nickolas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Γίνεται να κάνουμε overclocking στο Macbook? Έχω έναν λευκό unibody 2.26Ghz C2D και με εγκατεστημένο το Coolbook από 1,15V στοκ τάση τον έχω στα 0,875V στα 2Ghz και στο 0,95V για τα 2.26Ghz. Προφανώς στα 1,15V της στοκ τάσης μπορεί να δουλέψει σε πολύ υψηλότερη συχνότητα και χωρίς πρόβλημα με θερμοκρασίες...υπάρχει τρόπος? Για την ιστορία του έχω 2χ4GB μνήμης στα 1333ghz (αντί των 1066 που είναι οι στοκ) οπότε ούτε από εκεί θα υπάρχει πρόβλημα. ΥΓ. Ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι πως όταν τον έχω φορτωμένο μου κάνει κοψίματα σε αναπαραγωγή hd video.
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 δοκιμασε διαφορους players: vlc,mplayer,plex,movist...
nickolas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Εννοείται πως τα έχω δοκιμάσει αυτά... Αλλά ας μείνουμε εντός θέματος, overclocking στο Macbook!
darklordvader77 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 θυμάμαι κάποτε υπήρχε ένα Utility στα G4 για αυτό που θες. Δεν ξανάκουσα έκτοτε για κάτι αντίστοιχο σε Intel Mac. Γενικά στα Mac φαντάζομαι θα ήταν δύσκολο ένα τέτοιο εγχείρημα.. άλλο BIOS και του αλλάζω τα Voltages και άλλο uEFI.. δυστηχως για σένα. Πάντως το πρόβλημα σου με τα HD Video πρέπει να έχει λύση.. 2,26GHz είναι υπεραρκετά για τα περισσότερα HD Videos.. δοκίμασε πρώτα με Plex και πες μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.