xApithanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω άμα πάρω Αυτήν την μητρική, θα μπορέσω να ξεκλειδώσω τους 2 πυρήνες απο Αυτόν τον επεξεργαστή;
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο.
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Είναι θέμα επεξεργαστή. Και να ξεκλειδώσει δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι σταθερός. Αν διαβάσεις σχετικά νήματα θα δεις ότι σε άλλους ξεκλειδώνει και ο πυρήνας και η Cache, σε άλλους μόνο ο πυρήνας, σε άλλους παίζουν κομπλέ και σε 32bit και σε 64bit λειτουργικό, σε άλλους μόνο σε 32bit. Επίσης χρειάζεται αύξηση τάσης για το ξεκλείδωμα συνήθως. Ακούγονται βουνό, αλλά δεν είναι. Σίγουρα τα ποσοστά ξεκλειδώματος είναι μεγάλα, απλά δεν αγγίζουν το 100%.
xApithanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Άλλα ροτάω, αλλα απαντάς.... δηλαδή πρέπει να το ρισκάρω;
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Τι άλλα απαντάω ρε άνθρωπα; Αν θες κάτι σίγουρο 100%, πάρε μεταχειρισμένο από κάποιον που τον έχει ξεκλειδώσει μπροστά σου και έχεις τσεκάρει ότι είναι σταθερός. Για 100% σιγουριά μόνο άσχετοι θα κάνουν λόγο. Και ναι, όλοι αυτό κάνουν, ρισκάρουν. Απλά τα ποσοστά επιτυχίας είναι μεγάλα, αλλά όχι και 100%.
xApithanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Άνθρωπά;;; χαχαχα. Τέλος πάντων, με την παραπάνω μητρική, θα μπορέσω να τα ξεκλειδώσω; Άσχετα απο το ποσοστο επιτυχίας. Αμα δεν πετύχει, υπάρχει περίπτωση να καεί;
Herculess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 εγώ από'σο γνωρίζω για να έχει τη δυνατότητα ξεκλειδώματος η μητρική, πρέπει το chipset να ειναι 770 ή ανώτερο. Αυτή είναι η πρώτη προυπόθεση. Μετά εξαρτάτε απο την cpu ποια παρτίδα θα πάρεις και κάτι αλλα τέτοια που δεν τα ξέρω. Γενικά οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Ψάξε στο google να δεις ποιες παρτίδες ξεκλειδώνουν με πολλές πιθανότητες, και θα σου πρότεινα να ψάξεις από κοντά τις cpu γιατί απο το νετ δεν μπορείς να καταλάβεις τι θα σου στείλουν. Εγώ την έπαθα έτσι πέρισι με ton athlon II που δεν μου ήρθε η παρτίδα που ήθελα και δεν μπορούσα να ξεκλειδώσω την L3 cache, αν και ξεκλείδωσα τον 4ο πυρήνα.
xApithanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 σε αυτόν τον επεξεργαστή μόνο τους έξτρα πυρήνες μπορείς να ξεκλειδώσεις...
xApithanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 σε εσένα... με την παραπάνω μητρική, θα μπορέσω να τα ξεκλειδώσω; Άσχετα απο το ποσοστο επιτυχίας. Αμα δεν πετύχει, υπάρχει περίπτωση να καεί;
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Όχι, εννοούσα ποιου επεξεργαστή θεωρείς πως ξεκλειδώνει μόνο ο πυρήνας και όχι η Cache. Herculess, ποιος είναι ο επεξεργαστής σου;
xApithanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 εντάξει δεν είμαι και σίγουρος για τον 555 μιλάω... :$
profi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ποιό batch number έχεις?εννοώ αν έχεις στα χέρια σου τον επεξεργαστή δες πάνω στο καπάκι του κάτι του στυλ "1007 APMW"
xApithanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 δεν τον έχω, για αγορά σκέφτομαι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.