτό είπα να γίνει ένα διάγραμμα για να ξέρουμε όλοι.

καλό θα ήταν να αναφέρει ο καθένας και για πιο λόγο θα προτιμούσε το ανάλογο ψήφο.

έτσι θα μπορούμε να βγάλουμε ένα καθαρό συμπέρασμα στο ποιο insomnia ήταν καλύτερο......

Δημοσ.

εγω προσωπικά επιλέγω το παλιό Ιnsomnia γιατί ήταν πολύ πιο ξεκούραστο με το περιβάλλον του και οι αγγελίες (που ήταν το αγαπημένο μου σημείο για να χαζεύω) έχουν χαλάσει πολύ έτσι

Δημοσ.

Φυσικά το καινούργιο. Κάθε αλλαγή σε καλό βγαίνει, αλλωστε αυτό είχε στο μυαλό του και ο ιδιοκτήτης όταν αποφάσισε να κάνει την μετάβαση. Πάντως έχω πορωθεί λέμε...:)

και οι αγγελίες (που ήταν το αγαπημένο μου σημείο για να χαζεύω) έχουν χαλάσει πολύ έτσι
Αν έχεις έρθει εδώ μέσα μόνο για αγγελίες λάθος forum επέλεξες. Το site είναι τεχνολογίκό, απλώς μια διευκόλυνση σου παρέχει με τις αγγελίες...
  • Super Moderators
Δημοσ.

η σύγκριση μπορεί να γίνει μόνο όταν δούμε την τελική μορφή του καινούριου...

Δημοσ.

η σύγκριση μπορεί να γίνει μόνο όταν δούμε την τελική μορφή του καινούριου...

η τελική μορφή δεν θα έχει και πολύ διαφορά απο το συγκεκριμένο πιστεύω. μόνο μερικές επιδιορθώσεις θα υπάρχουν. πιο πολύ για το περιβάλλον ανέφερα εγω

• Super Moderators
Δημοσ.

η τελική μορφή δεν θα έχει και πολύ διαφορά απο το συγκεκριμένο πιστεύω. μόνο μερικές επιδιορθώσεις θα υπάρχουν. πιο πολύ για το περιβάλλον ανέφερα εγω

καταρχάς θα δουλεύουν τα πάντα σωστά, θα κάνουν αλλαγές στην εμφάνιση και νομίζω ότι θα μπει κι άλλο theme αν όχι παραπάνω...

Δημοσ.

καταρχάς θα δουλεύουν τα πάντα σωστά, θα κάνουν αλλαγές στην εμφάνιση και νομίζω ότι θα μπει κι άλλο theme αν όχι παραπάνω...

νταξ αυτό δεν το ξέρουμε ακόμα. και μακάρι να βάλουν. δεν θα ήταν προτιμότερο να βάλουν και το παλιό και το καινούριο και αναλόγως όποιο θέλαμε να επιλέγαμε.

απλά θα υπήρχε ένα πρόβλημα με της αγγελίες απλά και αυτά θα τα κάνανε όπως ήταν παλιά μετά όλα θα ήταν οκ

Δημοσ.

Το παλιό μου φαίνεται λίγο καλύτερο. Αν η τελική μορφή που λέει ο ThReSh φέρει καλές βελτιώσεις, τότε θα είμαστε μια χαρά.

Δημοσ.

Μια ερώτηση γιατί φαίνετε ότι ξέρεις, ή όποιος άλλος ξέρει...

To IP BOard είναι δωρεάν software...;;

Δημοσ.

πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πιο είναι το πρόβλημα με τις αγγελίες. ίσα ίσα τώρα είναι καλύτερες.

υπάρχει επιλογή να βλέπεις όλες τις αγγελίες όπως το παλιό site.

το μόνο μείον στις αγγελίες είναι ότι έχουν μαζί και την ζήτηση αλλά εντάξει απλά τις προσπερνάς

το καινούργιο site μια χαρά είναι, μια δυο μέρες συνήθειας είναι

και εγώ την πρώτη μέρα κάπως μου έκατσε αλλά την δεύτερη όταν μπήκα το συνήθισα

Δημοσ.

Το καινούργιο. Είναι πιο κοντά στην αισθητική μου και πρόκειται για γρηγορότερη πλατφόρμα. Επίσης είχα κι εγώ πολύ έντονη δραστηριότητα στις αγγελίες και θεωρώ ότι βελτιώθηκαν ΤΡΕΛΑ!!!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

το καινουργιο φυσικα ειναι πιο εξελιγμενη πλατφορμα και εχει τρομερες δυνατοτητες σε live notifications και προσβαση απο mobile συσκευες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...