Προς το περιεχόμενο

Intel CPU socket 775

alphacen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ..Με 300€ αλλάζεις πλατφόρμα ..

Από θέμα χρημάτων δεν αξίζει από θέμα αποδόσεις ναι

Μπορείς να βρεις και κανένα μεταχειρισμένο με πολύ λιγότερα αλλιώς πας σε καινούρια πλατφόρμα

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι για καινούρια πλατφόρμα θέλω μητρική-μνήμη-CPU και πολύ φοβάμαι πως θα έχω χειρότερες επιδόσεις από τον Q9650. Γιατί τότε θα κινηθώ στα 150 για CPU μια αξίολογη μητρική στο 100ρικο και ότι μείνει για RAM.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι για καινούρια πλατφόρμα θέλω μητρική-μνήμη-CPU και πολύ φοβάμαι πως θα έχω χειρότερες επιδόσεις από τον Q9650. Γιατί τότε θα κινηθώ στα 150 για CPU μια αξίολογη μητρική στο 100ρικο και ότι μείνει για RAM.

Πες μας τι διαθέτης να σου πούμε ;) .Δεν νομίζω να έχεις χειρότερες επιδόσεις

Δημοσ.

300€ διαθέτω, το σύστημα που έχω ήδη είναι ένα μέτριο PC διετίας CPU: E8300, ΜΒ: ASUS P5Q, RAM: 4GB DDR2, SVGA: ATI HD5770, PSU: Enermax 425W 82+

PS. Εχω βρει και τον QX9650 στο ebay από κίνα 235€ αλλά το φοβάμαι λίγο.

Δημοσ.

Κι έτσι να είναι, θα σου έχει μείνει επεξεργαστής, μητρική και μνήμες για άλλο σύστημα ή μπορείς να τα πουλήσεις ;)

Και δε θα έχεις χειρότερες επιδόσεις από τον Q9650.

Δημοσ.

Πριν απο λίγα λεπτα... :rolleyes:

Όπως είπες και συ θα μπορώ να πουλήσω και κάποια κομμάτια οπότε ανέβηκα λίγο ακόμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...