Προς το περιεχόμενο

Νέο Village στον Αγιο Δημήτριο!!!

tech-freak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γουστάρω τρελά, τώρα άκουσα διαφήμιση στο ραδιόφωνο για νέο village στον αγιο δημητριο, κάπου κοντά στο σταθμό λένε. για να δούμε, για να δούμε...

Δημοσ.

Να μειώσουν τις τιμές γιατί οι ματρόσκες θα τους τα κλείσουν τα μαγαζιά!

Να σου πω ίσως να μην έχεις και άδικο. Εγώ το συνδυάζω το σινεμά με βόλτα... αν το δεις έτσι δεν είναι ακριβό σαν σπορ.

όπως και να έχει γούστα είναι αυτά, άσε που δηλαδή πόσο να μειώσουν τις τιμές; το άλλο είναι δωρεάν ;-)

Δημοσ.

Δίκιο έχεις και δυστυχώς στο νησί δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα!

Απλά τώρα με τα hd video και τις plasma τηλεοράσεις και τα 5.1 ηχοσυστήματα η σπιτική εμπειρία πλησιάζει επικίνδυνα την κινηματογραφική!

Δημοσ.

ειναι διπλα μου,αλλα ΧΕΣΤΗΚΑ.δε ξαναπαταω σινεμα για κανενα λογο με τις εβραικες τιμες που εχουν.

ασε που θα κλεισουν τα περισσοτερα τοπικα μαγαζια...

Δημοσ.

@tiniakos το πλησιάζει... δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια... όταν αποκτήσω 50άρα πλάσμα θα σου πω :-) εγώ γουστάρω τη φάση σινεμά και το ότι βλέπεις μια ταινία με πολύ κόσμο σε τεράστια οθόνη. είναι αλλιώς.

@ntinaras, τι εννοείς με τα τοπικά μαγαζιά; τους κινηματογράφους λες; αν είναι τόσο καλοί όσο τα village και τα ster δεν θα κλείσουν, αν πάλι δεν είναι... ε τι να πω; :-(

δεν ξέρω κάποιο σινεμά της περιοχής σου, έχει τίποτα καλό;

• Super Moderators
Δημοσ.
άσε που δηλαδή πόσο να μειώσουν τις τιμές; το άλλο είναι δωρεάν ;-)

γιατί τις έχουν μειώσει ποτέ για να δουν τι θα γίνει? μόνο αυξήσεις γίνονται...

12 euro για μια 3D Movie? για να τα δίνουμε αυτά έπρεπε να παίρνει 15 oscars επί τρία χρόνια!

Δημοσ.

τα village θα ανοιξουν στο mall που φτιαχτηκε στο μετρο του αγιου δημητριου...

Εξυπνη ιδεα μιας και ειναι σε ενα πολυ κομβικο σημειο καθως πιανει αγιο δημητριο,ηλιουπολη,αργυρουπολη,αλιμο και αλλες περιοχες καθως ειναι πανω στην βουλιαγμενης...

Οσο για τις τιμες τις καθημερινες ισχυει το whats-up το οποιο σου δινει στην τιμη του ενος 2 B)

Δημοσ.

@tiniakos το πλησιάζει... δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια... όταν αποκτήσω 50άρα πλάσμα θα σου πω :-) εγώ γουστάρω τη φάση σινεμά και το ότι βλέπεις μια ταινία με πολύ κόσμο σε τεράστια οθόνη. είναι αλλιώς.

@ntinaras, τι εννοείς με τα τοπικά μαγαζιά; τους κινηματογράφους λες; αν είναι τόσο καλοί όσο τα village και τα ster δεν θα κλείσουν, αν πάλι δεν είναι... ε τι να πω; :-(

δεν ξέρω κάποιο σινεμά της περιοχής σου, έχει τίποτα καλό;

δε θα ειναι ολο αυτο σινεμα,θα γινει δευτερο mall...

Δημοσ.

Νταξει απο τοτε που εκλεισαν τα Village στο Μαρουσι(που επειδη μεγαλωσα με αυτα πηγαινα για καθαρα συναισθηματικους λογους) δεν εχω ξαναπατησει σε multiplex...

Καλυτερα στο σινεμα της "γειτονιας" που εχουν και -1ευρω. Αν ψαξεις υπαρχουν πολλες καλες και ησυχες αιθουσες...

Δημοσ.

Για μένα είναι μια στάση Μετρό απόσταση, αλλά μάλλον θα παραμείνω πιστός στα ODEON + κάρτα cineφίλοι.

Να δούμε αν θα αξίζει το εμπορικό κέντρο - που από ότι δείχνει θα δώσει χαριστική βολή στα μαγαζιά της περιοχής.

Έχουμε γεμίσει παντού "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ"...

Δημοσ.

Αύριο που ανοιγει σκέφτομαι να κάνω μια πρώτη επίσκεψη μιας και θα βρίσκομαι κοντά στην περιοχή. Να κάνω βόλτα και να δω και τη νέα ταινία του Γαλιφιανάκη :)

Δημοσ.

^^ 1. To Due Date δεν ειναι για κινηματογραφο.Ειναι για σπιτι με παρεα ωστε να σχολιαζεις και το παρανοικο χιουμορ που βγαζει σε αρκετες στιγμες (κλασεις ανωτερο απο το Hangover).

2. Ευχομαι και αυτο το Village να κλεισει οσο το δυνατον γρηγοροτερα.

3. Οταν πας ρωτα τον υπευθυνο προγραμματος εκει αν φερουν το Les amours imaginaires και οταν ρωτας παρε με καμερα την εκφραση του και ανεβασε τη σε αυτο το thread..

4. Eπισης ευχομαι στα θυματα-υπαλληλους των village μετα το κλεισιμο του να βρουν ευκολα εργασια.

Δημοσ.

δε θα ειναι ολο αυτο σινεμα,θα γινει δευτερο mall...

Θα'ναι και αυτό αυθαίρετο; :D

Δημοσ.

Χθες γινόταν ο χαμόςςςςςςςςςς στο Metro Mall... μιλάμε τόσο κόσμο είχα να δω πολύ καιρό μαζεμένο! Δυο φωτογραφίες απο τη χθεσινή μου βόλτα για cinema:)

metro1c.jpg

metro2w.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...