schumi46 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 καλημερα παιδια, εχω εναν ιο Bamital.EQ Trojan ο οποίος προσβάλλει τα Windows explorer.exe και winlogon.exe. Δεν μπορώ να τον βγάλω με τίποτα και αρχίζω να σκεφτομαι πάλι την κουραστική διαδικασία του φορμάτ. σκέφτομαι μηπως αν δοκιμάσω και το Microsoft Windows Essentials υπάρχει περιπτωση να τον σβησω. το Nod32 δεν μπορει, το Malwarebytes επισης, και το online scanner των Windows τιποτα. επίσης, επειδη δεν ξερω και πολλα, αν σκαναρω απο safe mode ειναι πιο εύκολο? παρακαλώ καποιος που γνωριζει ασ με βοηθησει! thnx!
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 καλημερα παιδια, εχω εναν ιο Bamital.EQ Trojan ο οποίος προσβάλλει τα Windows explorer.exe και winlogon.exe. Δεν μπορώ να τον βγάλω με τίποτα και αρχίζω να σκεφτομαι πάλι την κουραστική διαδικασία του φορμάτ. σκέφτομαι μηπως αν δοκιμάσω και το Microsoft Windows Essentials υπάρχει περιπτωση να τον σβησω. το Nod32 δεν μπορει, το Malwarebytes επισης, και το online scanner των Windows τιποτα. επίσης, επειδη δεν ξερω και πολλα, αν σκαναρω απο safe mode ειναι πιο εύκολο? παρακαλώ καποιος που γνωριζει ασ με βοηθησει! thnx! Η πρωτη σου επιλογη ειναι να κανεις scan απο safe mode.Αν κ εκει δεν καταφερεις να τον βγαλεις,συνεχιζεις με live cd γι αυτη τη δουλεια απο καποιον antivirus vendor. Πχ http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Kaspersky-Rescue-Disk.shtml
schumi46 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 οκ θα το δοκιμασω τοτε και θα ενημερωσω ξανα! ευχαριστω!
schumi46 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Η πρωτη σου επιλογη ειναι να κανεις scan απο safe mode.Αν κ εκει δεν καταφερεις να τον βγαλεις,συνεχιζεις με live cd γι αυτη τη δουλεια απο καποιον antivirus vendor. Πχ http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Kaspersky-Rescue-Disk.shtml φιλε μου τπτ με το safe mode. εκαψα και το Kaspersky Rescue Disk αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως χρησιμευει. εκανα boot οπως λεει αλλα πως σκαναρει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.